Στηρίξτε μας

Κερατέα: Σκάγια από 3 διαφορετικά όπλα στο σώμα του σκύλου

14 Νοεμβρίου 2013 10:39 | Καταγγελίες
Κερατέα: Σκάγια από 3 διαφορετικά όπλα στο σώμα του σκύλου

Το αδέσποτο σκυλάκι που βλέπετε είναι ο Φίντο. Στο σώμα του οι κτηνίατροι μετά από τις ακτινογραφίες βρήκαν σκάγια από τρία διαφορετικά όπλα σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ». Το σκυλί το βρήκε χθες το πρωί αιμόφυρτο στην περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου μια κάτοικος της περιοχής που το τάιζε, η οποία ενημέρωσε ένα μέλος του φιλοζωικού σωματείου. Το ζώο σύμφωνα με τη γυναίκα το είχε χτυπήσει αυτοκίνητο το πρωί εκείνης της μέρας.

Στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε στο αριστερό του πίσω πόδι προσωρινός νάρθηκας, του χορηγήθηκε αντιβίωση και σήμερα εξαιτίας και της αιμορραγίας μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε.) για επανεξέταση, ακτινογραφίες και χειρουργείο.

Οι τέσσερις ακτινογραφίες που βγήκαν μας άφησαν όλους άφωνους. Ο Φίντο είχε γίνει ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ανθρωπόμορφων δολοφόνων. Τον είχαν πυροβολήσει στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα, τη σπονδυλική στήλη. Το κορμί του ήταν γεμάτο σκάγια!

Σύμφωνα με τη πρώτη γνωμάτευση των κτηνιάτρων ο σκύλος πυροβολήθηκε από τρία διαφορετικά όπλα (Φλόμπερ – καραμπίνα – πιστόλι).

Ο Φίντο επειδή κάποιοι ή κάποιος τον έβαλαν στο σημάδι θα κάνει ένα επικίνδυνο και ακριβό χειρουργείο, το κάταγμα είναι συντριπτικό και θα χρειαστεί να παραμείνει πάνω από έναν μήνα στις εγκαταστάσεις της Ε.Φ.Ε. στο Κορωπί. Τα μέλη του «ΠΡΟΚΡΙΣ» δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των νοσηλίων.

Γι’ αυτό και άνοιξαν από τον τραπεζικό λογαριασμό 15000-200-200-0926 (ALPHABANK) ώστε εκεί όποιος μπορεί να καταθέσει χρήματα ώστε να καλυφθεί το κόστος.

Οι άνθρωποι του «ΠΡΟΚΡΙΣ» τονίζουν: «Όταν κάνετε την κατάθεση να αναγράφετε και το όνομα μας για να μπορέσει η Ε.Φ.Ε. να κόψει τις σχετικές αποδείξεις προς το σωματείο. Θυμηθείτε στην αιτιολογία να αναφέρεται ότι τα χρήματα είναι “Για τον Φίντο”.

Περιμένουμε το πόρισμα των γιατρών ώστε να γίνει και η επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε με το έγκλημα παρακαλείται να επικοινωνήσει με το σωματείο στο τηλέφωνο: 6974521052». Από την περιοχή αγνοείται ένα θηλυκό στειρωμένο σκυλί και οι εθελοντές τους «ΠΡΟΚΡΙΣ» θεωρούν ότι ενδεχομένως κάποιοι να θέλουν να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα (με τους πυροβολισμούς) προς τους φιλόζωους ώστε να σταματήσουν εκεί να ταΐζουν τ’ αδέσποτα, τα οποία φροντίζουν σε συνεργασία με τον σύλλογο, αφού είναι και στειρωμένα και εμβολιασμένα.

Διαβάστε επίσης:

Κερατέα: Ξεκίνησαν τη θεραπεία του σκελετωμένου και άρρωστου σκύλου

Ο άρρωστος σκύλος στην Κερατέα εμπιστεύτηκε το άγγιγμα εκείνου που τον έσωσε

Βρήκαν 9 νεογέννητα κουτάβια πεταμένα στα σκουπίδια στο Δασκαλειό Κερατέας (βίντεο)

Κερατέα: Συνελήφθη και θα δικαστεί ο 76χρονος που ξυλοκόπησε τον σκύλο του

Κερατέα: Γνωρίζουν ποιος κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκυλί αλλά δεν τον καταγγέλλουν

Η τρίποδη σκυλίτσα που πυροβολήθηκε στην Κερατέα χρειάζεται σπιτικό!

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Καλυβιώτη Ειρήνη

    το περιστατικό το ανέλαβε τελικά η κυρία Isabella Hillmayr και το Save a Greek Stray. Αυτό το ταλαίπωρο πλάσμα, που έχει υποστεί κακοποίηση σε παρόντα και παρελθόντα χρόνο, με τον πιο οικτρό, απάνθρωπο και βασανιστικό τρόπο, βρήκε την Ιθάκη του. Εκεί θα έχει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, και είμαι βεβαία, οτι θα μπορέσει να βρει την αγάπη που έχει στερηθεί! Όσα μπράβο και να πω, δεν θα είναι αρκετά για την προσφορά και την αγάπη που δείχνουν σε δύσκολα περιστατικά αυτές οι δύο γυναίκες! Να στε καλά, κα Erietta Kour και κα Isabella Hillmayr !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.