Στηρίξτε μας

Λέσβος: Αναβλήθηκε η δίκη του εκτελεστή της Λίζας

3 Ιουλίου 2014 12:09 | Επικαιρότητα
Λέσβος: Αναβλήθηκε η δίκη του εκτελεστή της Λίζας

Αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου η εκδίκαση της υπόθεσης θανάτωσης της Λίζας της σκυλίτσας την οποία εκτέλεσε στις 2 Φεβρουαρίου 2012 ένας άνδρας στην αυλή της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στον Μανταμάδο Λέσβου.

Η δίκη ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2014 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης. Σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου σήμερα δεν παραβρέθηκε ο 61χρονος δράστης παρά μόνο ο δικηγόρος του εξήγησε στο www.zoosos.gr ο π. Χρήστος.

Ο ιερέας δίνει μάχη στο χωριό του για να προστατέψει μαζί με μια χούφτα φιλόζωους τ’ αδέσποτα από το μίσος των συγχωριανών του, που όχι μόνο τα εξοντώνουν ποικιλοτρόπως, αλλά τον κατηγορούν κιόλας ότι δυσφημεί τον τόπο επειδή δεν σιωπά!

Θυμίζουμε ότι ο π. Χρήστος σώθηκε τότε από τα χέρια του δράστη επειδή ο στρατιωτικός Μισαήλ Φαρσακόπουλος, που ήταν παρών, βλέποντας τι συμβαίνει μπήκε στη μέση τον προστάτεψε και απώθησε τον εκτελεστή.

Το τι έγινε εκείνη τη μέρα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:Λέσβος: Εκτέλεσε τον σκύλο και επιτέθηκε στον ιερέα!

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε και από το Εφετείο Μυτιλήνης ο κυνηγός που σκότωσε σκύλο στον Μανταμάδο Λέσβου το 201

Καταδίκασαν τον κυνηγό που δολοφόνησε την Λίζα το 2012 έξω από τη μονή Μανταμάδου στη Λέσβο

Λέσβος: 30.000 € διοικητικό πρόστιμο στον κυνηγό - δολοφόνο της Λίζας

Υπογράψτε για να τιμωρηθεί ο εκτελεστής της Λίζας

Ο εκτελεστής του σκύλου στη Λέσβο ψευδώς διαδίδει ότι τον έδειραν

Λέσβος: Έριξαν φόλες στον περίβολο της εκκλησίας των Ταξιαρχών στον Μανταμάδο

Υπογράψτε για να τιμωρηθεί ο εκτελεστής της Λίζας

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. Evelin

    Απο ανθρωπο τερας τι να περιμενει κανεις.Αυτος που σκοτωσε την Λιζα,θα το ξανακανει,για αυτο πρεπει να φυλακιστη για να δικαιωθει η Λιζα...

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ.ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΜΥΑΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΖΩΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.