Στηρίξτε μας

Η ανάπηρη Αναστασία έζησε φυσιολογικά επειδή η Ήρα την αγάπησε πολύ

18 Νοεμβρίου 2013 20:54 | Τα καλά νέα
Η ανάπηρη Αναστασία έζησε φυσιολογικά επειδή η Ήρα την αγάπησε πολύ

Στο www.zoosos.gr κάνουμε συχνά αναφορά στα ανάπηρα ζώα και στη φυσιολογική ζωή, που μπορούν να ζήσουν, αν κάποιος τα αγαπήσει πραγματικά. Σπάνια όμως δείχνουμε βίντεο με μια γάτα για παράδειγμα να τρέχει χάρη στις ρόδες, που έχει το αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο χρησιμοποιεί για να περπατάει.

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πως τα κατάφερνε η Αναστασία εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που έδειξε για κείνη η Ήρα. Η Αναστασία ήταν η γάτα της Ήρας Πανανίδου και το ένα από τα τετράποδα της οικογένειας.

AnapiriAnastasia (6)

Αυτή είναι η ιστορία τους

Την ψιψίνα η Ήρα τη βρήκε χτυπημένη πριν από μερικούς μήνες συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο στον Πειραιά. Χωρίς δεύτερη σκέψη μάζεψε το μωρό, που ήταν τότε περίπου τεσσάρων εβδομάδων, και το μετέφερε σε κτηνίατρο της περιοχής. Η ακτινογραφία έδειξε ότι είχε πειραχτεί ο νωτιαίος μυελός της σπονδυλικής στήλης. Ο κτηνίατρος της είπε ότι αν χειρουργούσαν την Αναστασία το ζώο μπορεί και να κατάφερνε να ξαναπερπατήσει.

AnapiriAnastasia (9)

Η Ήρα με βοήθεια των συναδέλφων της στην Ε.Ρ.Τ. συγκέντρωσε τα χρήματα για τα νοσήλια και την επέμβαση. Αυτό το χειρουργείο στοίχισε 400 ευρώ. Τα έξοδα όσο περνούσε ο καιρός διαρκώς αυξάνονταν – καθώς προέκυπταν και πολλά άλλα προβλήματα – όμως η ψιψίνα δεν περπάτησε.

AnapiriAnastasia (2)

Η Ήρα προσπαθώντας να βοηθήσει τη γατούλα της επισκέφθηκε 8 διαφορετικούς κτηνιάτρους στην Αττική. Όλοι της είπαν ότι το ζώο δεν θα ξαναπερπατήσει και ο γιατρός χειρούργησε το ζώο μόνο και μόνο για να της πάρει τα χρήματα, ενώ ήξερε την εξέλιξη που θα είχε ένα τέτοιο χειρουργείο.

AnapiriAnastasia (1)

«Δέθηκα μαζί της» μας είπε η Ήρα και εξήγησε στο www.zoosos.gr τη λύση που βρήκε με το αναπηρικό καροτσάκι. «Έψαξα και βρήκα στο διαδίκτυο κάποιον που κατασκευάζει "οδηγούς ανάπηρων" και της έφτιαξε αυτό που βλέπετε στο βίντεο, ώστε να είναι στα μέτρα της. Ξόδεψα και την αποζημίωση της Ε.Ρ.Τ. σε γιατρούς και φάρμακα και πίστευα σ’ αυτήν μέχρι τέλους.

AnapiriAnastasia (8)

Η Αναστασία και η Ε.Ρ.Τ. ήταν το στοίχημα μου. Ήμουν διατεθειμένη να την κρατήσω έτσι ανάπηρη για πάντα κι ας ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

AnapiriAnastasia (10)

Η Αναστασία μου "έφυγε" από ειλεό στις 30 Οκτωβρίου. Ο ειλεός, δηλαδή η δυσλειτουργία του εντέρου, προκλήθηκε από την νέκρωση του πίσω μέρους του σώματος της. Έχω δυο σκυλιά, όμως κανένα άλλο ζώο δεν έχει αγγίξει τόσο την ψυχή μου όπως η Αναστασία μου» μας είπε η Ήρα.

