Στηρίξτε μας

Αγοράκι στη Χίο εγκλώβισε δύο γατιά και το ένα το σκότωσε

15 Σεπτεμβρίου 2014 16:07 | Καταγγελίες
Αγοράκι στη Χίο εγκλώβισε δύο γατιά και το ένα το σκότωσε

Ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 8 ετών είδαν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στη Χίο τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου να χτυπάει στην είσοδο του κτιρίου ένα γατί που ούρλιαζε. Από τις φωνές του ζώου οι γείτονες  βγήκαν από τα διαμερίσματα τους, που είναι στην οδό Κοντογιάννη 4 στην περιοχή Ατσική, αλλά και τότε ο μικρός δολοφόνος άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας.

Το μόνο που πρόλαβαν να δουν ήταν ότι επρόκειτο για μικρό παιδί που φορούσε κίτρινη μπλούζα και γκρι παντελόνι. Οι ένοικοι βρήκαν εσωτερικά της εισόδου του κτιρίου ένα γατί νεκρό μέσα στα αίματα, ενώ ένα δεύτερο με ματωμένο το πρόσωπο του είχε κρυφτεί τρομαγμένο λίγο πιο εκεί στο κλιμακοστάσιο.

XiosAnilikikos (1)Το νεκρό ζώο.

Οι γείτονες κάλεσαν τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου (Φ.Σ.Χ.) για να καταγγείλουν το έγκλημα και μάλιστα βρήκαν και το χαρτόκουτο μέσα στο οποίο το παιδί είχε μεταφέρει τα ζώα εκεί για να τα σκοτώσει.  Το κουτί είχε και μια τρύπα εξαερισμού και αυτό σημαίνει ή ότι το ίδιο το παιδί ή κάποιος άλλος μεγαλύτερος προετοίμασε τη μεταφορά τους.

XiosAnilikikos (2)Το τραυματισμένο γατάκι.

Το γεγονός μάλιστα ότι το μικρό παιδί έψαξε το κατάλληλο σημείο και οργάνωσε τη μεταφορά των ζώων για να προβεί σε αυτές τις πράξεις δίνει άλλη βαρύτητα στην εγκληματική του συμπεριφορά. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου στην ανακοίνωση που εξέδωσε ζητάει εκείνοι που γνωρίζουν τον ανήλικο δολοφόνο να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία. Είναι βέβαιο ότι ένα παιδί με τόσο βίαιη συμπεριφορά προς τα ζώα έχει πρόβλημα και σίγουρα προβληματική είναι και η οικογένεια του που επέτρεψε να του συμβεί κάτι τέτοιο.

XiosAnilikikos (3)Το αίμα των ζώων από τα επανειλημμένα χτυπήματα.

Το τραυματισμένο ζώο μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο και καταγγελία εις βάρος του άγνωστου ανήλικού δράστη κατατέθηκε στο Α.Τ. Χίου από εκ μέρους του προέδρου Φ.Σ.Χ. από τον Βασίλη Αγιαννίδη ο οποίος εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι το γατί είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει.

Το Σύνδρομο Κακοποίησης Ζώων

Ο Απόστολος Περιστέρης, αστυνόμος β’, κτηνίατρος και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α., τον Φεβρουάριο του 2011 - και την οποία παρακολούθησε η δημοσιογράφος του www.zoosos.gr Ελένη Ηλιοπούλου - έθιξε μαζί με άλλους εξειδικευμένους επιστήμονες το ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα της «Κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς», που αποτελεί μια μεγάλη πληγή στη σύγχρονη – κατά τα άλλα – κοινωνία των Νεοελλήνων.

Σε αυτή την ημερίδα ο κ. Περιστέρης είχε τονίσει: «Οι βίαιες πράξεις σε βάρος των ζώων έχουν αναγνωριστεί ως ενδείξεις επικίνδυνης ψυχοπάθειας, που σπάνια περιορίζεται σ’ αυτά.

Οι κοινωνιολόγοι, οι νομοθέτες και τα δικαστήρια διαθέτουν αρκετά στοιχεία, που συνδέουν τις πράξεις βίας προς τα ζώα με αντίστοιχες συμπεριφορές με ανθρώπινα θύματα.

Σύμφωνα με το FBI – καθώς στις Η.Π.Α. υπάρχουν στατιστικά στοιχεία και γίνονται ανάλογες μελέτες – ιστορικό βίας προς τα ζώα έχουν οι περισσότεροι βιαστές και οι δολοφόνοι κατ’ εξακολούθηση.

