Στηρίξτε μας

Σιωπηρή διαμαρτυρία στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης για τις κυνομαχίες

4 Μαρτίου 2013 06:44 | Επικαιρότητα
Σιωπηρή διαμαρτυρία στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης για τις κυνομαχίες

Στις 12:00 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης οι φιλόζωοι για να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, που συνελήφθησαν το βράδυ του περασμένου Σάββατου στην Κατερίνη επειδή συμμετείχαν (ποντάριζαν ως θεατές και εξέθεταν σε θανάσιμο κίνδυνο τα σκυλιά τους) σε κυνομαχίες, οι οποίες στη χώρα μας απαγορεύονται.

Οι 17 συλληφθέντες εκ των οποίων 13 Έλληνες και 4 υπήκοοι της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (F.Y.R.O.M.) ηλικίας 21 έως 55 ετών θα οδηγηθούν στις 12:0 σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για να απολογηθούν.

Το φιλοζωικό σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» που ανέλαβε τα 6 ζωντανά σκυλιά (καθώς το έβδομο το βρήκαν νεκρό) τα οποία μεταφέρθηκαν στον κτηνίατρο του Δήμου Κατερίνης για περίθαλψη αφού ήταν καταματωμένα από τις μάχες και εξαιρετικά τρομαγμένα τονίζει για τη σημερινή διαμαρτυρία:

«Σήμερα στις 12:00 θα είναι η ώρα της σιωπής. Μιας σιωπής που θα βαραίνει για πάντα τις πλάτες των εγκληματιών, που θα δηλώνει πένθος για τα ζώα που χάθηκαν τόσο άδικα, που θα ακουστεί πιο δυνατά από τις φωνές αυτών που υποστηρίζουν ότι είναι "αθώοι" και θα εκφράζει ελπίδα για αυτά που σώθηκαν.

Παρακαλούμε να παρασταθείτε με σεβασμό και απλότητα χωρίς ανάρμοστες εξάρσεις, όπως αρμόζει σε ανθρώπους που νιώθουν, αγαπούν, σέβονται αλλά και τιμωρούν όπως πρέπει. Σας περιμένουμε όλους εκεί».

Διαβάστε επίσης:

Παραγράφηκαν οι ποινές των συμμετεχόντων στις κυνομαχίες στην Κατερίνη

Κατερίνη: Μικρές οι ποινές για τις κυνομαχίες!

Εισαγγελία Κατερίνης: Δεν θα επιστραφούν στους καταδικασθέντες για κυνομαχίες τα σκυλιά

Καταματωμένα και τρομαγμένα τα σκυλιά από τις κυνομαχίες στην Κατερίνη

Κατερίνη: Τους παρέσυραν! Δεν γνώριζαν ότι θα έβλεπαν κυνομαχίες!

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.