Στηρίξτε μας

Δεκάδες ζώα νεκρά και πολλά αγνοούνται από τις φόλες στον Δήμο Αχαρνών

25 Φεβρουαρίου 2013 21:56 | Καταγγελίες
Δεκάδες ζώα νεκρά και πολλά αγνοούνται από τις φόλες στον Δήμο Αχαρνών

Η συστηματική εξόντωση των αδέσποτων σε πολλές περιοχές του Δήμου Αχαρνών επιχειρήθηκε σήμερα από ανθρωπόμορφα κτήνη, που κατάφεραν να δηλητηριάσουν σκυλιά, πουλιά και άλλα είδη ζώων ή ό,τι ακούμπησε τη δηλητηριασμένη τροφή. Το έγκλημα διαπιστώθηκε νωρίς το πρωί στα Βασιλικά Κτήματα, στο Ολυμπιακό Χωριό, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Φιλόζωοι έτρεχαν να σώζουν ό,τι σώζεται. Να θάψουν ό,τι πέθανε. Καταμετρήθηκαν 17 σκυλιά νεκρά ενώ και άλλα 15 αγνοούνται. Όμως το πόσα ζώα χάθηκαν παραμένει αδιευκρίνιστο.

VaribobiZontana (1)

Πρόκειται για ένα ακόμα μαζικό έγκλημα που έγινε στα περίχωρα της πρωτεύουσας και όχι σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό, που κατοικείται από «απολίτιστους» χωριάτες όπως συνηθίζουν να λένε οι πρωτευουσιάνοι φιλόζωοι! Όταν κλήθηκε η Αστυνομία από τους ανθρώπους που αντίκρισαν αυτό το θέαμα, οι αστυνομικοί, που έφτασαν στην πλατεία της Βαρυμπόμπης τους ενημέρωσαν ότι έχουν γίνει 20 διαφορετικές καταγγελίες για εξόντωση ζώων στην ευρύτερη περιοχή.

Την ώρα που εθελοντές καταμετρούσαν πτώματα ένα τζιπ του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας πέρασε από το σημείο που στέκονταν. Όταν σταμάτησαν τους υπάλληλους για να τους ενημερώσουν για τι έχει συμβεί καθώς στους πρόποδες του βουνού δε ζουν μόνο αδέσποτα αλλά και ζώα της άγριας πανίδας, δεν είδαν κανέναν να συγκινείται… Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρος των μαζικών θανατώσεων. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο ένα μεγάλο γιατί;

Varibobi (2)

Οι Φιλόζωοι Εθελοντές Βαρυμπόμπης κάνουν έκκληση για τα 3 εναπομείναντα αδέσποτα σκυλιά, που είναι ακόμα ζωντανά. Μόνο αν βρεθούν γι’ αυτά σπίτια θα σωθούν. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά, που βλέπετε στη φωτογραφία, καλέστε στο τηλέφωνο: 6971817144.

Διαβάστε επίσης:

Συγκεντρώθηκαν στη Βαρυμπόμπη για να διαμαρτυρηθούν για την εξόντωση των ζώων

Βρήκαν τα σκυλιά άρρωστα και χωρίς τροφή σ’ ένα κτήμα στη Βαρυμπόμπη

Και ζώα θύματα της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Βίκη Π.

    Γιατί νοιώθω πως αυτή η ενέργεια δεν ήταν από μερικά διεστραμμένα μυαλά που τυχαία σκόρπισαν τον θάνατο σε ένα Δήμο;Και 15 ζώα (που αγνοούνται) πως εξαφανίζονται χωρίς οργάνωση από κάποιους με τα απαραίτητα μέσα; Μπορεί να κάνω λανθασμένες σκέψεις αλλά σε ένα νοσηρό κόσμο που ζω όλα περνούν από το μυαλό μου.
    Κρίμα, είναι θλιβερός ο θάνατος των αθώων πλασμάτων αλλά το σκοτεινό μυαλό και η "νεκρωμένη" καρδιά των ανθρώπων με γεμίζει απελπισία. Ο εγωισμός αντικατέστησε την αγάπη και αυτό μας κάνει το χειρότερο είδος ζώου που βρίσκεται στον πλανήτη.

  2. Dora

    Για τα εναπομειναντα αδεσποτακια δεν θα μπορουσαν οι φιλοζωοι της Βαρυμπομπης να τα προωθησουν μεσα απο καποιο Φιλοζωικο Σωματειο στο Εξωτερικο ?
    Στην Ελλαδα ειναι δυστυχως πολυ δυσκολο πλεον να υοθετηθουν με τις υπαρχουσες συνθηκες αλλα εξω μπορει να ειχαν μια ελπιδα να ξεφυγουν απο το κολαστιριο που λεγεται Ελλαδα που προσφερει απλοχερα την δυνατοτητα, ανεμποδιστα και ατιμωρητα ορισμενοι υπανθρωποι να κανουν οτι κανουν χωρις φυσικα καμια συνεπεια, οπως παντα.

  3. george

    Και μετά ακούω κάποιους να λένε..."Ο Θεός να τους το πληρώσει...¨.κλπ κλπ κλπ....
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ....
    Ποιός Θεός....κοροιδευόμαστε τώρα...
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ..
    Δεν μπορούμε πια να τους αφήνουμε να δρούν ανενόχλητοι.Οταν δεν πάει το βουνό στον Μωάμεθ....
    Αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται από το """"ΥΠΕΥΘΥΝΟ"""" ΚΡΑΤΟΣ ?!, θα πρέπει να προφυλακτούμε μόνοι μας.
    Διαδώστε, κάντε forward παντού, τις φωτογραφίες αυτές σε site εξωτερικού, μπας και γίνουμε ρεζίλι, και μας κράξουν, και πάρει ο υπόλοιπος κόσμος χαμπάρι τι γίνεται στην μπανανία..
    Είναι επίσης υπέροχες φώτο για την διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ για την Ελλάδα.
    Greece, A true experience..........

  4. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Φωνάζουν πως πεινάνε τα παιδιά τους κ βρίσκουν λεφτά να φτιάχνουν φόλες??Ρε δεν πα'να ψοφήσουν όλοι τους,είναι αυτοί άνθρωποι για να τους λυπηθείς?Σκατολαός...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.