Οι μελέτες, οι οποίες γίνονται πάνω σε ανθρώπους, που έχουν διαπράξει φριχτά εγκλήματα σε βάρος συνανθρώπων τους, αποδεικνύουν πολύ συχνά, ότι υπάρχει ιστορικό κακοποίησης ζώων, πριν οι εγκληματίες καταλήξουν στα ανθρώπινα θύματα.

Το αμερικανικό πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό εγχειρίδιο για ψυχιατρικές και συναισθηματικές διαταραχές αναφέρει τη βία προς τα ζώα ως ένα διαγνωστικό κριτήριο για διαταραχές συμπεριφοράς».

Η κακοποίηση ζώων είναι το βήμα πριν την κακοποίηση ανθρώπων

Ο κ. Περιστέρης υποστήριξε ότι, σύμφωνα με έρευνες στον τομέα της Ψυχολογίας και της Εγκληματολογίας, «υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των κακοποιήσεων ζώων και της οικογενειακής βίας ή άλλων εγκλημάτων. Η κακοποίηση ζώων συχνά αποτελεί δείγμα μελλοντικής πιθανής βίας προς ανθρώπους».

Ανέφερε δε ότι «σε μια μελέτη, το 71% των γυναικών, που κακοποιήθηκαν, ανέφεραν, ότι το ίδιο άτομο, που τις κακοποίησε, είχε κακοποιήσει κάποτε το κατοικίδιό τους ή απείλησε να κακοποιήσει ζώο! (Ascione, 1998).

Σε άλλη μελέτη αναφέρεται, ότι το 88% όσων κακοποιούν παιδιά, είχε επίσης κακοποιήσει ζώα στο σπίτι του. Σε έρευνα του Johns Hopkins University από το 1994 ως το 2000, σε 11 πόλεις των Η.Π.Α., η κακοποίηση ζώων ήταν ένας από τους τέσσερις σημαντικότερους δείκτες που φανέρωναν πιθανούς μελλοντικούς κακοποιούς!

Το 70% όσων είχαν κακοποιήσει ζώο βρέθηκε να έχει κάνει κι άλλα εγκλήματα, ενώ το 44% είχε πειράξει ανθρώπους (Arluke, A. & Luke, C. 1997). Το 61,5% από αυτούς που είχαν κακοποιήσει ζώο είχε επιτεθεί σε ανθρώπους (Clarke, J. P. 2002).

Το 63,3% των κρατουμένων λόγω καταδίκης για βίαια εγκλήματα έχει παραδεχτεί πως έχει κακοποιήσει ζώα – εκτός από αυτούς που δεν το παραδέχονται (Schiff Louw Ascione, 1999)».

Διαβάστε επίσης:

Δικογραφία εις βάρος των 2 ανήλικων παιδιών που σκότωσαν το γατάκι στη Χίο

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το παιδί που σκότωσε το γατί στη Χίο

Σύρος: 13χρονος σκότωσε νεογέννητο γατάκι και ο πατέρας του δεν αντέδρασε!

Ηράκλειο Κρήτης: Δύο πιτσιρίκια σκότωσαν με αεροβόλο τη γάτα της γειτόνισσας τους στην Άνω Βιάννο!

3 μικροί τύραννοι βασανίζουν γάτα σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αμοργό

Βυρώνεια Σερρών: Κατήγγειλε το έγκλημα που διέπραξαν δύο μικρά παιδιά

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

29 Σχόλια

  1. jim

    αυτο το παιδι αν και σε γεμιζει με συναισθηματα μισους απεναντι του στην πραγματικοτητα ειναι για λυπηση και ευχομαι με τη χαρη του θεου να μετανοησει και να αλλαξει μυαλο

  2. ΔαρκΣάι

    Δολοφόνος, και να το δείρεις και να το πας σε αναμορφωτήριο δεν αλλάζει η κατάσταση, απλώς πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα ξανακάνει κακό σε έμψυχο πλάσμα.

  3. Γιώργος

    NΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!
    ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ ??
    ΠΟΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ??
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ?

    ΣΚΟΤΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΡΙΜΑ

    1. Ειρηνη

      Σιγα μην αποκαλεσουμε "αγορακι" το σατανα! Μη σωσει να μεγαλωσει το μπασταρδο. Δεν ειναι μωρο, 8 χρονων μοσχαρι ειναι. Μια χαρα ξερει οτι το ζωο ποναει,οπως ποναει κ αυτο το μουλικο,που να το πατησει αμαξι. Φταινε οι γονεις του, μα κ αυτο το κουραδι ανθρωπου,σκοτωμα θελει.σιγα μη λυπηθουμε τετοια κωλοπαιδα

    2. πολυ καλα

      η επιστημη το λεει, παιδια αυτης της ηλικιας που κακοποιουν ζωα, μεγαλωνοντας θα συνεχισουν και με ανθρωπους. Καποια διαστροφη, καποιου ειδους ανωμαλια υπαρχει και καλο ειναι να το ξερουν οι συγγενεις οι φιλοι και ολη η κοινωνια της Χιου. Της Χιου που απ οτι βλεπω ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΖΩΩΝ.