AnapiriAnastasia (5)

Αν και το ζώο τελικά δεν τα κατάφερε και έζησε ανάπηρο τους πέντε από τους έξι μήνες της ζωής του όμως αγαπήθηκε πολύ και ενδεχομένως να κατάλαβε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, δεν είναι όλοι επικίνδυνοι για τα ζώα.

AnapiriAnastasia (11)

Πάντα και παντού υπάρχουν και εκείνοι που νοιάζονται αν και είναι βέβαιο ότι αποτελούν μια μικρή μειοψηφία.

PananidouIra

Διαβάστε επίσης:

Περπατάει και πάλι η ανάπηρη γατούλα

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

18 Σχόλια

  1. έλενα

    Καλημέρα
    Συγκινήθηκα τρομερά με τις ιστορίες σας γι'αυτό και θα σας πώ όσο συντομότερα μπορώ την ιστορία της Ραλόύ, η οποία είναι ένα θηλυκό γαλλίκο 3,5 χρονών μαύρο και ζωηρό μα πάνω και πρώτα από όλα είναι το κορίτσι μου. Όταν την πήρα είχα πρόβλημα σοβαρό με την κατάθλιψη. Είχα ακραία και απρόβλεπτη συμπεριφορά και δεν θα έλεγε κάποιος που με γνώριζε καλά ότι θα ήμουν σε αυτό τον κόσμο για πολύ καιρό. Η Ραλού ήταν τοτε ένα μικρό, βρώμικο σκυλάκι με σπυράκια και κάτω τα αυτάκια, υπερτιμημένη για την εμφανισή της. Την αγόρασα γιατί δεν ήξερα αν θα την αγόραζε κανείς έτσι όπως ήταν. Από την την πρώτη στιγμή το μετάνοιωσα, ήθελα να δω και άλλα και να πάρω ένα όμορφο. Αρκετή μαυρίλα είχα και μόνη μου. Ο καιρός πέρασε (όπως πάντα) και εγώ γιατροπόρευα και εκπαίδευα την μικρή Ραλλού.Οφείλω να πώ πως είναι πανέξυπνη, πεισματάρα και ξεροκέφαλη. Τιποτα όμως δεν την εμπόδισε να μάθει γρήγορα... και να γίνει και ένα πανέμορφο γαλλικό... Τον 06/2014 στις διακοπές μας η Ραλλού, αρχισε να σέρνει τα πίσω της πόδια. Τρόμαξα και κυρίως όταν την είδα να έχει διάχυτους πόνους και να κλαίει τρελάθηκα. Γυρισαμε άρων άρων πίσω και καταλήξαμε σε κλινική για ζωα. Είχε σπασει ενας δίσκος στην σπονδυλικη στήλη με αποτέλεσμα την αναπηρια της. Ο γιατρός μας είπε ότι έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση απο νευροχειρούργο αν θέλουμε να υπάρξει έστω μια ελπίδα να ξαναπερπατήσει. Την ημέρα της επέμβασής έζησα μια κόλαση. Δεν φοβόμουν μηπως δεν ξαναπερπατήσει. Φοβόμουν μηπως την χάσουμε κατα την επέμβαση. Το μόνο που ρώτησα τον γιατρό όταν πήρα τηλέφωνο είναι αν ζει. Και ζουσε.Η μεγαλύτερη χαρά που πηρα ήταν αυτή. Η επέμβαση δεν την έκανε να περπατήσει ξανα και εγώ έκλαιγα και την κοιτούσα με οίκτο και σκεφτομουνα γιατί σ'αυτην, σε ένα τοσο καλό σκυλάκι... Πέθαινα στην ιδέα ότι δεν είχε βασικές λειτουργίες όπως να μπορεί να ουρεί μόνη της. Μια μέρα όπως καθόμουν στον καναπέ και την κοιταζα που ήταν κάτω και λυπόμουν και αυτή και εμάς πρόσεξα οτι η ίδια ηταν χαρούμενη, δεν είχε πρόβλημα κανένα που δεν περπάταγε όπως πρώτα. Έπαιζε το ίδιο έντονα όπως πάντα. Ήταν το ίδιο σκυλί. δεν είχε αλλάξει τιποτα για αυτήν, μόνο εγώ είχα το πρόβλημα. Σκεφτόμουνα ανόητα και μοιρολογούσα αδιακοπα το κορίτσι μου. Τι και αν δεν παταγε τα πισω ποδαράκια της, τι και αν φόραγε πάννες, τι και αν την πιέζαμε 3/ημέρα για να αδείασει η κύστη της. ήταν πάντα το κορίτσι μου. Αυτός που είχε αλλάξει ήμουν εγώ και εγώ έπρεπε να δω ξανα οτι το κοριτσι μου ήταν εκεί όπως παντα. Κ μολις το έκανα κατάλαβα πόσο ανόητη ήμουνα. Η ραλλού ηταν πρότυπο συνεργασίας σε όλους τους τομείς, εγω ήμουν το πρόβλημα.
    Σε όλα που περάσαμε να πώ πως ο άντρας μου ήταν παράδειγμα προς μιμηση. Κάνει ότι χρειάζεται χωρίς καν να το ζητησω.ειμαι πολυ τυχερη γιατι τοσο η Ραλλού όσο και ο αντρας μου με κάνουνε καλύτερο άνθρωπο. Ειλικρινά αυτές οι δυο ψυχές σωζουν καθημερινα την δική μου. Συγγνώμη αν σας κούρασα.

