Στηρίξτε μας

Οι κυνηγοί στηρίζουν Ν.Δ. για το καλό της αειφορίας, του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης!

17 Ιανουαρίου 2015 21:17 | Επικαιρότητα
Οι κυνηγοί στηρίζουν Ν.Δ. για το καλό της αειφορίας, του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης!

Το πώς συνδέεται άμεσα η «κυνηγετική οικογένεια» με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το γνωρίζαμε αλλά να που και μια μικρή ειδησούλα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» - που στηρίζει τη μνημονιακή πολιτική Σαμαρά όσο καμιά άλλη - έρχεται εξόφθαλμα να το προβάλλει.

EleftherosTyposKinigiEfthymiou

Συγκεκριμένα διαβάζουμε στο κείμενο που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευθυμίου στο χθεσινό φύλλο του Ε.Τ.: «Τη στήριξή της στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε η αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά  παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

Έπειτα από το φιάσκο της επαφής  που είχε μαζί τους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε πάρει την πρωτοβουλία να τους καλέσει,  ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ. Νικόλαος Παπαδόδημας  συναντήθηκε χτες με τον κ. Σαμαρά.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι παραδοσιακές  πάγιες σχέσεις της Ν. Δ. υπέρ της Κυνηγετικής δραστηριότητας όπως αυτή λειτουργεί  μέχρι σήμερα, για το καλό της αειφορίας, του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος εκδόθηκαν περισσότερες από 180.000 άδειες ενώ το ραντεβού κλείστηκε από τον γραμματέα διαγραμματειακού της Συγγρού κ. Αλέκο Κόκκαλη που είναι θηροφύλακας και για χρόνια ο σύνδεσμος της μεγάλης κοινωνικής ομάδος με την Ν.Δ.».

KokkalisSamaras2Ο Αντώνης Σαμαράς με τον Αλέκο Κόκκαλη γραμματέα Διαγραμματειακού της Ν.Δ., θηροφύλακα και αντιπρόεδρο του Πράσινου Ταμείου.

Θα άξιζε τον κόπο οι κυνηγοί να μας πουν βάσει ποιας επιστημονικής μελέτης αποδεικνύεται ότι σκοτώνοντας ζώα αυτό είναι καλό για την αειφορία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη!

TsiprasKinigiΑφίσες όπως αυτή αναρτήθηκαν στα γραφεία κυνηγετικών συλλόγων της χώρας.

Θυμίζουμε ότι οι περισσότεροι κυνηγετικοί σύλλογοι διακινούν αυτές τις μέρες αφίσες όπως αυτή για να πείσουν τα μέλη τους πως πρέπει να μην ψηφίσουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σαμαράς συστράτευσε και τους κυνηγούς για να γίνει πρωθυπουργός!

Π.Φ.Π.Ο.: Τα κόμματα υπολογίζουν τις ψήφους των κυνηγών ξεχνούν όμως αυτές των φιλόζωων!

Δυσαρεστημένοι οι κυνηγοί από τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετά τη συνάντηση με Τσίπρα

Προπαγάνδα εναντίον του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Χίου

Ή κυνηγός ή πρεζόνι; Άλλη επιλογή δεν υπάρχει;

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. Chris T.

    Δυστυχώς για αυτό δεν πάμε πραγματικά μπροστά στο περιβάλλον. Οι κυνηγοί έχουν μπει παντού, ΝΔ, πράσινο ταμείο, σε όλα τα κόμματα, υπουργεία, και πάει λέγοντας.

    Αυτοί που σκοτώνουν ζώα για το κέφι τους και θεωρούν τους εαυτούς τους οικολόγους καταστρέφουν στην πραγματικότητα το περιβάλλον και με τα καμώματα τους δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά και να αναπτυχθεί σε μια πιο οικολογική χώρα, γιατί πάντα θα τους βρίσκει αντιμέτωπους τους κυνηγούς.

    Τελικά η φράση "πιο πολύ μυαλό έχει ένα τούβλο" πάει στους κυνηγούς. Αφού κατηγορούν τους πάντες, και λένε ότι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά όταν είναι το δικό τους συμφέρον, βρίζουν τους πάντες και τους κακολογούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.