  4. Sofia

    Ειναι παιδι, μπορει αυτο να μας σοκαρει περισσοτερο για μενα φταίνε οι γονεις και μετα αυτο το παιδι. Καθως για να φτασει σε αυτο το σημειο η ψυχολογικη πίεση που δεχθηκε κατα όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρας ζωής του.Δε το διακαιολογω προς Θεου. Αλλα ας σκεφτούμε πως αντιδράμε εμεις όταν νιώθουμε πιεσμένοι και γεματοι νευρα και ασχημα συναισθηματα. Εμεις μπορει να μη χτυπάμε η μπορει να μη φτάνουμε σε σημειο να κακοποιησουμε μεχρι θανατου ενα μικρο ζωο. Αυτο γιατι πολύ απλα είχαμε τη σωστη διαπαιδαγωγιση. Σκεφτείτε πως το "παδι" δεν είχε καποιον να του δείξει το σωστο ή μπορει και να είχε αλλα αυτος ο κάποιος να είχε λάθος μετρα και σταθμα για το τι ειναι σωστο. Η πραξη αυτη είναι απαραδεκτη, όπως και η θανατικη ποινη που διάβασα παραπανω, αν κάνουμε κάτι τέτοιο πόσο διαφορετικοι είμαστε; Καθόλου θα έλεγα, η μόνη σωστη λύση είναι η βοηθεια που μπορει ο αρμόδιος φορεας να δώσει. Το "παιδι" αυτο πρεπει να ξεκινησει ξανα απο το μηδεν να μαθει εναν καινουριο τροπο ζωης, να δεχθει ψυχολογικη υποστηριξη και πανω από όλα αγαπη. Διότι είναι προφανες πως τέτοιες πράξεις δεν τις κάνει κάποιος που μεγάλωσε σωστα που είχε όλα αυτα, όχι που ηθελε, αυτα που χρειαζοταν. Αγαπη, υποστηριξη και σωστη καθοδηγηση.

  5. deva nargis

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ...ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΡΩΣΗ ΣΑΣ.

    1. Αναστασία

      Ένα οχτάχρονο παιδί ακόμα διαμορφώνει το χαρακτήρα του.Και όπως όλοι θα ξέρετε,τα παιδιά είναι ο καθρέπτης των γονέων τους και των δασκάλων τους.Σίγουρα όλοι έχουμε βίαια και άγρια ένστικτα μέσα μας,τα οποία βγαίνουν όταν ο άνθρωπος ζει σε συνθήκες αντίστοιχες κι όχι ήρεμες και πολιτισμένες.Λυπάμαι που θεωρούμε ένα παιδάκι δολοφόνο,αλλά δεν αναλογιζόμαστε ότι αυτό δεν έγινε από μόνο του έτσι,αλλά επειδή αυτά προφανώς έβλεπε και έμαθε.Λυπάμαι που δεν μπορούμε να δούμε βαθύτερα μέσα από αυτό το παιδάκι και μένουμε στην πράξη του,που,στην τελική,δεν το εκφράζει καθόλου.Να υποθέσω ότι θεωρείτε ότι θα ήταν πρέπον να θανατωθεί και το παιδάκι;Το έχω ακούσει κι αυτό!Αναλογιστείτε μήπως ότι όταν δίνουμε βία,βία θα λάβουμε...Προφανώς αυτό το παιδί δεν ξέρει τι πάει να πει αγάπη,για να φτάνει σε αυτό το σημείο να σκοτώνει στα 8 χρόνια του!!!!!Το λυπάμαι ειλικρινά.
      Ο συντάκτης του άρθρου κάνει αυτό που οφείλει να κάνει.

  6. samatas

    eseis pou lete oti einai mono ena paidi kai tetoiou eidous malakies, an deite se ameriki, paidia me opla skorpane to 8anato epeidh ta vriskoun evkola, kai lew an ayto to paidi mpoukarei mia mera k maxerwsei ti mana sas 8a lete afiste to isixo, einai ena paidi???

