Στηρίξτε μας

Προσχηματική η φιλοζωία των νεοναζί (βίντεο)

7 Μαρτίου 2013 00:58 | Επικαιρότητα
Προσχηματική η φιλοζωία των νεοναζί (βίντεο)

Οι «φιλόζωοι» Χρυσαυγίτες…

Από χθες έχει γίνει γνωστό ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, ζήτησε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το βίντεο, (απόσπασμα του «The Cleaners» "Οι Καθαριστές" του Κωνσταντίνου Γεωργούση) στο οποίο εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής Χρυσής Αυγής στην Α' Αθήνας, Αλέξανδρος Πλωμαρίτης, να προτείνει μεταξύ άλλων «να κάνουμε τους μετανάστες σαπούνια». Το βίντεο - ντοκουμέντο αποτελεί απόσπασμα ντοκιμαντέρ το οποίο προβλήθηκε προχθές από το βρετανικό κανάλι Channel 4 και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η εισαγγελέας - σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων - ανέθεσε στην Ασφάλεια να διερευνήσει την υπόθεση με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκύπτει παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου 927/1979 και διάπραξη αδικημάτων φυλετικού μίσους σε βαθμό πλημμελήματος.

Η εντολή της προς την Αστυνομία είναι να μεριμνήσει, ώστε να αποσταλεί ολόκληρο το αμοντάριστο υλικό, και όχι μόνον εκείνο που προβλήθηκε από το κανάλι στο πλαίσιο ενημερωτικής εκπομπής του, το οποίο θα απομαγνητοφωνηθεί πλήρως. Στο επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αλέξανδρος Πλωμαρίτης, να βρίζει τους παράνομους μετανάστες χαρακτηρίζοντάς τους χαραμοφάηδες, πρωτόγονους, μιάσματα και υπάνθρωπους.

Σε συζήτηση, που καταγράφει η κάμερα, ακούγεται η φράση: «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους» και στη συνέχεια να αναφέρει: «Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο, όχι για ανθρώπους γιατί είναι χημικοί αυτοί, και μπορεί να βγάλουμε καμία καντήλα. Θα τα χούμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια για τα πεζοδρόμια, κανένα λαμπατέρ να φτιάξουμε από το δέρμα τους…».

Στο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ - που μπορείτε να δείτε εδώ - «φιλόζωοι» Χρυσαυγίτες χαϊδεύουν με αγάπη έναν σκύλο… αλλά ταυτόχρονα με «περίσσια» αγάπη χαρακτηρίζουν ως μπαμπουίνο έναν μετανάστη, ο οποίος μαζεύει παλιοσίδερα… Συγκεκριμένα ακούμε έναν άνδρα, που πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ, να λέει για τον άνθρωπο ο οποίος κρύβεται πίσω από το καρότσι: «τον κακομοίρη τον μπαμπουίνο, σαν πίθηκος είναι ο μπαγάσας».

Το εν λόγω βίντεο αποκαλύπτει και ξεμπροστιάζει εκείνους, που το παίζουν πατριώτες, ενώ είναι μόνο φασίστες – ναζί και τρέφουν μίσος για όποιον δεν τους μοιάζει. Η δε αγάπη τους για τα ζώα είναι ουσιαστικά προσχηματική και ποικιλοτρόπως χρήσιμη αφού είναι ένα όπλο για να δείξουν πόσο «τρυφεροί» είναι ως «ανώτεροι» άνθρωποι… Άλλωστε έχουμε τονίσει επανειλημμένα στο www.zoosos.gr ότι η φιλοζωία και ο ρατσισμός είναι έννοιες ασύμβατες δηλαδή εκ διαμέτρου αντίθετες. Και φυσικά ρατσιστές είναι ΜΟΝΟ οι άνθρωποι.

Η αγάπη των ανθρώπων για τα ζώα δεν είναι μόνο φυσιολογική. Προκύπτει και ως ανάγκη για την υπεράσπιση των αδυνάμων έναντι των δυνατών. Όπως υποστηρίζουμε αυτά τα πλάσματα, που έχουν δικαιώματα και είναι πιο αδύναμα από εμάς, έτσι οφείλουμε να στηρίζουμε και τους συνανθρώπους μας, ειδικά εκείνους οι οποίοι βρίσκονται σε δυσχερέστερη κατάσταση από τη δική μας. Η κρίση μας έχει κάνει φτωχούς αλλά είναι στο χέρι μας να μην αποκτηνωθούμε.

Διαβάστε επίσης:

Το παίζουν φιλόζωοι ενώ είναι μόνο ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΝΕΟΝΑΖΙ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

Είναι παράλογο να είσαι και φιλόζωος και ρατσιστής!

