Στηρίξτε μας

Επικήρυξαν τους δράστες που δηλητηριάζουν αδέσποτα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

13 Ιανουαρίου 2015 10:33 | Καταγγελίες
Επικήρυξαν τους δράστες που δηλητηριάζουν αδέσποτα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Στην επικήρυξη των δραστών που εξόντωσαν την Πρωτοχρονιά αδέσποτα ζώα ρίχνοντας φόλες μέσα στον χώρο του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου στο Σιδηρόκαστρο του Δήμου Σιντικής προχώρησε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών.

SidirokastroSintikisSerron

Βρέθηκε νεκρό την Πρωτοχρονιά το αδέσποτο σκυλί που φρόντιζαν οι περίοικοι στην πλατεία του Σιδηροκάστρου.

Οι φιλόζωοι δίνουν 2.000 ευρώ σε όποιον αποδείξει ποιος είναι ο δράστης. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλέστε στα τηλέφωνα: 6970849083, 6989860166, 6937015306.

Διαβάστε επίσης:

Αρνούνταν να αναλάβουν την εξέταση των 6 σκυλιών που δηλητηριάστηκαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Σιδηρόκαστρο Σερρών: Κουτάβι δεμένο σε τσουβάλι και πεταμένο ζωντανό σε κάδο σκουπιδιών

Ακριτοχώρι Σερρών: Δεν καταγγέλλουν τον άνδρα που πυροβόλησε 3 φορές τον σκύλο

Σιδηρόκαστρο Σερρών: Έσπασε στο ξύλο τον σκύλο και οι υπόλοιποι κοιτούσαν και γελούσαν!

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

10 Σχόλια

  1. Vincentoi

    If concomitant [url=http://genericzofran.se/]zofran mg[/url] usage of Pamelor with other serotonergic drugs, consisting of triptans, tricyclic antidepressants, fentanyl, lithium, tramadol, buspirone, tryptophan, and St.
    In these clients, consideration should be offered to making use of [url=http://levofloxacin.gq/]levaquin[/url] a different sort of dialysis membrane or a different class of antihypertensive agent.
    If oligohydramnios is noted, stop Zestoretic, unless it is thought about lifesaving for [url=http://buyretinaonlinewithoutaprescription.ga/]retin-a[/url] the mother.
    It is feasible that a few of the dose [url=http://tetracyclineantibiotic.ml/]order tetracycline without a prescription[/url] kinds included listed below may not put on the trademark name Zantac.
    The comprehensive person info brochure provides you more details which you [url=http://buspirone10mg.cf/]buy buspar[/url] ought to review and read with your health-care service provider.

  2. alexandra

    άτομα τα οποία πριν μια εβδομάδα ως καλοί χριστιανοί γιόρταζαν τα Χριστούγεννα, μετά σκόρπιασαν τον θάνατο σε ανυπεράσπιστες ψυχούλες? Αυτό δίδαξε ο Χριστός, το μήνυμα των Χριστουγέννων, υποτίθεται της αγάπης? Από Θεσσαλονίκη είμαι, επισκέφτηκα τα Χριστούγεννα το Κάστρο, έμεινα Σιδηρόκαστρο και την Πρωτοχρονιά μέχρι και τα Θεοφάνεια...αν το ήξερα τι έγινε, θα έφευγα από την πρώτη στιγμή...
    Λυπάμαι, αλλά οι κάτοικοι εσείς εκει, ειδικά συλλόγων να μάθετε να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα και να μην κοιτάτε μόνο την τσέπη σας...ουδέν άλλο σχόλιο...

  3. alexandra

    οι σκαυόψυχοι που φόλιασαν τα ζωάκια, πριν λίγες μέρες, γιόρτσασαν ως καλοί χριστιανοί τις μέρες των Χριστουγέννων...αυτό δίδαξε ο

  4. Τασος

    επειδη ειμαι μελος του συλλογου Καστρο χριστουγεννων θα παρακαλουσα να μην αναφερεται στις δημοσιευσεις που κανεται το καστρο των χριστουγεννων γιατι σπιλωνεται αδικα ολη η προσπαθεια που κανουν οι εθελοντες.Ευχαριστω

    1. Νέλλυ

      Απο τη στιγμή που οι φόλες, βρέθηκαν μέσα στον χώρο του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου, τι πρέπει να γράψουν?! Μεταφέρουν ένα γεγονός, δεν προσπαθούν να κατηγορήσουν τους εθελοντές ή να σπιλώσουν την υποληψή σας!! Κι επιτέλους! Αφου μένετε εκεί και είστε ενεργό μέλος της κοινότητας, ίσως είναι προτιμότερο να κατακρίνετε τις ενέργειες των καθικ@@@ που σκοτώνουν ανυπεράσπιστα πλάσματα κι όχι δημοσιεύσεις!

    2. τομ

      Κοιτατε παιδια εκει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μην αρχισει η πολη ΜΑΣ να ακουγεται αναμεσα σε αυτες που εχουν κρουσματα κακοποιησης και φολιασματων. Να τον χ... τον πολιτιστικο σας συλλογο αν δεν κανει κατι γι αυτο. Στειρωσεις και προστασια, καταγγελια και καταδίκες των βλαμμενων που ριξανε φολες. Μη τους κρυβετε.

    3. Βασίλης

      Καλά δεν ντρέπεσαι; Άκου ρε έχει την απαίτηση να μην αναφέρεται το όνομα του συλλόγου αντί να κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρεθεί ο δολοφόνος. Πόσο σκατόψυχος μπορεί να είσαι;;;; Απορώ τι στο διάολο πολιτισμό προσφέρει ένας σύλλογος, που μέλος του έγραψε τέτοια αισχρότητα. Χρειάζεστε διαπόμπευση πανελληνιώς και μόνο γι'αυτό το σχόλιο!!!! Σκατόψυχοι!

    4. IRINI

      TO OΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ??ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘ΄ΕΝΑΣ ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    5. MARIA VLACHOU

      Tέτοιες δηλώσεις δεν σας τιμούν αν έχετε να αποκαλύψετε κάτι κάντε το τώρα.
      Η "εικόνα" του συλλόγου σας είναι προτιμότερο να αποκατασταθεί με το να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος.
      Η ζωή όμως των ζώων δεν γυρίζουν πίσω, κάντε το τουλάχιστον για τη μνήμη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.