Στηρίξτε μας

«Δρακόντεια» μέτρα προστασίας για τους γουνέμπορους

29 Μαρτίου 2013 19:32 | Επικαιρότητα
«Δρακόντεια» μέτρα προστασίας για τους γουνέμπορους

Μια χούφτα άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν

Μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων -  περίπου 30 άτομα - συγκεντρώθηκε σήμερα μετά τις 12:00 το μεσημέρι έξω από το χώρο του Metropolitan Expo για να διαμαρτυρηθεί για το αιματοβαμμένο εμπόριο γούνας, αφού εκεί ολοκληρώθηκε σήμερα η τετραήμερη διεθνής έκθεση «FUR EXCELLENCE IN ATHENS 2013, International Fur Fair».

Το κάλεσμα, που έγινε την τελευταία στιγμή, η απόσταση καθώς το εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και φυσικά η αδιαφορία ήταν οι παράγοντες που συνετέλεσαν, ώστε η παρουσία του φιλοζωικού κινήματος να είναι μηδαμινή.

Όσοι φιλόζωοι έκαναν τον κόπο να φτάσουν μέχρι εκεί διαπίστωσαν, ότι η συμπεριφορά της Αστυνομίας ήταν απαράδεκτη, η στάθμευση κοντά στο εκθεσιακό κέντρο ή ακόμα και η προσέγγιση του για τους μη προσκεκλημένους ήταν απαγορευμένη και πως τους απαγορεύτηκε διαδηλωτές ακόμα και το να μοιράσουν φυλλάδια με τις θέσεις τους.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες επιμονή και υπομονή και αφού έγιναν και κάμποσα τηλέφωνα προς την ΕΛ.ΑΣ. και προσέγγισαν το κτίριο του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo και άνοιξαν τα πανό τους και μοίρασαν φυλλάδια. Μάλιστα μια εκ των γυναικών που συμμετείχε στη διαδήλωση κρατούσε στα χέρια της ένα γδαρμένο ζώο… Εντούτοις κάθε κίνηση των διαδηλωτών έγινε κάτω από το άγρυπνο μάτι των ανδρών της Αστυνομίας.

Εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής παραβρέθηκαν και σε αυτή τη διαμαρτυρία.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Δικαίως όσοι παραβρέθηκαν εκεί για να διατρανώσουν την αντίθεση τους με το αιματοβαμμένο εμπόριο της γούνας είπαν ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να έβλεπαν την Αστυνομία δίπλα τους κοντά τους, όταν κάνουν καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. με την ίδια αφοσίωση…

Διαβάστε επίσης:

Ανάπτυξη γδέρνοντας ζωντανά ζώα; Το νόμιμο είναι και ηθικό;

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Κα ΕΥΓΕΝΙΑ

    ΛΙΓΟΙ ΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ!!!!!ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΨΥΧΟΥΛΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ,ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ".......ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............ΦΤΑΝΕΙ..........

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.