Στηρίξτε μας

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Σεβασμός προς τα ζώα σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

13 Μαΐου 2014 20:39 | Τα καλά νέα
Δήμος Αγίου Δημητρίου: Σεβασμός προς τα ζώα σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε έναν από τους ηλεκτρονικούς πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται σε δρόμο του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής εντοπίσαμε τα μηνύματα που βλέπετε. «Η κακοποίηση και κακομεταχείριση των ζώων επισύρει ποινικές κυρώσεις» και «Σεβασμός προς τα ζώα σημαίνει πολιτισμός» διαβάζουν οι διερχόμενοι πεζοί και εποχούμενοι.

PinakidaDimouAgiouDimitriou1

Τέτοιου είδους κοινωνικά μηνύματα που αναφέρονται στα ζώα σπάνια βλέπουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το φιλοζωικό ενδιαφέρον της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν υφίσταται ένεκα των εκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Αντικαθιστά τις παράνομες πινακίδες που απαγορεύουν τα σκυλιά σε πάρκα και πλατείες ο Δήμος Αγίου Δημητρίου

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. Παρθενοπη

    ΜΗΝΥΜΑ*
    Προκειται για εναν σκυλακο που ζει κυριολεκτικα μεσα στον δρομο και απο τυχη δεν σκοτωθηκε ακομη Βρισκεται στην Ποντου απο τη μερια του Ασυρματου λιγο πριν τα φαναρια. Παρολο που ξαπλωνει κατω απο το πεζοδρομιο μη φοβουμενος τα οχηματα, ειναι πολυ φοβισμενος με τους ανθρωπους. Εχει ελκη στο δερμα του, πιθανως ειναι αρρωστος. Καποιοι προσπαθουν να τον φροντισουν, υπαρχουν κροκετες στο πεζοδρομιο, αλλα θεωρω οτι χρειαζεται η παρεμβαση καποιων που θα ασχοληθουν σοβαροτερα, γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει. Σας ευχαριστω

  2. eleni klimi

    Aν σέβεται τα ζώα ας βάλει ταίστρες και ποτίστρες να το δείξει έμπρακτα η δημοτική αρχή και όχι με μηνύματα!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.