Στηρίξτε μας

Επικήρυξαν τον δράστη που έπνιξε τους σκύλους στην Πάρο

7 Ιουνίου 2013 11:06 | Επικαιρότητα
Επικήρυξαν τον δράστη που έπνιξε τους σκύλους στην Πάρο

1.000 ευρώ αμοιβή από τον P.A.W.S.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου (P.A.W.S.) προσφέρει 1.000 ευρώ αμοιβή για παροχή πληροφοριών που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του προσώπου ή των προσώπων σχετικά με το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στις 3 Ιουνίου στην ακρογιαλιά της Σάντα Μαρίας.

Εκεί θυμίζουμε βρέθηκαν νεκρά δεμένα με σύρμα δυο κυνηγόσκυλα. Η αμοιβή ισχύει έως 31 Ιουλίου 2013. Ο P.A.W.S. ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές και τα μέλη του που συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί το ποσό της αμοιβής. Αφίσες με την επικήρυξη έχουν διανεμηθεί σε όλη την Πάρο. Αν γνωρίζετε τον δράστη επικοινωνήστε με τις αρχές ή με τον P.A.W.S. στο τηλέφωνο: 6975060927.

Φ.Ε.Π.: Η σιωπή είναι συνενοχή

Οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου (Φ.Ε.Π.) με τη σειρά τους τονίζουν αναφορικά με αυτό το έγκλημα: «Κάνουμε έκκληση προς όλους να βοηθήσουν και να δώσουν πληροφορίες ώστε να βρεθεί ο ένοχος της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος δύο σκυλιών που βρέθηκαν πνιγμένα με σύρμα στην παραλία της Σάντα Μαρία.

Ο ένοχος είναι ανάμεσα μας. Όταν τέτοιοι "άνθρωποι" ζουν ανάμεσά μας, μας αφορά όλους! Ο ένοχος είναι δίπλα μας και είναι επικίνδυνος για όλους μας. Γιατί όποιος φέρεται έτσι σε αδύναμα και ανυπεράσπιστα πλάσματα που είναι τα ζώα το ίδιο κακό μπορεί να κάνει και σε ανθρώπους. Έχει μάθει να θεωρεί τη ζωή ενός ζώντος πλάσματος ευτελή. Οι άνθρωποι που ασκούν βία προς τα ζώα σπάνια σταματούν εκεί. Ο ένοχος μπορεί να είναι είτε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ή κάποιος γείτονάς του.

Κάνουμε έκκληση να διαδώσετε όπου μπορείτε ότι η αρχές και εμείς ψάχνουμε πληροφορίες. Δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ζητάμε τη βοήθεια όσων έχουν.

-Ποιος είχε νεαρά σκυλιά κυνηγόσκυλα, τύπου πόιντερ  5-6 μηνών περίπου.

-Ποιανού η σκυλίτσα γέννησε πριν μερικούς μήνες.

-Ποιος έχασε δύο νεαρά σκυλιά.

-Ποιος στην περιοχή από την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας μέχρι Σάντα Μαρία είναι γνωστός για βίαιη συμπεριφορά στα σκυλιά.

Όσοι γνωρίζουν κάτι απ’ όλα αυτά πρέπει να μιλήσουν με κριτήριο την απόδοση δικαιοσύνης. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει - με απόλυτη εχεμύθεια - να επικοινωνήσει μαζί μας ή με τις αρχές που διενεργούν την έρευνα.

Οι πράξεις αυτές προσβάλλουν όλους όσους ζούμε στην Πάρο, θίγουν τον πολιτισμό μας, την αξιοπρέπεια μας και την οικονομική ζωή του νησιού. Η σιωπή είναι συνενοχή!».

Διαβάστε επίσης:

Ο δήμαρχος Πάρου καταδικάζει το έγκλημα

Καταγγείλτε εκείνον που έπνιξε τα σκυλιά στην Πάρο (βίντεο)

Πάρος: Έπνιξε τα σκυλιά με σύρμα και τα πέταξε στη θάλασσα (βίντεο)

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.