Στηρίξτε μας

Οι σκύλοι δεν ρυπαίνουν ακτές & θάλασσες αυτό το κάνουν μόνο οι άνθρωποι (βίντεο)

7 Αυγούστου 2014 11:41 | Επικαιρότητα
Οι σκύλοι δεν ρυπαίνουν ακτές & θάλασσες αυτό το κάνουν μόνο οι άνθρωποι (βίντεο)

Ένα εξαιρετικό βίντεο δημιούργησε για τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) η Βάλια Ορφανίδου για να δείξει το αυτονόητο ότι τα σκυλιά δεν ρυπαίνουν ούτε τις παραλίες, ούτε τις ακτές και φυσικά δεν είναι ενοχλητικά. Όλα αυτά τα κάνουν με εξαιρετική επιτυχία και συστηματικά μόνο οι άνθρωποι!

Η Ζ.Ε.Η. εξηγεί: «Δεν θέλετε τα σκυλιά στις παραλίες; Είναι αντιαισθητικά; Σιχαίνεστε; Φοβάστε; Ενοχλείστε; Η αλήθεια είναι ότι ένας σκύλος στην παραλία, το μόνο που μπορεί να κάνει και να ενοχλήσει είναι... να σκάψει και να σας γεμίσει άμμο...

Και κατά πάσα πιθανότητα, αφού σκάψει θα κάτσει και θα κοιμηθεί, μια και ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από εμάς. Η αλήθεια είναι επίσης ότι ο σκύλος ΔΕΝ θα αφήσει σκουπίδια, ΔΕΝ θα πετάξει τα αποτσίγαρά του στην άμμο, ΔΕΝ θα "ξεχάσει" φεύγοντας το μπουκαλάκι με το νερό του, τα μπισκότα του ή τα φλούδια από την μπανάνα που μόλις έφαγε.

ΔΕΝ θα φωνάξει ενώ εσείς χαλαρώνεται δίπλα, ΔΕΝ θα μιλήσει ώρες στο κινητό, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ... δεν θα κάνει τίποτα από όλα αυτά τα οποία κάνουμε εμείς οι άνθρωποι, που θεωρούμε ότι οι παραλίες, τα πάρκα και τα δάση μάς ανήκουν και αφήνουμε όπου πάμε το πλαστικό, τενεκεδένιο ή χάρτινο σκουπιδοαποτύπωμά μας...

Οπότε ας αφήσουμε τα σκυλιά να απολαύσουν την παραλία... και ας μάθουμε επιτέλους να μαζεύουμε τα δικά μας σκουπίδια πρώτα! Εμείς στην Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης κάναμε αυτό το αστείο φιλμάκι για να σας πείσουμε... και να σάς κάνουμε να γελάσετε. Ευχαριστούμε την Γιωργία Κατσίρη (την θυμωμένη μαμά), τον Φίλιππο (τον γιο), την Χρύσα (την καλόβολη ιδιοκτήτρια), τον βασικό ηθοποιό μας, τον Απόλλο και φυσικά το Κάμπινγκ Mani Beach! Καλό καλοκαίρι!».

Διαβάστε επίσης:

Αντιαισθητικά χαρακτηρίζει τα ζώα στις παραλίες ο κτηνίατρος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας!

Αναχρονιστική και αντιεπιστημονική η απαγόρευση των σκυλιών στις παραλίες

Σκυλιά στην παραλία; Φυσικά και επιτρέπεται! Αλλά...

Πάρος: Το Λιμεναρχείο ανάγκασε τον ταβερνιάρη να βγάλει την παράνομη πινακίδα

Παράνομη η πινακίδα που απαγορεύει το μπάνιο στους σκύλους σε παραλία της Κύθνου

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

    ΕΤΣΙ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΞΕΙ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ)ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΒΟΥΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ''ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ''ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΩΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΣΝΗΔΗΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ''ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ''ΠΧ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΚΑΚΙΑ)ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΤΟ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ''ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ'' ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΗ ΜΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ''ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΣ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΟ....''ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ Η ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΩ ΕΓΩ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΧΤΗΠΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΟ??ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.