Στηρίξτε μας

Ξάνθη: Πέταξε από το μπαλκόνι και σκότωσε τον σκύλο του

14 Ιουλίου 2012 15:51 | Καταγγελίες

Το περασμένο Σάββατο 7 Ιουλίου κάποιος κάτοικος της Ξάνθης πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην οδό Περικλέους ένα κουταβάκι, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Ξάνθης «Σώζω», μια νεαρή κοπέλα είδε τον δράστη και ειδοποίησε αμέσως το φιλοζωικό σωματείο, ενώ παράλληλα μετέφερε το άτυχο κουτάβι σε κτηνίατρο, προσπαθώντας να το σώσει.

Σε ανακοίνωσή το «Σώζω» τόνισε ότι: «Η κοπέλα πήγε στην Αστυνομία όπου και έγινε αναφορά! Ο άνθρωπος όμως αυτός παρά το έγκλημα, που διέπραξε, συνεχίζει τη ζωή του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Και αναρωτιόμαστε, μήπως δεν είναι έγκλημα να κακοποιείς και να σκοτώνεις ένα ζώο; Πρέπει να γίνει καταγγελία από κάποιον, για να νοιαστούν οι αρχές να κάνουν κάτι ή ίσως μετά από κάποια δημοσίευση του γεγονότος θα κινηθούν πιο γρήγορα; Το να αφαιρείς μια ζωή, είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρείται!».

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή επειδή σκότωσε το σκυλί του

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.