  7. κυριακη ντιμα

    Όσοι υποστηρίζεται το παιδί-αδίστακτο δολοφόνο σκεφτείτε ότι παιδιά της ίδιας ιδιοσυγκρασίας είναι μπλεγμένα στον φόνο του Άλεξ,η κάνω λάθος? Έτερον-εκάτερον λοιπόν για το μέλλον του "παιδιού".Νομικά νομίζω αν είναι ανήλικο διώκονται οι γονείς!

  8. Γιώργος

    Είναι φανερό ότι ενήλικες έβαλαν το παιδί να το κάνει, ή έστω του έδωσαν το παράδειγμα ότι αυτή η συμπεριφορά είναι αποδεκτή. Τα παιδιά δεν αυτοδιαπαιδαγωγούνται. Τα διαπαιδαγωγούν οι ενήλικες και τους δίνουν παραδείγματα. Ή έστω ότι οι γονείς του ποτέ δεν αναζήτησαν θεραπεία για τα προβλήματα συμπεριφοράς του.

  9. elenh

    auto den einai apla mwro einai ena kwlopaido pou prepei na exei psuxologika den ginete na antidraei etsi alla mallon ta idia skata einai kai oi goneis tou gia na einai etsi to mwro kremasma 8elei an apo twra kakopoih etsi ena gataki sthn hlikia 20 etwn aneta mporei na kakopoihsei kai enan an8rwpo milame gia ena apsixo on pou autoi oi goneis eferan sto kosmo epeidh dhladh einai 8 etwn prepeiu na to lupoumaste oxi den to dexomai auta ta gatakia kai eidika to nekro pios to luph8hke kremasma to malakismeno!

  10. χρυσάνθη

    Δεν προκειται για αγοράκι αλλά για ΤΕΡΑΣ!!!!! Τι δεν καταλαβαίνετε;;; εάν σε ηλικία 8 ετών μπορει να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο ( και μάλιστα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ- σκεφτείτε το καλά αυτο!!μονος του σκέφτηκε κατι τετοιο και μόνος του το υλοποίησε..χωρις την παρέα του,που συνηθως τα παιδια ενεργουν ως παρέα για να εχουν συνεργους,να υπάρχε συνενοχή και συγκάλυψη).Εάν θεωρουν κάποια απο εδώ οτι το τέρας αυτο θα ενηλικιωθεί και θα αλλάξει ιδιοσυγκρασία και η παραβατική του συμπεριφορά δε θα συνεχιστεί τοτε πλανώνται πλάνην οικτραν! ειναι μηδαμινές αυτες οι περιπτωσεις! όλα τα παιδιά κάνουν "αλητείες" στα 8 τους αλλα αυτό υποδηλώνει νοσηρή ψυχική κατάσταση που δύσκολα θεραπεύεται! Τι να ειπωθει..τοκρίμα στο λαιμό των γονέων.. ντρέπομαι κάθε μέρα για το ανθρωπινο είδος

  11. Vickysecret

    Σκεφτείτε παρακαλώ τις πράξεις του παιδιού....σκότωσε ένα μικρό ζωάκι χτυπώντας το με μανία. Και σίγουρα δεν δίστασε ακόμα κι όταν αυτό έκλαιγε απο φόβο και πόνο....δυστυχώς, αυτό το παιδί έχει ήδη σοβαρό πρόβλημα στην ψυχή του .... Το ότι υπάρχουν κακά παιδιά που μπορεί να φτάσουν στα άκρα το έχουμε δει ξανά ξανά...σας παράπέμπω στο περιστατικό στην Αγγλία που 2 δεκάχρονα απομάκρυναν απο τους γονείς του και βασάνισαν και σκότωσαν ένα παιδάκι 3 ετών προμελέτηένα....ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμοδιοι

  12. jesus..

    νταξει, το παρακανατε λιγο με τη θανατικη ποινη.. ειπαμε! νομιζω οτι και τα ''κοσμητικα'' επιθετα ειναι βαρια (αυτα που απευθυνονται στο μικρο)... πρεπει να βρεθει αμεσα η οικογενεια του μικρου και να παρθουν οι καταλληλες αποφασεις για αυτο το περιστατικο..

  13. Αννα

    εγω θα συμφωνησω με την "EUGENIA" και.... ΤΕΤΟΙΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ...... ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Λένα

    Πώς γίνεται να αποκαλείται ένα παιδάκι δολοφόνο;
    Το γεγονός να έχει κάποια ψυχική διαταραχή ή να μεγαλώνει σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον το έχετε υποψιαστεί; Το ενδεχόμενο να είναι και το ίδιο θύμα μέσα στο σπίτι του από τυχόν ακατάλληλο γονέα το έχει αναρωτηθεί κανείς;
    Σίγουρα η πράξη του ήταν αδικαιολόγητη αλλά καλό είναι να μη χαρακτηρίζουμε τα παιδιά με "επίθετα" που μπορεί να τα στιγματίσουν και να τα ακολουθήσουν στην μετέπειτα ζωή τους.
    Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μη στιγματίζεται και αφήστε τους ειδικούς να ασχοληθούν με την περίπτωση του μικρού παιδιού που χρίζει ειδικής μεταχείρισης και αντιμετώπισης.

