Στηρίξτε μας

Θύμα της γραφειοκρατίας τα αδέσποτα της Πάρου

18 Μαρτίου 2014 17:30 | Καταγγελίες
Θύμα της γραφειοκρατίας τα αδέσποτα της Πάρου

Στο έλεος της γραφειοκρατίας και της αδράνειας της δημοτικής αρχής βρίσκονται τα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ο σύλλογος «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» σε ανακοίνωση του σήμερα τονίζει ότι: «Το  περίφημο “Πρόγραμμα  για τα αδέσποτα ζώα” που ψήφισε ο Δήμος Πάρου τον περασμένο Δεκέμβριο ακόμη να πάρει πράσινο φως για να ξεκινήσει και βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου.

Ούτε η “απειλή” των επερχόμενων δημοτικών εκλογών δεν είναι ικανή να κινητοποιήσει το μηχανισμό του Δήμου. Στο μεταξύ υπάρχουν ζώα που θα γεννήσουν στο δρόμο, θα πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα, ζώα που χρειάζονται άμεσα περίθαλψη.

Οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου με μόνη βοήθεια την οικονομική συνδρομή των κατοίκων του νησιού  αγωνιζόμαστε να στειρώσουμε και να περιθάλψουμε γάτες και σκυλιά. Χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από το Δήμο όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος σύμφωνα με το Νόμο είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα. Όταν θα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και τα γραφικά χωριά της Πάρου θα γεμίσουν με εξαθλιωμένες και εκατοντάδες γάτες ή αδέσποτα σκυλιά μην μας καλέσετε για βοήθεια: ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ 22843 60100».

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Πάρου: Ανεπιθύμητα τα σκυλιά στις παραλίες

Εγκρίθηκε το κονδύλι για το πρόγραμμα στείρωσης - διαχείρισης αδέσποτων στην Πάρο

Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου: Η διαχείριση του πληθυσμού των αδέσποτων δεν γίνεται με ανάθεση της ευθύνης


Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.