Στηρίξτε μας

Κάντε ιππασία με τα άλογα του Σ.Θ.Ι.Ε. στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του!

24 Νοεμβρίου 2011 19:39 | Προτάσεις
Κάντε ιππασία με τα άλογα του Σ.Θ.Ι.Ε. στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του!

Την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας (Σ.Θ.Ι.Ε.) σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του, που θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00 – 17:00 στις εγκαταστάσεις του (Π. Κανελλοπούλου 10, Γουδή).

Εσείς εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε δωράκια, να συμμετάσχετε στη λαχειοφόρο αγορά, να φάτε και να ακούσετε καλή μουσική αλλά και να κάνετε βόλτα με τα άλογα του Σ.Θ.Ι.Ε.. Οι βόλτες με τα άλογα θα πραγματοποιηθούν από τις 09:30 έως τις 13:00. Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής τους Σ.Θ.Ι.Ε..

Η ιππασία εξηγούν οι διοργανωτές είναι διασκέδαση, αλλά αν οι ικανότητες, που αποκτώνται, κάνουν τη ζωή των ατόμων με ειδικές ανάγκες πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα τότε είναι έργο ζωής. Και σε αυτό μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς! Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε www.trag.gr (τηλ. 2107488566 και email: [email protected].
 

Tagged:

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.