Στηρίξτε μας

Νεράντζα Κορινθίας: Ξυλοκόπησε τα κουτάβια και απείλησε τα παιδιά που τα φροντίζουν

12 Αυγούστου 2014 21:42 | Καταγγελίες
Νεράντζα Κορινθίας: Ξυλοκόπησε τα κουτάβια και απείλησε τα παιδιά που τα φροντίζουν

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών ένας 75χρονος άνδρας κοπάνησε με ξύλο στην περιοχή Νεράντζα Κορινθίας στις 7 Αυγούστου τα κουτάβια που βλέπετε στις φωτογραφίες επειδή θέλει να τα εξοντώσει. Ο πατέρας των παιδιών, που είδε τι συνέβη, κατέβηκε γρήγορα για να υπερασπίσει και τα παιδιά και τα ζώα. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και να αλληλομηνυθούν.

Ο Δημήτρης Γεωργίου, πατέρα των μικρών κοριτσιών – που μαζί με άλλα πιτσιρίκια – έπαιζαν με τα σκυλάκια και είδαν τον δράστη να τα κοπανάει στην μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του 75χρονου τον κατήγγειλε φυσικά και για την κακοποίηση των κουταβιών. Διαβάστε το πώς ο κ. Γεωργίου περιγράφει στο www.zoosos.gr το τι διαδραματίστηκε στην περιοχή πριν από μερικές μέρες επειδή ο 75χρονος – που δεν είναι μόνος – θέλει φυσικά να εξαφανίσει αυτά τα πλάσματα από την περιοχή. Τα ζώα όμως δεν κακοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τον 75χρονο τα έδιωξαν με κλωτσιές και πριν από αυτό το συμβάν και άλλοι ενοχλημένοι της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα είναι και καθηγητές!

Παρόμοια σκηνικά συμβαίνουν παντού στην Ελλάδα και οι αποδείξεις πως η φιλοζωική μας κουλτούρα είναι ανύπαρκτη είναι αναρίθμητες, όμως αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τα όσα μας περιέγραψε ο άνθρωπος που νοιάστηκε.

Ο κ. Γεωργίου μας εξηγεί: «Η ιστορία μας αρχίζει κάπου στα τέλη Ιουνίου στη Νεράντζα της Κορινθίας. Χρόνια παραθεριστές, λοιπόν στο ήσυχο (μέχρι θανάτου) θέρετρο, ήρθαμε και εφέτος να περάσουμε μερικές μέρες, προς μεγάλη χαρά των κοριτσιών μου της Σοφίας και της Δωροθέας. Επί της υποδοχής ήταν μια όμορφη κάτασπρη σκυλίτσα, που μας γαύγιζε άγρια και μόλις την πλησιάζαμε έτρεχε να κρυφτεί σ’ ένα γειτονικό ακατοίκητο σπίτι.»

Χαρακτηριστικό της ήταν ένα κομμένο λουρί που κρεμόταν από το λαιμό της και η επιθετική της συμπεριφορά κυρίως προς τους άνδρες. Τα κορίτσια μου ανακάλυψαν πως είχε γεννήσει 7 σκυλάκια και τα υπερασπιζόταν γενναία. Αρχίσαμε φυσικά να την ταΐζουμε μια και ήταν φανερά υποσιτισμένη και κυρίως φοβισμένη, αποτέλεσμα κακής μεταχείρισης και της πρόσφατης γέννας της. Με τον μαγικό τρόπο που τα παιδιά και τα ζώα επικοινωνούν οι μικρές μου και η Γκόλντι – όπως την ονόμασαν – σε δύο μέρες χαϊδευόντουσαν και έπαιζαν σαν γνωστές από καιρό.