  2. ΑΝΤΑ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ YOTA | ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΜΗΝ ΣΥΧΑΙΝΕΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ . ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΜΑΙΛ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΙΗΣΜΠΟΥΚ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΑΙΗΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected]. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΘΕΣ . ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ.

  3. yiota

    vrika k ego ena gataki paralito apo ti mesi k kato ehei 3 meres tora.to pira sto ktiniatro m dose kati hapia k m pe oti einai 50-50 oi pithanotites na ksanaperpatisei.einai trion minon k paroti einai anapiro apo ti mesi k kato den isterei sto pehnidi,sto fai ktl.de kinite k de mporei na kanei apo monos t kaka k auto me provlimatizei.alla pistevo pos den eho to dikeoma na provo se praksi p na teliosei ti zoi t.an ehete kapies simvoules tha m itan hrisimes gt proti fora antimetopizo kati tetio...

  4. ΑΝΤΑ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΡΟΞΥ ΜΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ, ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ . ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΡΟΥ , ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ , ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΕΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ . ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑ ΧΑΡΙΣΕΙ( ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ) Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ Η ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ Τ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ. ΗΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ' φυγει ' Η ΡΟΞΥ ΜΑΣ . ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ' ΓΑΤΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟ'

    1. ΗΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

      Γεια σας ειμαι η Ηρα της Αναστασιας. Για οσους ρωτουν το ονομα του γιατρου που πηρε τα 400 ευρω, μπορω να σας πω οτι βρισκεται στον Πειραια και τα αρχικα του ειναι Γ.Λ. Οσο για τον "οδηγο" για αναπηρα ζωακια, εψαξα πολυ μεχρι να καταληξω σε αυτο. Οτι εβρισκα ηταν πολυ ακριβο. Απο 500 μεχρι 150 ευρω το φθηνοτερο. Τον συγκεκριμενο τον βρηκα στο διαδικτυο, στο youtube, απο εναν ολλανδο και μου τον εφτιαξε συναδελφος απο την ΕΡΤ. Οποιος θελει να ερθει σε επαφη με τον συναδελφο μου απο την ΕΡΤ, ας επικοινωνησει μαζι μου. Μιλησα μαζι του και προτιθεται να το φτιαξει αφιλοκερδως!!! Μονο τα υλικα θα πληρωσετε που ειναι πολυ φτηνα. Το τηλεφωνο μου ειναι 6944958962. Ευχαριστω ολους σας για τα συγκινητικα σας λογια. Η Αναστασια μου αξιζε ο,τι καλυτερο μπορουσα να της προσφερω.

