Στηρίξτε μας

Περισσότερα από 30 αδέσποτα νεκρά από φόλες στο Λιτόχωρο Πιερίας

11 Δεκεμβρίου 2014 20:44 | Καταγγελίες
Περισσότερα από 30 αδέσποτα νεκρά από φόλες στο Λιτόχωρο Πιερίας

Στο Λιτόχωρο Πιερίας σύμφωνα με τους φιλόζωους κατοίκους της περιοχής περισσότερα από 30 αδέσποτα κυρίως σκυλιά δηλητηριάστηκαν από φόλες τις τελευταίες μέρες. Το φορτηγό του Δήμου Δίου - Ολύμπου σήμερα μάζευε από παντού πτώματα γι’ αυτό και οι φιλόζωοι μιλούν για συστηματική εξόντωση των ζώων.

Ένα από τα πολλά θύματα.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν η δημοτική αρχή προχώρησε σε καταγγελία και αν πήρε δείγματα από τα δηλητηριασμένα ζώα ώστε μετά από έλεγχο να εντοπιστεί το είδος του δηλητηρίου που χρησιμοποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάζει ο Δήμος Δίου – Ολύμπου την εξόντωση των αδέσποτων στο Λιτόχωρο

Βρήκε τον σκύλο απαγχονισμένο στη Βροντού Πιερίας

Πιερία: Δολοφόνησαν 2 ελάφια και 2 σκυλιά στο Πάρκο ΤΗΘΥΣ

«Κολαστήριο» ο Χ.Υ.Τ.Α. Κατερίνης για 60 αδέσποτα – Αδιάφορος ο δήμος!

Η σύμπραξη των φιλοζωικών σωματείων είναι δεδομένη αν ο Δήμος Κατερίνης πράξει τα νόμιμα

Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων και στην Κατερίνη

Κατερίνη: Πήγε στον κτηνίατρο για να ζητήσει φόλες!

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

12 Σχόλια

  1. Stavros

    Διαβάζοντας ολα αυτα τα σχόλια θα γίνω τελικα απο φιλόζωος το ακριβώς αντίθετο μονο και μονο επειδη υπάρχουν τόσοι πολλοί βλάκες χαζό μοντέρνοι που πιστεύουν οτι βρίζοντας θα καταφέρουν κατι

  2. ΜΑΡΙΑ

    χθες έχασα 2 σκυλιά. ένα αρσενικό τον Ρίο μου, και την θηλυκιά του τη "Νυφούλα" μας. ήταν τελείως ακίνδυνα όπως κι όλα τα σκυλιά που υπήρχαν μέχρι πρότινος αδέσποτα και οικόσιτα στο Λιτόχωρο. αλλά η εικόνα ενός τόπου δε φαίνεται στο πόσα ζώα κυκλοφορούν έξω στους δρόμους αλλά στο ποιόν τον ανθρώπων που την κατοικούν. προσωπικά ελπίζω και εύχομαι για τα εκτελεστικά όργανα της πράξης να το βρουν μπροστά τους αυτό με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. όταν κυκλοφορώ μόνη μου την νύχτα στο Λιτόχωρο περισσότερο νιώθω φόβο αν πετύχω κάποιον άνθρωπο παρά σκυλιά. οποιοσδήποτε κι το έκανε αυτό είναι ψυχικά άρρωστος και του αξίζει ό,τι χειρότερο στη συνέχεια της ζωής του. μακάρι οι ένοχοι να βρεθούν, κι αν βρεθούν ΝΑ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ.

  3. Χριστίνα

    Όταν βλέπω κάτι τέτοια γεγονότα αηδιάζω πραγματικά με το ανθρώπινο είδος!! Δικαιωσύνη υπάρχει περίπτωση να αποδωθεί???? Ή θα συνεχείσουν αυτοί οι "άνθρωποι"- ΖΩΑ - να σκοτώνουν αθώες ψυχές???? Μήπως πρέπει να δραστηριοποιηθούμε τόσε εμείς όσο και οι αρμόδιες αρχές?

  4. HARRIS YPSILANTIS

    H KATERINH ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΟΚΟΣΜΟ!!! ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΑΣ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΑΓΡΙΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΣΗ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ!!!

  5. Βασίλης

    Είναι υποχρέωση του δήμου να προχωρήσει σε καταγγελία. Εκτός αν είναι και ο ίδιος μπλεγμένος στο έγκλημα, οπότε πρέπει να επιληφθεί η αστυνομία.
    Ο θάνατος από φόλα είναι από τους πιο φρικτούς θανάτους. Το ζώο υποφέρει για ώρες πριν ξεψυχήσει. Σκατόψυχοι δολοφόνοι!!!!

  6. Αναστασία σεβαστιαδου

    Κάθε χρόνο τα ίδια!αισχος!!!κανεις δεν κάνει τίποτα;οι ίδιοι με τα απορυματοφορα τα κάνουν με εντολή μεγαλύτερου αφού γέμισα να σκυλιά και ο κόσμος διαμαρτύρεται.αυτη ειναι η λύση των λυτοχωρινων,όχι η στείρωση.κριμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.