Στηρίξτε μας

Χάθηκε τυφλή γάτα στη Δάφνη Αττικής

2 Φεβρουαρίου 2014 17:06 | Χάθηκαν
Χάθηκε τυφλή γάτα στη Δάφνη Αττικής

Από την οδό Αλεξανδρείας 3 στη Δάφνη εξαφανίστηκε  το πρωί του Σαββάτου την 1η Φλεβάρη η τυφλή γατούλα που βλέπετε στη φωτογραφία. Το όνομα της είναι Αγάπη, είναι θηλυκιά αστείρωτη και εκ γενετής τυφλή γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Όποιος την δει ή την βρει παρακαλείτε να επικοινωνήσει με το [email protected] ώστε να ενημερώσουμε τον κηδεμόνα της.

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Κώστας

    Πριν 3-4 μέρες ήμουν στην περιοχή εκεί και άκουγα ένα αδύναμο νιαούρισμα στην πλατεία που είναι το περίπτερο (Αρκαδίου) στην απεναντινή γωνιακή μονοκατοικία. ΄Εμεινα αρκετή ώρα προσπαθώντας να εντοπίσω τη φωνούλα αλλά δεν τα κατάφερα περνάνε και πολλά αυτοκίνητα από το σημείο. Μήπως να ρωτήσεις κι εκεί? Σου εύχομαι καλή τύχη .

  2. Σπύρος χαλικιάς

    Ήταν στα όρια ηλικιακά και ταλαιπωρημένο γατί γι9α στειρωση.. Δεν πρόλαβα να τη στειρώσω. Ήταν μικρή ούτε καν πέντε μηνών. Ετοιμαζόμουν μόλις της περάσει ο πρώτος οιστρος και οιλοκληρωση τον κύκλο της να της κανω στείρωση γιατι διαφορετικά θα ειχε προβλήματα και μετα.

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.

  3. Lia

    Γιατι αστειρωτη??Η υγεια της δεν επετρεπε το χειρουργειο?Εαν βρισκοταν εξω,χαθηκε γιατι ειναι εποχη ζευγαρωματος και την κυνήγησαν αρσενικοι.Kαι ουσα τυφλη,δεν ξερει να γυρισει.Ελπιζουμε να βρεθει και στη Δαφνη υπαρχει ενα ΠΟΛΥ οικονομικος κτηνιατρος για στειρωσεις,Καλη τυχη.Κοινοποιουμε ολοι.

  4. Γεωργία Μ.

    την καημένη, εύχομαι να βρεθεί γρήγορα αυτή η ψυχούλα! Έχω κι εγώ έναν κοκκινοτριχούλη γάτο. Μένω μακριά για να έχω το νου μου,μακάρι να βρεθεί από κάποιον!
    Καλή τύχη.

    Γεωργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.