Στηρίξτε μας

Τρίκαλα: Αναβλήθηκε η δίκη του εκτελεστή του σκύλου λόγω μέθης!

13 Φεβρουαρίου 2015 17:49 | Καταγγελίες
Τρίκαλα: Αναβλήθηκε η δίκη του εκτελεστή του σκύλου λόγω μέθης!

Στις 17 Μαρτίου 2015 θα δικαστεί ο άνδρας που εκτέλεσε με την καραμπίνα του έναν αδέσποτο σκύλο στις 9 Φεβρουαρίου στο χωριό Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Ο δράστης, που είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον οποίο βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο λόγω μέθης.

Ο δικηγόρος του παρουσίασε βεβαίωση ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω μέθης εξαιτίας της Τσικνοπέμπτης όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Βασιλική Μπαρτολόττα πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Εθελοντικού Σωματείου Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Αν δεν πρόκειται για νοσηλεία από εκείνες που προτείνουν οι δικηγόροι σε τέτοιες περιπτώσεις για να επιτευχθεί η αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης ώστε ο κατηγορούμενος να τύχει μιας πιο ευνοϊκής ποινής, τότε είναι βέβαιο ότι έχουμε να κάνουμε μ’ έναν άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται ούτε για τις συνέπειες – τις οικονομικές – που το έγκλημα αυτό του επέφερε.

Ο δολοφόνος προφανώς και δεν προβληματίστηκε ιδιαιτέρως – όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται – ούτε για το γεγονός ότι καταδίωξε και εκτέλεσε ένα ανυπεράσπιστο ζώο, ούτε για το ότι συνελήφθη και αναμένεται να καταδικαστεί και να του επιβληθεί και χρηματική ποινή, ούτε και για το γεγονός πως θα πρέπει αργά ή γρήγορα να πληρώσει γι’ αυτό το έγκλημα 30.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: 30.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο στον άνδρα που εκτέλεσε τον σκύλο

Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων: Καταδίωξε, εκτέλεσε τον σκύλο αλλά συνελήφθη

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.