Στηρίξτε μας

Κοτσιρίδι Αρκαδίας: Πυροβόλησε και σκότωσε τον σκελετωμένο σκύλο

15 Νοεμβρίου 2014 16:00 | Καταγγελίες
Κοτσιρίδι Αρκαδίας: Πυροβόλησε και σκότωσε τον σκελετωμένο σκύλο

Τον σκελετωμένο σκύλο, που βλέπετε στις φωτογραφίες, πυροβόλησε και σκότωσε με μια καραμπίνα σήμερα λίγο πριν τις 16:00 ένας ηλικιωμένος άνδρας ο Βασίλης Κ. στο χωριό Κοτσιρίδι Αρκαδίας (Δήμος Μεγαλόπολης).

KotsiridiArkadiasMegalopolis

Όπως έγινε γνωστό το ζώο ο δράστης το σκότωσε επειδή κυνηγούσε τις κότες του. Αυτό εξήγησε στο www.zoosos.gr o Μπέκα Αντωνιάδης με τον οποίο επικοινώνησαν οι αυτόπτες μάρτυρες. Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, αποδεικνύουν πόσο εξαιρετικά αδύνατο ήταν αυτό το πλάσμα, το οποίο προφανώς δεν έβρισκε πουθενά τροφή και σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ανήκε στον δολοφόνο του.

Αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος είναι μια 22χρονη κοπέλα η Ε.Χ. με τον 21χρονο αδερφό της που κατοικούν στο χωριό. Αν και οι γονείς των νεαρών διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον δράστη τα παιδιά έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να καταθέσουν στην Αστυνομία, ώστε να συλληφθεί ο εγκληματίας. Μάλιστα έχουν στη διάθεση τους και βίντεο στο οποίο ο δράστης παραδέχεται το έγκλημα. Όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει καταγγελία στο Α.Τ. Μεγαλόπολης.

Διαβάστε επίσης:

Ο δολοφόνος του σκύλου στο Κοτσιρίδι Αρκαδίας δεν θα τιμωρηθεί καθώς οι μάρτυρες αρνούνται να καταθέσουν εναντίον του

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

12 Σχόλια

  1. nikos

    αλλο ενα αθλιο υποκειμενο που θελει να λεγεται ανθρωπος εβγαλε τα αποθημενα του στο ανυπερασπιστο ζωακι.ελπιζω τα δυο παιδια που τον ειδαν να μην κανουν πισω στις αρχικες θεσεις τους.

  2. nik

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΣΩΘΗΚΕ... ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΙΓΜΗΣ.... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ.... ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  3. vsmeid

    Και μόλις βρεθούν απέναντι στα όργανα θα αρχίσουν οι γνωστές ερωτήσεις..."γιά ένα σκυλί να κάνετε ζημιά στον άνθρωπο, σίγουρα το είδατε με τα μάτια σας, μήπως κάνετε λάθος, σίγουρα θέλετε να μπλέξετε με τα δικαστήρι....που να τρέχετε, ελάτε άλλη ώρα, έχουμε σοβαρή υπόθεση σε εξέλιξη (σήμερα έχει ποδόσφαιρο)και δεκάδες παρόμοια" Σε κάθε περίπτωση μπράβο στα παιδιά που θέλουν να σπάσουν τη γμνη ομερτά της κάθε τοπικής/ επαρχιακής κοινωνίας.

  4. ΓΙΑΝΝΗΣ

    Ένα μεγάλο μπράβο στα δυο νέα παιδιά, που ενώ ζουν σε μια κλειστή κοινωνία και είναι συγγενείς με τον δράστη δείχνουν με την συμπεριφορά τους ότι έχουν ευαισθησίες δεν φοβούνται και τολμούν να καταγγείλουν, οπότε και πάλι μπράβο τους.

    1. gpyo

      Ελπιζω να γινει τελικα η καταγγελεια και να μν αλλαξουν γνωμη στο ενδιαμεσο απο τις πιεσεις των αλλων αγαπητων συγγενων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.