Στηρίξτε μας

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ έσωσαν τα γατάκια που πέταξε νεογέννητα στο δρόμο (βίντεο)

11 Μαρτίου 2014 19:50 | Τα καλά νέα
Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ έσωσαν τα γατάκια που πέταξε νεογέννητα στο δρόμο (βίντεο)

Πριν από περίπου έναν μήνα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δήμητρα Ακριώτου βρήκε πεταμένα μέσα στα αίματα στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη τέσσερα γατάκια. Ψάχνοντας μέσα στο σκοτάδι να καταλάβει που βρέθηκαν αυτά τα μωρά μόνα τους εκεί εντόπισε τον άνδρα που τα είχε πετάξει στην κυριολεξία στο δρόμο. Της είπε ότι τα «άφησε» επειδή η μάνα τους του είχε λερώσει τον καναπέ μέσα σ’ ένα άδειο διαμέρισμα, αφού εκεί μπήκε το ζώο για να τα γεννήσει.

Η Δήμητρα και ο σκηνοθέτης Κώστας Μυλωνάς μέσα στη νύχτα αναζήτησαν τη μάνα των μικρών όμως δεν κατάφεραν να την βρουν. Έτσι η πρώτη τους σκέψη ήταν να τα κρατήσουν ζεστά. Βρήκαν μια κούτα τα έβαλαν μέσα και ζεσταίνοντας μπουκάλια με νερό, ώστε να μην πέσει η θερμοκρασία του σώματος των νεογέννητων, τα κράτησαν στη ζωή.

Την άλλη μέρα το πρωί προμηθεύτηκαν ειδικό γάλα και οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί στην ΕΡΤ3 ανά βάρδιες τα τάιζαν, τα καθάριζαν, άλλαζαν το νερό στα μπουκάλια για να μείνουν ζεστά τα μικρά και κατάφεραν τελικά να τα σώσουν. Ο Έρικ και η Αναστασία ως γατογονείς διέπρεψαν...

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ για τους 9 μήνες αυτού του εργατικού αγώνα, που η καρδιά του χτυπάει τώρα στη Θεσσαλονίκη, αυτά τα γατάκια πρωταγωνιστούν… Γι’ αυτά τα μικρά έχουν βρεθεί σπίτια αν και για την ώρα περνούν ζωή χαρισάμενη στο κτίριο της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού.

Διαβάστε επίσης:

Έγινε 4 μηνών το γατάκι που βρέθηκε πεταμένο στο δρόμο από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

Το τετράποδο «αστέρι» της ΕΡΤ3 στο στούντιο της Eurovision

Οι ψιψίνες της ΕΡΤ3 (βίντεο)

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.