    1. ΑΝΝΑ

      Κατι τετοια παιδακια σκοτωσαν και τον Αλεξ στη Βεροια.Δολοφονοι ζωων και μελλοντικοι δολοφονοι ανθρωπων.Αυτο το τερας θα βιασει,θα κακοποιησει συζυγο,γκομενα,μανα.Καταλαβες?

    2. καρολος

      Η πραξη του δεν ηταν 'αδικαιολογητη' κυρια μου! Ηταν φρικιαστικη και βαρβαρη.Σκεφτειτε ενα μουλικο να στριμωχνει δυο γατια με σκοπο το σαδιστικο θανατο τους.Τερας ειναι και επικινδυνο για τη κοινωνια.Αν μεθαυριο σπαισει στο ξυλο τη κορη κανενος γνωστου σας,ας κρατησετε την ιδια σταση χαιδεματος των αυτιων.

    3. Μαρια Κακαλιουρα

      Δολοφονο ή φονια συνηθιζουμε να αποκαλουμε οποιον αφαιρει ζωες και η δολοφονια παραμενει παντα δολοφονια ασχετα με την ηλικια του δραστη...Υπαρχουν ατελειωτα αρθρα που αναφερονται σε "παιδια-δολοφονους" και....τα εργα τους. Τα παιδια-δολοφονοι ειτε σκοτωνουν αλλα παιδια ειτε αλλες υπαρξεις, οπως μωρα γατια, παραμενουν να αποκαλουνται δολοφονοι. Διοτι αυτο ειναι εφ'οσον διπραττουν εγκληματα κατα της ζωης. Τωρα, εσεις, αν θελετε να το πασπαλισετε με ζαχαρη αχνη και να φτιαξετε μια τουρτα σε παστελ χρωματα για να αντανακλα τη παιδικη ηλικια του δραστη του εγκληματος, πειτε τον "το μωρο της Ροζμαρυ" ή οπως αλλοιως θελετε...το εγκλημα μια φορα το διεπραξε και ηταν και στυγερωτατο και φρικαλεο..διοτι εκτος των αλλων ηταν και προμελετημενο...δρν τον σταματησαν του ζωου ο πονος, οι κραυγες, τα αιματα...αφαιρεσε τη ζωη ενος αλλου μικρου, ενος μωρου...λετε το γατακι να τρομαξε και να πονεσε λιγωτερο απ'οτι θα ποναγε η θα τρομαζε ενα ανθρωπακι; Γιατι σας βρισκω πολυ ελαστικη..." η πραξη του ηταν αδικαιολογητη"...ετσι την χαρακτηριζετε...Θα πηγαινατε εσεις να κανετε baby-sitting στο "παιδακι" αυτο; ή θα τρεματε μηπως κανει μια "αδικαιολογητη" πραξη στο δικο σας κεφαλι; αλλα, τοτε ισως και να παραδεχοσασταν οτι ο ορος "δολοφονος' ειναι δοκιμος.

    4. ΓΙΑΓΙΑ

      Να το χαίρεστε το κανιβαλάκι. Προσοχη μην στιγματιστεί από αρνητικά σχόλια και καταλήξει να εκφράζει συνεχώς την έμφυτη γονιδιακά μαλακία του, γιατί αλλιώς θα αποδειχθεί κυρία. Και βέβαια, ούτε κουβέντα για τον οικογενειακό περίγυρο, με την μαθηματικά βέβαιη σχετικά διαπαιδαγώγηση του κανίβαλου. Γιατί ως γνωστόν, ψιλοδύσκολο τα παιδιά τυο κανίβαλου να προκύψουν χορτοφάγοι.

  15. Eleni Papaioannou

    Αντε ρε το κωλοπαιδο! Φαντασου τι διαπαιδαγωγηση εχει για να εχει τετοια ενστικτα. Κτηνωδια!
    "Ποιο το μελλον της Ελλαδας ή τερας της φυσεως και οχι αγορακι" θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.

  16. EUGENIA

    ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑ!!!!!!!ΤΙ ΓΕΡΟΣ,ΤΙ ΠΑΙΔΙ=ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ !!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ,ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.....ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΡΑ????ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ....ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.