NeratzaKorinthias (6)

Κάποιοι φιλόζωοι γείτονες άρχισαν να συνδράμουν στη σίτιση της οικογένειας. Όμως η σκυλίτσα επέτρεπε μόνο στα μικρά κορίτσια να χαϊδεύουν τα μικρά της. Όπως σε όλες τις ιστορίες το απαραίτητο σασπένς το δίνει πάντα κάποιος που εμφανίζεται απρόσκλητος για να δημιουργήσει καταστάσεις συχνά μη διαχειρίσιμες. Κάποιος “καλοθελητής” λοιπόν τηλεφώνησε στους ιδιοκτήτες του από χρόνια εγκαταλελειμμένου σπιτιού και τον ενημέρωσε πως μια αγέλη (!) από σκυλιά έχουν κάνει κατάληψη στο παλάτι του και πως θα έπρεπε φυσικά να μεριμνήσει διότι τα ερείπια του κινδύνευαν.

Τη συγκεκριμένη εβδομάδα απουσιάζαμε και όταν επιστρέψαμε μάθαμε τα ωραία που συνέβησαν από τους γείτονες οι οποίοι φρόντιζαν τα σκυλάκια. Οι ιδιοκτήτες του εν λόγω ακατοίκητου σπιτιού έφτασαν αλλόφρονες από την Κόρινθο όπου διαμένουν και με συνοπτικές διαδικασίες άρχισαν να διεκδικούν την βρισκόμενη “υπό αμφισβήτηση” περιουσία τους πίσω με κλωτσιές φωνές και κατάβρεγμα των κουταβιών και της μητέρας τους. Μάλιστα απείλησαν με κυρώσεις τους δύο γείτονες που εγκληματούσαν προσφέροντας τροφή στα ζωντανά.

NeratzaKorinthias (3)

Αυτό συνεχίστηκε για τρεις συνεχόμενες ημέρες μια και η σκυλίτσα μάζευε τα μικρά και τα επανέφερε στο σαράι του Καραγκιόζη. Όταν επιστρέψαμε στη Νεράτζα ένας φίλος και γείτονας μας ο κ. Νίκος Στ. – μόνιμος κάτοικος της περιοχής – είχε μεταφέρει τα μικρά και τη μαμά τους σε άλλο ακατοίκητο σπίτι απέναντι από το δικό μας για να τα προστατέψει.

Και εδώ αρχίζει το δεύτερο μέρος της ιστορίας. Τα μικρά μεγαλώνουν και αρχίζουν να παίζουν με τις κόρες μου και τους φίλους τους. Η μαμά τους ηρεμεί και δείχνει στοιχεία άψογου χαρακτήρα. Και ο “καλοθελητής” επανέρχεται ενοχλημένος από το ότι και άλλοι γείτονες αρχίζουν να συνδράμουν στη φροντίδα των κουταβιών. Αρχικά ψάχνει συνένοχους για να φολιάσει τα ζώα. Στη συνέχεια καθυβρίζει και απειλεί τις κόρες μου και τα άλλα πιτσιρίκια γιατί συνεχίζουν να προστατεύουν σθεναρά τα ζώα.

Όμως το αποκορύφωμα των πράξεων του συνέβη στις 7 Αυγούστου. Κραδαίνοντας ένα ξύλο βγήκε από το σπίτι του και ξυλοκόπησε άγρια τα ζωντανά που έπαιζαν στο δρόμο κάτω από το δικό μας σπίτι και δίπλα από το δικό του μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών. Στη συνέχεια στράφηκε εναντίον των παιδιών με βρισιές και απειλές. Τρέχοντας κατέβηκα αμέσως για να προστατέψω και τα παιδιά και τα ζώα. Μου επιτέθηκε, ακολούθησε συμπλοκή και αφού κατέληξα στο Αστυνομικό Τμήμα – καθώς με είχε μηνύσει για εξύβριση και επίθεση – τον κατήγγειλα και εγώ για τα ίδια αλλά και επειδή κοπάνησε τα ζώα. Ο σκοταδόψυχος αυτός άνθρωπος λέγεται Δημήτρης Δ. και είναι 75 ετών.

Τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν πολλές στη βορειότερη χώρα της Αφρικής όπου ο φασισμός και η έτσι γουστάρω συμπεριφορά είναι συνηθισμένη. Δυστυχώς θα ήθελα να προσθέσω πως οι πρωταγωνιστές του πρώτου μέρους της ιστορίας – ιδιοκτήτες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού που βρήκε αρχικά καταφύγιο η σκυλίτσα – αυτοί που απειλούσαν θεούς και δαίμονες και πέταγαν τα σκυλιά από το αχούρι τους σαν να ήταν σκουπίδια είναι ιδιοκτήτες ιδιωτικού σχολείου στην Κόρινθο.

Αυτοί οι άνθρωποι που διδάσκουν παιδιά λοιπόν συνοδεία των δύο γιών τους οι οποίοι είναι καθηγητές μαθηματικών στο εν λόγω εκπαιδευτήριο συμπεριφέρθηκαν έτσι τα απροστάτευτα ζώα. Επειδή λοιπόν άλλο σπουδαγμένος και άλλο μορφωμένος νιώθω πολύ υπερήφανος για τις κόρες μου Σοφία και Δωροθέα που στα 13 της η μία και στα 11 της η άλλη υπερασπίζονται αθώες ψυχές με σθένος και πολιτισμό και κυρίως με μόρφωση και ανθρωπισμό που δεν διδάσκεται πουθενά, αλλά αποκτιέται με κόπο και θυσίες.

Σας στέλνω μερικές φωτογραφίες των ζώων μήπως και καταφέρουμε και δώσουμε τα σκυλάκια για υιοθεσία. Πολύ φοβάμαι για την τύχη τους μετά τα τέλη Αυγούστου που εμείς θα επιστρέψουμε στην Αθήνα. Κλείνοντας ήθελα να αναφέρω ότι στη μήνυση που κατέθεσα εις βάρος του 75χρονού επέμεινα να καταγραφεί ο ξυλοδαρμός των σκυλιών και περιμένω από τον εισαγγελέα να απαγγείλει κατηγορίες για την απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά.

Αναμένω όμως και την στήριξη των φιλοζωικών της Κορινθίας μια και θέλω να πιστεύω πως ο ανθρωπισμός είναι πιο ισχυρός από τον φασισμό και πως υπάνθρωποι σαν αυτούς που σας προανέφερα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά για να φοβούνται τουλάχιστον όσοι δεν σέβονται βασικές αρχές της ύπαρξης και των άλλων όντων» καταλήγει ο κ. Γεωργίου.

Διαβάστε επίσης:

Μπογδάνη Κορινθίας: Εγκατέλειψε το κουτάβι αφού το αλυσόδεσε στο δάσος!

Και πυροβολημένος ο σκύλος που βρέθηκε χτυπημένος από όχημα στον Σολομό Κορινθίας

Βραχάτι Κορινθίας: Βρήκαν τα κουτάβια πεταμένα μέσα στο ποτάμι

Είδαν και κατήγγειλαν τον άνδρα που πέταξε στα σκουπίδια 8 ζωντανά κουτάβια έξω από το Λύκειο Βραχατίου

Πυροβόλησε και τύφλωσε την σκυλίτσα στο Βέλο Κορινθίας

Βρήκε την γάτα καμένη, δεμένη και πνιγμένη στο Βέλο Κορινθίας

Κόρινθος: Δολοφόνησαν τον σκύλο και του έκοψαν τα γεννητικά όργανα!

Διαμαρτυρήθηκαν για την εξόντωση των αδέσποτων στους Αγίους Θεοδώρους

Αρχαία Κόρινθος: Πυροβόλησε την σκυλίτσα επειδή μπήκε στην αυλή του!

Λουτράκι Κορινθίας: Κλώτσησε το σκυλί και χτύπησε τις γυναίκες

Έπνιξε τον σκύλο στη διώρυγα της Κορίνθου

Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων και στην Κόρινθο

Μαζική εξόντωση αδέσποτων και στην Κόρινθο!

Κιάτο Κορινθίας: Απαγχόνισαν σκύλο

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

17 Σχόλια

  1. tasospitbull

    Ο ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΧΑΣΙΑΣ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ??ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙ??ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ??ΟΧΙ ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!!!

