Στηρίξτε μας

Χανιά: Βρήκαν και αυτά τα γατάκια στα σκουπίδια

3 Απριλίου 2013 09:51 | Καταγγελίες
Χανιά:  Βρήκαν και αυτά τα γατάκια στα σκουπίδια

Είναι μικρότερη «αμαρτία» να σκοτώνεις τα νεογέννητα;

Πεταμένα μέσα σε κάδο σκουπιδιών στη διασταύρωση των οδών Βύρωνος και Παπαρηγοπούλου στα Χανιά εντοπίστηκαν χθες το βράδυ τα νεογέννητα γατάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα αυτή είναι η μέθοδος εξόντωσης των νεογέννητων ζώων που εφαρμόζεται παντού στην Ελλάδα από τους Νεοέλληνες, οι οποίοι κατά τ’ άλλα δεν θέλουν να στειρώσουν τα ζώα τους γιατί είναι «αμαρτία» να τα «χαλάσουν»! Προφανώς για το ανόητο μυαλό τους είναι μικρότερη «αμαρτία» να σκοτώνεις τα νεογέννητα…

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία – αφού πάνω από τα μωρά βρίσκονταν δεκάδες σακούλες σκουπιδιών – η οποία έσπευσε να τα βγάλει από τον κάδο και να τα δώσει στους φιλόζωους.

Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος του συλλόγου, εξηγεί ότι γίνεται προσπάθεια σίτισης των μικρών και ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική που ανταποκρίθηκε ενώ υπήρχε ταυτόχρονα σε εξέλιξη προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Ομαλό.

Διαβάστε επίσης:

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.