Στηρίξτε μας

Ο Θεσσαλονικιός σκύλος αλληλέγγυος προς τους Τούρκους διαδηλωτές

9 Ιουνίου 2013 07:40 | Στιγμιότυπα
Ο Θεσσαλονικιός σκύλος αλληλέγγυος προς τους Τούρκους διαδηλωτές

H Λαλέ, που είναι κάτοικος της Θεσσαλονίκης, και αναγνώστρια του www.zoosos.gr προσπάθησε με τον σκύλο της και μέσω διαδικτύου να δείξει την αλληλεγγύη τους προς τους Τούρκους διαδηλωτές, που εδώ και καμιά δεκαριά μέρες αντιστέκονται, επιμένουν, διαμαρτύρονται και συνεχίζουν μεταξύ άλλων να φροντίζουν και τ’ αδέσποτα της Κωνσταντινούπολης, τα οποία επλήγησαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων πέριξ της πλατείας Ταξίμ.

Το σύνθημα στο πορτοκαλί μπλουζάκι του σκύλου της γράφει «ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ». Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, και ταυτόχρονα σε 600 πόλεις ανά το κόσμο στο πλαίσιο της αλληλεγγύης προς τους Τούρκους που διαμαρτύρονται για όσα γίνονται στη χώρα τους.

Διαβάστε επίσης:

Διαδηλωτές που νοιάζονται για τα ζώα σε Τουρκία και Ελλάδα

Ο Σουλεϊμάν κατέβηκε στο δρόμο. Εσύ;

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. katia karavasili

    ΕΤΣΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ,ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΤΕΣ,ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΣ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.