Στηρίξτε μας

Μέγαρα: Αυτά προστάτεψαν το αφεντικό τους και μετά τον θάνατο του

28 Ιανουαρίου 2013 00:07 | Επικαιρότητα
Μέγαρα: Αυτά προστάτεψαν το αφεντικό τους και μετά τον θάνατο του

Αυτά είναι κάποια από τα σκυλιά με τα οποία ζούσε επί χρόνια ο Θανάσης ο εκδότης της εφημερίδας «Φαληρική Επικαιρότητα», ο οποίος πέθανε μάλλον παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του στα Μέγαρα. Ο άνθρωπος αυτός ζούσε μόνος του, γι’ αυτό και οι γείτονες αντιλήφθηκαν τον θάνατο του, όταν είδαν ένα από πολυαγαπημένα του σκυλιά νεκρό στην αυλή.

Έτσι επικοινώνησαν με την Αστυνομία στις 4 Ιανουαρίου και εκείνη με τη σειρά της ζήτησε τη συνδρομή της Μ.Κ.Ο. SAVE - Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων, ώστε να απομακρυνθούν από το σπίτι οι πιστοί του τετράποδοι φίλοι, για να πάρουν το πτώμα του άντρα.

Οι μαρτυρίες των φιλόζωων εθελοντών, που βοήθησαν για την απομάκρυνση των σκυλιών τα οποία επί μέρες κάθονταν γύρω από το πτώμα του αφεντικού τους προστατεύοντας το συγκλονίζουν.

Σε αυτό το δημοσίευμα «Μέγαρα: Τα σκυλιά προστάτευαν και ζέσταιναν επί μέρες το πτώμα του Θανάση» μπορείτε να διαβάσετε τα όσα αντίκρισαν οι εθελοντές και το πώς αυτά τα πλάσματα υπερασπίζονταν τον δικό τους άνθρωπο.

Οι μέρες πέρασαν και τα σκυλιά μετά από πολύ κόπο και κατάλληλη φροντίδα επανήλθαν και σταμάτησαν να είναι επιθετικά.

Τα σκυλιά του Θανάση χρειάζονται νέες οικογένειες

Ο σκύλος με τη χαρακωμένη μούρη και η αδυνατούλα κυρία, καθώς και ο καφέ είναι περίπου 7-8 χρονών. Τα δύο άσπρα (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) καθώς και η δεσποινίδα άσπρου και γκρι χρώματος είναι νεαρά ζώα (περίπου 10 μηνών).

Ο μεγάλος με το χαρακωμένο πρόσωπο είναι εξαιρετικά κυριαρχικός και τσακώνεται με όλα τα αρσενικά αδιακρίτως, γι’ αυτό και θα του κάνει καλό να είναι ο μόνος τετράποδος στο σπίτι.

Οι εθελοντές της Μ.Κ.Ο. SAVE - Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων, που ανέλαβαν και το ψυχικό κόστος διαχείρισης ενός τραγικού περιστατικού, αλλά και το βάρος  της φροντίδας των σκυλιών που είναι και οικονομικό, κάνουν έκκληση για την προσωρινή φιλοξενία τους ή φυσικά την υιοθεσία τους.

Αν θα θέλατε να υιοθετήσετε κάποιο από αυτά τα σκυλιά επικοινωνήστε με την Μ.Κ.Ο. SAVE - Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων στα τηλέφωνα: 6980172327, 6984174296 στο email: [email protected], [email protected].

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρα: Τα σκυλιά προστάτευαν και ζέσταιναν επί μέρες το πτώμα του Θανάση

Έγινε η κηδεία του δημοσιογράφου του οποίου το πτώμα φύλαγαν τα σκυλιά επί μέρες στα Μέγαρα

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Αγγελοπουλου Κωνσταντινα

    Αγαπη πιστη και πολιτισμος απο τα ζωα προς τον ανθρωπο κατι που λειπει απο τον ανθρωπο προς τα ζωα δυστυχως.Να ενα μαθημα ακομη που παιρνουμε απο αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.