Στηρίξτε μας

Ραφήνα: Εκτέλεσε εν ψυχρώ το σκυλί πυροβολώντας το στο κεφάλι

15 Νοεμβρίου 2014 21:35 | Καταγγελίες
Ραφήνα: Εκτέλεσε εν ψυχρώ το σκυλί πυροβολώντας το στο κεφάλι

Στη Ραφήνα της Αττικής σήμερα το μεσημέρι τις 13:00 ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μέσα από το αυτοκίνητο του το σκυλί που βλέπετε στη φωτογραφία. Το ζώο εντόπισε νεκρό λίγο μετά το έγκλημα ο Σπύρος Πετρίδης, που είναι κάτοικος της περιοχής, γνωστός για τη φροντίδα την οποία προσφέρει στα αδέσποτα τα οποία ζουν εκεί.

Ψάχνοντας το τι συνέβη πληροφορήθηκε ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα είδε ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος να σταματάει στη διασταύρωση των οδών Στεφόπουλου και Μικράς Ασίας. Ο οδηγός δεν κατέβηκε από το όχημα αλλά από το παράθυρο του Ι.Χ. σκότωσε τον σκύλο με όπλο και στη συνέχεια διέφυγε. Ήχος από τον πυροβολισμό δεν ακούστηκε αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν το τραύμα στο κρανίο του αδέσποτου ζώου – όπως έδειξε και η ακτινογραφία – προκλήθηκε από καραμπίνα, άλλου είδους όπλο ή από αεροβόλο.

O κ. Πετρίδης, που βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι, όταν δολοφονήθηκε το ζώο, το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου και πυροβολήθηκε το αδέσποτο δεν άκουσε πυροβολισμό. Γι' αυτό και θεωρεί πιθανότερο να χρησιμοποιήθηκε αεροβόλο και όχι άλλο όπλο με σιγαστήρα. Άλλωστε το τραύμα δεν είναι διαμπερές όπως εξήγησε ο ίδιος στο www.zoosos.gr. Στην περιοχή δεν υπάρχουν καταστήματα ούτε κάμερες και οι ελπίδες να εντοπιστεί ο δράστης είναι ελάχιστες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα από την ταραχή της και καθώς όλα έγιναν ταχύτατα δεν συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του μαύρου αυτοκινήτου. Καταγγελία για το συμβάν έγινε στο Α.Τ. Ραφήνας και το πτώμα του σκύλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών, που βρίσκεται στο Πικέρμι. Η νεκροψία θα δείξει με τι είδους σφαίρα – άρα και όπλο – ο δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ το ζώο στο κεφάλι.

Όπως ο εντοπισμός του δράστη αφού δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία μέχρι τώρα θεωρείται απίθανος. Αν κάποιος είδε τι συνέβη και έχει κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας ή με τον κ. Πετρίδη στο τηλέφωνο: 6976023115.

Διαβάστε επίσης:

Άλλα δύο σκυλιά νεκρά πυροβολημένα στο κεφάλι έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο Ραφήνας - Πικερμίου

Ραφήνα: Εκτέλεσε τον σκύλο πυροβολώντας στο κεφάλι έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο

Πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο στο δάσος της Ραφήνας

Έκλεψαν τις σκυλοτροφές από το Δημοτικό Κυνοκομείο Ραφήνας - Πικερμίου

Κάρφωσε τρίαινα σε σκύλο στην Ραφήνα (βίντεο)

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. fafaseda

    allos magkas me teraaaaaastia arxidia.
    kapoia kamera asfaleias den eixe i perioxi? kati tha exei katagrapsei....ante na xrisimopoiisoume osa mesa exoume sti diathesi mas...enas tetoios thrasydeilos arxidomagkas na sylifthei, na dikastei, na fylakistei...kai tha paroun oi ypoloipoi to mhnima.
    ARKETA....ean den antexoun ti skatozoi tous, PANTA MPOROUN NA AYTOKTONHSOUN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.