      1. ΔΑΝΑΗ

        ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ Η ΔΑΝΑΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΥ ΤΟ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΕΡΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΗΓΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ..
        ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΚΥ ΖΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ, ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΑΠΟ ΓΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΠΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ.. ΩΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΚΥΣΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.. ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΟΝΤΑΣ Κ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΤΡΕΣ(ΚΟΠΡΟΛΙΘΟΣ) Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Κ Η ΙΔΙΑ.. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Ο ΛΑΚΥ ΕΠΑΝΕΡΧΟΤΑΝ,ΖΟΥΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΜΕΤΟΙ, ΚΑΚΟΔΙΑΘΕΣΙΑ, ΑΦΑΓΙΑ ΚΤΛ. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ.. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΚΥΣΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ... ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.. ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ, ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ..ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.. ΟΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ.. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ.. ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

  5. Ειρηνη

    Μπραβο στην Ηρα που βοηθησε το αναπηρο ζωακι.Α ρε γ***** μου, συγγνωμη που βριζω γιατι στεναχωριεμαι και νομισα οτι θα ζουσε αλλα ακομα χρονια.Βλεπετε ολοι οτι οι κτηνιατροι ηξεραν για την κατασταση ενος μικρου ζωου.. εκμεταλλευτηκε ο ενας κτηνιατρος την αναπηρια του.Καλο ταξιδι Αναστασια.

  6. Μαριάννα

    Αντιμετώπισα κι εγώ ίδια κατάσταση..έβγαλα ένα γατάκι από το στόμα ενός λυκόσκυλου την ώρα που το κατασπάραζε 🙁 Το έφερα από το χωριό μου που έκανα διακοπές στην Ελευσίνα όπου μένω και με την οικονομική στήριξη μιας γατόφιλης κυρίας, καθώς είμαι φοιτήτρια και δεν έχω δουλειά, έμεινε μια βδομάδα στο κτηνιατρείο για παρακολούθηση και ενέσεις. Δυστυχώς δεν είχα τα χρήματα αλλά και το δικό μου σπίτι, να κάνω αυτή την τέλεια πράξη της Ήρας και όλοι μου πρότειναν την ευθανασία καθώς με προειδοποίησαν για τα προβλήματα που θα του δημιουργούσε η αναπηρία. Το έκανα και από τότε οι τύψεις ζούνε μέσα μου. Είναι η χειρότερη πράξη που έκανα ποτέ 🙁 Ακόμα θυμάμαι τα ματάκια της να με κοιτάνε και να ζητούν βοήθεια. Εύχομαι να αποκτήσω δουλειά και να κάνω ό,τι περνάει απ'το χέρι μου για όλα τα ζωάκια! Αυτή τη στιγμή φροντίζω ένα αδέσποτο σκυλάκι με καλααζάρ και παρακινώ και άλλους να ευαισθητοποιηθούν για το θέμα των ζώων!

  7. Κατερίνα

    Μακάρι να άνοιγαν περισσότεροι άνθρωποι το μυαλό τους πρώτα απ' όλα και μετά την αγκαλιά τους, σε ζώα με ειδικές ανάγκες και να μην φοβόντουσαν αυτή τη δέσμευση.
    Εδώ και 3 χρόνια, είμαι κηδεμόνας ενός παράλυτου σκυλάκου, σαν την περίπτωση της Αναστασίας και πραγματικά, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από όλα τα άλλα ζωάκια. Χαμογελάει συνέχεια και λατρεύει να κυνηγάει και να παίζει με τις γάτες μου, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι του. Η ευγνωμοσύνη του είναι μεγάλη, όμως, η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ευγνωμοσύνη προς τον μικρό μου σκυλάκο, είναι ακόμη μεγαλύτερη.
    Ηρα, σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και τα 4ποδα "παιδάκια" σου και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα βρεις νέα δουλειά. Θα είναι δώρο από την Αναστασία σου.

  8. ΝΕΦΕΛΗ

    Φαινεται πολυ τρυφερο και ευτυχισμενο γατακι. μπραβο στην Ηρα και ντροπη στον κτηνιατρο που της πηρε τα φραγκα ενω ηξερε οτι θα μεινει αναπηρη.Της ευχομαι συντομα να ξαναβρει δουλεια.

  9. Ειρήνη

    Ειλικρινά, με συγκίνησε η ιστορία της Αναστασίας...Δάκρυσα γι' αυτή & για τα ζωάκια που δε μπόρεσα να σώσω... Πριν λίγες μέρες μου πάτησε αυτοκίνητο ένα μικρό γατάκι που τάιζα. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν την Ήρα, κάποιο άλλο ζωάκι θα χρειαστεί τη θεσούλα που άφησε η Αναστασία...
    Καλή δύναμη σε όλα...
    Μια επίσης ζωόφιλη & "διαθέσιμη" εκπαιδευτικός...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.