Όταν οι φασίστες χρησιμοποιούν τα σκυλιά ως φονικά «εργαλεία» (βίντεο)

Ο Αλβανός, η Χρυσή Αυγή και το φριχτό έγκλημα εις βάρος των ζώων στο Μοσχάτο (βίντεο)

ΔΕΝ βρέθηκαν γάτες στοιβαγμένες σε ψυγείο Πακιστανών στην Πάρο

Επιμένουν να ψεύδονται για τις παστές σαν σαρδέλες γάτες στην Πάρο

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. ΔΩΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ

    ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Viktoria

      Το να αγαπάει κάποιος την πατρίδα σου σημαίνει ότι είναι συναισθηματικά δεμένος με έναν τόπο στον οποίο γεννήθηκε και έζησε και να του προκαλεί κάποιες θετικές συγκινήσεις.
      Το να θέλεις να κάψεις ανθρώπους σε φούρνους και να τους πολοτποιήσεις σε σαπούνια για να πλένεις το πεζοδρόμιο ή να φαντασιώνεσαι βασανιστήρια κι αυτό να σου δίνει ευχαρίστηση ΔΕΝ ειναι αγάπη για καμία πατρίδα, είναι καθαρό μίσος.
      Και η λέξη φιλόζωος δεν σημαίνει να χαϊδεύω τα αδέσποτα στην κάμερα για να δημιουργώ εντυπώσεις, σημαίνει αγαπώ τα ΖΩΑ πράγμα το οποίο αν δεν συνοδεύεται απο την αγάπη καιτον σεβασμό που αυτή συνεπάγεται για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει ΖΩΗ (από όπου βγαίνει και η λέξη ΖΩΟΝ άλλωστε) δεν είναι παρά υποκρισία...

  2. Θανάσης ο Έλληνας

    Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με τους χρυσαυγίτες δολοφόνους. Οι Νεοναζί -οπαδοί του μίσους και της καθαρότητας- της χρυσής αυγής εκτός από το να χύσουν το δηλητήριο τους ενάντια σε μετανάστες και μελάψους κάνουν και κάτι άλλο με δημοσιεύματα -υποτίθεται για την ζωοφιλία τους... Μερικά στοιχεία και στο τέλος οι παραπομπές:

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να ξεπλύνουν τις κακοποιήσεις ζώων που έχουν διαπράξει μέλη τους και κορυφαία στελέχη τους, και σε πολλές περιπτώσεις τα έχουν αναρτήσει στο facebook ή σε sites.
    Χαρακτηριστικό ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ παράδειγμα, είχε βουήξει ο τόπος με το WEBWAR (στο οποίο σύμφωνα με καρφώματα από τους "συναγωνιστές" του ήταν από πίσω ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος και ποτέ δεν το αρνήθηκε) ΑΝΟΙΧΤΑ προωθουσε υλικό βασανισμού ζώων και εξωθούσε στον βασανισμό τους. ΤΕΛΟΣ την επόμενη μέρα των εκλογών που η χρυση αυγή μπήκε στη βουλή έκλεισε και το webwar αφού πλέον δεν το χρειαζόταν. (παρ 1,2,3,4)

    Επίσης η ίδια η αηδιαστική ιδεοληψία τους (γιατί ιδεολογία ο ναζισμός δεν είναι) θεωρεί κάθε τι το μπάσταρδο, το μη καθαρόαιμο, μίασμα το οποίο πρέπει να εξοντόνεται, κάτι και το οποίο κάνουν οι νεοναζί χρυσαυγίτες σε κάθε περίπτωση.
    Ο ίδιος ο χιτλερ στο κολοβιβλίο του "ο αγών μου" αναφέρει ότι τα ζώα όπως και οι άνθρωποι οφείλουν να είναι καθαρόαιμα αλλιώς πρέπει να εξοντόνονται... (παρ 5)

    Τέλος να πω ότι η Pitbull Hellas που φέρνει μπολουζάκια με το γνωστό λογότυπο (και παράλληλα είναι "χορηγός" και υποστηρικτής σε μια σειρά περιπτώσεων κυνομαχιών) διακινεί και υλικό με βία μεταξύ ζώων και εναντίων ζώων, είναι του αρχιτραμπούκου βουλευτή (πλέον) της χρυσής αυγής Ηλία Παναγιώταρου, και ο ίδιος ποτέ δεν έχει αρνηθεί την συμμετοχή του σε αυτές. (παρ 6,7)

    Αυτά είναι μερικά μόνο από τα εγκλήματα εναντίων και ζώων, των μαιχαιροβγαλτών χρυσαυγιτών στην ελλάδα... Η λίστα μακρά.

    Παραπομπές:

    1. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/01/webwar-4.html
    2. https://www.facebook.com/note.php?note_id=200248210007823&comments
    3. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=230279&cid=122
    4. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NM528OZOe6kJ:www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D5780+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr
    5. http://tsakthan2.wordpress.com/2013/01/11/%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83/
    6. http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html
    7. http://skinhatecrew.blogspot.gr/2009/11/bull-vs-pit-bull.html
    8. http://www.inews.gr/88/o-neonazi-vouleftis-tis-chrysis-avgispanagiotarositan-blegmenos-me-kynomachies-katangelia.htm

  3. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Αρρωστοι που χρησιμοποιούν τους σκύλους σαν μέρος του οπλισμού τους.Αρρωστοι αθεράπευτοι που τους ταιριάζει ή εγκλεισμός σε ψυχιατρείο ή ευθανασία.Δεν θα λείψουν από τον πλανήτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.