  2. Μίνα

    Εγώ πάλι θα ευχηθώ καλό Ψόφο στο κωλόγερο... γρήγορα και με τον πιο επώδυνο τρόπο... χιχιχι χαίρομαι δε γιατί οι κατάρες μου πάντα πιάνουν.

  3. Θοδωρής

    Τετοια περιστατικα γινονται και στην γειτονεια μας! Ντροπη!Και στον γερο... Ζωη εχουν και αυτα δεν ειναι αερας(!)

  4. Λαζαρος

    Αυτό που έχω να πω εγώ είναι το εξής.
    Ντροπή και αίσχος σε όλους τους κατηγορουμένους.
    Μπράβο σε αυτούς που υποστηρίζουν τα σκυλάκια.
    Αλλά γιατί να μην βγούν στην δημοσιότητα τα ονόματα
    όλων των κατηγορουμένων; Κανένας δεν έχει τα κότσια να τα
    δημοσιεύση; Εγώ πάντως αν γνώριζα τα ονόματα, θα το είχα
    κάνει ήδη. Ακόμα και αν τους κατηγορούμενους τους είχα
    είτε οπιουδίποτε βαθμού συγγένειας, είτε γονείς.

  5. penny damianou

    Ο γέρος....καλό θα είναι να πληρώσει ένα πολύ γερό πρόστιμο που θα τπμ αναχαιτίσει από επόμενες επιδρομές!!!!!!!!!!!

  6. Ilias Korolis

    θα συμφωνήσω με κάποια από τα σχόλια

    Βάση της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας ο ΥΠΑνθρωπος των 75 ετών (δεν θα έπρεπε να έχει καν το δικαίωμα να υποβάλλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά θα έπρεπε να τον έχουν οδηγήσει οι ίδιοι οι αστυνομικοί της περιοχής που κλήθηκαν στο αυτόφωρο και στην συνέχεια στην αρμόδια δικαστική αρχή) καθώς αυτή η ισχύουσα ελληνική νομοθεσία έχει πρόστιμο και φυλάκιση σε όποιον κακοποιεί ή θανατώνει ζώα
    αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι μη φιλόζωοι

    δυστυχώς και οι φιλόζωοι θα πρέπει να βάλουν μερικά πράγματα στο μυαλό τους καθώς η κατοχή (ιδιοκτησία) ενός ζώου έχει υποχρεώσεις και δικαιώματα που θα πρέπει να τα τηρούν αλλιώς καλύτερα να μην πάρουν ζώο.

    επίσης συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αφού θα σκαρφιστεί "φανταστικές κατηγορίες" για να μηνύσει τον οποιοδήποτε προσφέρει αγάπη στα ζώα καλό θα ήταν να του δώσει ένα γερό χέρι ξύλο που θα του μείνει στην μνήμη για πάντα χαραγμένο (εγώ τουλάχιστον αν τύχει κάποιος να πειράξει την σκυλίτσα μου ή κάποιο άλλο ζώο στην περιοχή που μένω θα φάει τόσο ξύλο που όχι μήνυση δεν θα προλάβει να κάνει αλλά θα τον παραλάβει το ΕΚΑΒ (166) και για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του θα τρώει μέσα από καλαμάκι)

    επίσης θα πρέπει να βγούν τα στοιχεία των "καθηγητών" στην δημοσιότητα ή να δοθούν στο υπουργείο ώστε να πάψουν να είναι καθηγητές και να διδάσκουν σε παιδιά τέτοιοι άνθρωποι.

    άνθρωπος που κάνει κακό σε ζώα αργότερα θα κάνει κακό σε ανθρώπους

    είναι αποδεδειγμένο και ισχύει 100%

  7. Νικόλας Ανδρικόπουλος

    Γεια σας, φίλοι ζωόφιλοι! Συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους σχολιαστές, μα κυρίως με τους Πάνο Καφφέ και Maria Ntima!!!!.....

  8. Νικόλας Ανδρικόπουλος

    Συμπορεύομαι και συμφωνώ με όλους τους πτοηγούμενους φίλους, μα κυρίως με Τη Maria Ntima και τον Πάνο Καφφέ!....

