Στηρίξτε μας

Δεν υπάρχει ζωή στο δρόμο!

26 Μαρτίου 2014 18:38 | Ζωολογικός Τύπος
Δεν υπάρχει ζωή στο δρόμο!

Η αφίσα της Γαλήνης Σκαρλάτου μπορεί να μην προκρίθηκε στην τελική φάση του διαγωνισμού τον οποίο διοργανώνει το Toolkitstartup με αφορμή την 4η Απριλίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, αλλά παραμένει σύμφωνα με την ταπεινή μας γνώμη μια εξαιρετική δημιουργία η οποία μεταφέρει το κατάλληλο μήνυμα.

Για τ’ αδέσποτα ζωή στο δρόμο δεν υπάρχει, το διαπιστώνουμε καθημερινά, γι’ αυτό φιλοζωικά σωματεία και εθελοντές κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ώστε να βρίσκονται τα κατάλληλα σπίτια για τα ζώα που ζουν στο δρόμο, ώστε αυτά να γλυτώσουν από τους κινδύνους του αδέσποτου βίου.

Η γραφίστρια Γαλήνη Σκαρλάτου τονίζει: «εάν κάποιον τον αγγίζει και θέλει να προωθήσει την αφίσα, που δημιούργησα και θέλει να την κοινοποιήσει ή ακόμα και να την τυπώσει προς ευαισθητοποίηση του κοινού, έχει το ελεύθερο να το κάνει.

Θέλω να επισημάνω ότι η προσπάθεια δημιουργίας μιας αποτελεσματικής αφίσας που να επικοινωνεί σωστά το θέμα της και να εντυπωσιάζει στο μέγιστο βαθμό δεν είναι εύκολη εργασία.

Απαιτεί έρευνα, γνώσεις, κόπο και χρόνο και είναι κάτι για το οποίο ο εκάστοτε δημιουργός πρέπει να αμείβεται αναλόγως. Όμως στη προκείμενη περίπτωση ο στόχος μου δεν ήταν οικονομικός και γι' αυτό προσφέρω το έργο μου στη διάθεση σας.

Στόχος μου ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τη μαρτυρική ζωή και τον ακόμα μαρτυρικότερο θάνατο που βιώνουν τα αδέσποτα. Στόχος μου ήταν να μιλήσω σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ για αυτό.

Στόχος μου ήταν να καταφέρει να φτάσει το μήνυμα ακόμα και σε ανθρώπους που δε γνωρίζω. Προσπάθησα να το πετύχω αυτό μέσω του διαγωνισμού. Εφόσον δεν τα κατάφερα, δεν απογοητεύομαι γιατί υπάρχει και άλλος τρόπος. Θέλω να το πετύχουμε όλοι μαζί. Αν σας αρέσει η αφίσα, χρησιμοποιήστε τη για να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ».

Αν θέλετε να εκτυπώσετε σε μεγάλη ανάλυση την αφίσα της νεαρής και ταλαντούχας γραφίστριας Γαλήνης Σκαρλάτου στείλτε της email στο [email protected].

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έκθεση αφίσας με πρωταγωνιστές τ' αδέσποτα

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Mimi

    Είδα την αφίσα στο περίπτερο στην παραλία προχθές σαν τουρίστρια και με άγγιξε βαθειά κι άλλες με άρεσαν αλλά αυτή αγγίζει την πραγματικότητα της ελληνικής ασφάλτου και την φοβερή κακοτυχία των αδέσποτων κι ακόμη περισσότερο των παρατημενων ζώων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.