Στηρίξτε μας

Αγία Παρασκευή: Έσπασαν το σαγόνι της γάτας χτυπώντας την με πέτρα

25 Αυγούστου 2014 19:40 | Καταγγελίες
Αγία Παρασκευή: Έσπασαν το σαγόνι της γάτας χτυπώντας την με πέτρα

Σοβαρά τραυματισμένο στο σαγόνι βρήκαν την γάτα, που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο Παναγιώτης Γάκης και ο Αλέξανδρος – Ρωμανός Λιζάρδος στην Αγία Παρασκευή Αττικής τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου. Το ζώο κάποιος το χτύπησε σκόπιμα, αφού κοντά στο γατί που αιμορραγούσε και αργοπέθαινε οι δύο άντρες βρήκαν και τη ματωμένη πέτρα με την οποία το είχε πετύχει ο δράστης.

GatakiAgiasParaskevis (1)

Οι φιλόζωοι το μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία. Εκεί μετά από την εξέταση που του έκανε κτηνίατρος αποδείχτηκε ότι έχει σπάσει το σαγόνι του και από το χτύπημα αντιμετωπίζει και σοβαρά νευρολογικά προβλήματα. Αν και κατάφερε να επιζήσει του πρώτου κρίσιμου 24ώρου θα χρειαστεί χρόνος για να συνέλθει.

Τα έξοδα από τις εξετάσεις είναι μέχρι τώρα 170 ευρώ και φυσικά θα χρειαστεί και επέμβαση για να αποκατασταθεί το σπασμένο σαγόνι του. Αν μπορείτε να συνεισφέρετε για να καλυφθούν τα νοσήλια και να μάθετε για την εξέλιξη της υγείας του γατιού επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Αττικού στα τηλέφωνα: 2106640552, 2106640555 (Δευτέρα - Κυριακή 12:00 - 14:00 και 17:00 - 20:00) ή με τον Παναγιώτη Γάκη στον αριθμό τηλεφώνου:

Αν όλα πάνε καλά και το γατάκι συνέλθει θα χρειαστεί σπίτι και πολύ - πολύ αγάπη. Άλλωστε στους δρόμους οι κίνδυνοι για όλα τα ζώα είναι θανάσιμοι.

Διαβάστε επίσης:

Η γάτα γλύτωσε το θάνατο μετά το χτύπημα με πέτρα στην Αγία Παρασκευή αλλά χρειάζεται σπιτικό!

Χειρουργήθηκε ο γάτος που του έσπασαν το σαγόνι με πέτρα στην Αγία Παρασκευή

 

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. elenh

    μπραβο στα παιδια χιλια μπραβο !απο τετοιους ανθρωπους εχουμε
    αναγκη !καλη τυχη στην ψυχουλα!οσο για τ ρεμαλι θελει μια απ τα ιδια η ψυχιατρειο !

  2. ελένη

    ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά σώσαν την τιμή του ανθρεώπου στην περίπτωση αυτή σε αντίθεση με ον αληταρά που χτύπησε τ αδύναμο πλάσμα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.