  9. ειρηνη

    μένω στη Νεράντζα,είναι Οκτώβρης πια, και αυτά τα κουταβάκια εχουν βρει λίγη αγάπη στη γειτονιά μου(Ελ.Βενιζέλου) που τα ταϊζει μια κυρία...Είναι σε απόγνωση δεν ξέρει τι να τα κανει και σε λίγο θα δεχτεί κι αυτή επίθεση απο γείτονες,μιας και είναι 7-8 αν είδα καλά και ειναι ανήσυχα δυστυχώς.....όταν περνα αμάξι το πέρνουν απο πίσω γαυγίζοντας και ειλικρινα δεν ξέρω πια θα είναι η τύχη τους σε λίγο καιρό.....Δεν υπάρχει κανείς πια σε αυτή την χώρα να κάνει κάτι????

  10. georgia

    κάποιος πρεπει να μάθει σ αυτα τα "πραγματα" της κοινωνίας οτι δε πα να ειναι καθηγητες πρυτανεις κυβερνήτες η μορφωση κ το επιπεδο φαινεται απ το τροπο που συμπεριφερομαστε στα ζωα... κ ποιος σας ειπε ρε καθικια του υποκοσμου οτι ο πλανητης φτιαχτηκε μονο για τα μουτρα μας??απ το πιο μικρο πλασμα μεχρι το μεγαλυτερο εχουν τα ΙΔΙΑ ακριβως δικαιωματα απ τη στιγμη που βρισκονται στον κοσμο. σ οποιον δεν αρεσει υπαρχει λυση...η αυτοκτονια. να παει σ εναν αλλο κοσμο που θα ειναι ολα χωρισμενα...στο διαολο δηλ

  11. Ι.Σιώκου

    Παρακαλώ τους εθελοντές του Κιάτου που είναι δίπλα στην περιοχή της Νεράντζας να βοηθήσουν στις υιοθεσίες της μητέρας και των κουταβιών, είναι κρίμα να δηλητηριαστούν μόλις φύγουν οι σωτήρες τους. να κάνετε ένα album στο facebook και να τα προωθήσετε ταχύτατα. Ο χρόνος μετράει εις βάρος αυτών των υπέροχων πλασμάτων.

  12. Πάνος Καφφές

    Κανονικά, δεν θα πρέπει να γράψω τα ακόλουθα... και με βάση την ιδιότητά μου ως ενεργού εθελοντή φιλόζωου.... και θα πρέπει να πω ότι θα πρέπει οι κακούργοι που βασανίζουν τα ζώα να τιμωρούνται απο τον νόμο κλπ... Αφού όμως όπως είδαμε και στην περίπτωση της προέδρου της ΠΦΠΟ που κρατείται μέσα.... και όπως γίνεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις όπου ο κακούργος που κακοποιεί κάποιο ζώο μηνύει τελικά τον εθελοντή φιλόζωο, για ανύπαρκτες πράξεις όπως φθορά ξένης περιουσίας, ύβρεις κλπ, εεε ας φάει και λίγο ξύλο απο τον εθελοντή, εν ο λίγοις ας γίνει λίγο μπλε μαρε... να έχει νόημα και η μήνυσή του....
    Αφου θα την κάνει που θα την κάνει ως προς τον εθελοντή....

  13. ΧΑΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

    Ο υπό σύσταση «ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ» στο Δήμο Σύκιωνιων , (Κιάτο) είναι σχεδόν έτοιμος , και τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε όλους αυτούς τους τυπάκους. Για την περίπτωση αυτή ,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήγαν αυτόφωρο το μ@λ@κα βάσει του 4039 ????

  14. Maria Ntima

    Ρε παιδιά το είπα και θα το ξαναπώ και θα το λέω συνέχεια.... ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... Σαπίστε τους στο ξύλο είναι η μόνη λύση να δουν πως πονάει και να φοβούνται... Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω την ώρα που θα μου πέσει στα χέρια ένας σκατάνθρωπος!!!! ΣΑΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 175 ΧΡΟΝΩΝ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.