Στηρίξτε μας

Συνελήφθη ο γιατρός που εκτέλεσε τον σκύλο στην Αλμωπία Πέλλας

3 Μαρτίου 2013 11:50 | Επικαιρότητα
Συνελήφθη ο γιατρός που εκτέλεσε τον σκύλο στην Αλμωπία Πέλλας

Ένας ακτινολόγος – γιατρός στο χωριό Πιπεριά στην Αλμωπία Πέλλας την Παρασκευή 1/3 σκότωσε τον σκύλο τον γειτόνων του επειδή υπέθεσε ότι αυτό το ζώο του έφαγε τις κότες. Ο γιατρός ευρέως γνωστός στην τοπική κοινωνία και λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας αλλά και του χαρακτήρα του συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, ενώ η καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα κατασχέθηκε.Ο άνθρωπος αυτός εκτέλεσε το ζώο πυροβολώντας το δύο φορές. Τη χαριστική βολή την έριξε μπροστά στον ιδιοκτήτη του σκυλιού, ο οποίος τον παρακαλούσε να μη το σκοτώσει.

Ο δράστης, που θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου άμεσα, αν αύριο δεν πάρει αναβολή, αναμένεται να καταδικαστεί με μεγάλη ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο όπως ορίζει το άρθρο 16 του νόμου 4039/2012.

Μόνο έτσι οι νταήδες – οπουδήποτε και αν βρίσκονται – οι οποίοι συνηθίζουν να μετρούν το αντριλίκι με τις ντουφεκιές (και όχι μόνο) θα αντιληφθούν, ότι πλέον τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων στη χώρα μας δεν μένουν ατιμώρητα.  Ευχαριστούμε τη Χριστίνα Βασδόκα πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αριδαίας «Η Ελπίδα» για το φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε επίσης:

Αλμωπία Πέλλας: Ακτινολόγος - γιατρός σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσας του

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

12 Σχόλια

  1. Τολης

    Ελατε κ στην βεροια κ παρτε μεσα τον ατημο που πηγε κ σκοτοσε 2 σκυλια επιδη κ αυτος λει πος του φαγανε της κοτες! Αμμαν δηλ με αυτες της κοτες!

  2. Julia777

    TOU EUXOMAI NA PSOFISEI OLOI OI OIKOGENIA TOU, OLOI PREPEI NA EINA KATHARMATA. GIATI KANEIS DEN TOU EIPE NA STAMATISEI. OTI XIROTERI UPARXEI SE AUTI TIN GI NA TON VREI. O PONOS TOU NA EINAI ATELIOTOS OPOS O DIKOS MOU.

  3. Roxani

    H κοινωνική απαξίωση, η πελατειακή του στέρηση, ο αποκλεισμός από τη μικρή κοινωνία και ο οικονομικός πόλεμος από τους συνειδητούς πολίτες θα είναι παράδειγμα και για άλλους φονιάδες της ζωής.

  4. Roxani

    Εύχομαι να υποστεί στο χώρο της τοπικής κοινωνίας την απαξίωση, τη στέρηση της καλημέρας και κυρίως ο κόσμος που αγαπά τα τετράποδα να τον διαγράψει από γιατρό. Ο οικονομικός πόλεμος θα τον αποδιοργανώσει.

  5. LEXEL

    Εισαι πολυ τυχερος φιλε που την γλυτωσες απο τα χερια του ιδιοκτητη!!! να καθεσαι στο καροτσακι σου και να θυμασαι καθε μερα της ζωουλας σου τι εκανες !

  6. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Πρέπει να τιμωρηθεί με ΛΟΒΟΤΟΜΗ.Νά γίνει "φύτουλας",αφού δεν ήταν ικανός να είναι άνθρωπος!Αντε να τελειώνουμε πιά με αυτά τα "όντα"!!!

  7. ΒΑΣΙΛΗΣ

    KAI ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ Ε? ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ...

  8. Κώστας

    Για αρχή, δεν θα πρέπει να του αφαιρεθεί η ιατρική ιδιότητα; Γιατρός που δολοφονεί; Φυσικά να καταδικαστεί, αλλά θα είναι εξαγοράσιμη η ποινή...Αν όμως δεν μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του, τότε θα μετανιώσει πραγματικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.