Στηρίξτε μας

Καθαρόαιμη σκελετωμένη και εγκαταλελειμμένη σκυλίτσα κάπου στα Καλάβρυτα

9 Ιανουαρίου 2013 15:05 | Καταγγελίες
Καθαρόαιμη σκελετωμένη και εγκαταλελειμμένη σκυλίτσα κάπου στα Καλάβρυτα

Η Ιωάννα Χατζηκωνσταντή εντόπισε το περασμένο Σάββατο κοντά στα Καλάβρυτα τη σκυλίτσα, που βλέπετε. Βλέποντας το ζώο σκελετωμένο, αυτό το καθαρόαιμο, που εκείνοι οι οποίοι κάποτε το απέκτησαν το χρησιμοποίησαν κατά πως του βόλευε, το πήρε και το έφερε στην Αθήνα για να το σώσει. Τα έξοδα των εξετάσεων και φροντίδας της Κάλυς τα ανέλαβε ο φιλοζωικός σύλλογος της Εριέτας Κούρκουλου «Save a Greek Stray» μέχρι να βρεθεί για εκείνη η κατάλληλη οικογένεια.

KalavrytaSkylitsa

Η Ειρήνη Ψαρρού από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Διονύσου προθυμοποιήθηκε να τη φιλοξενήσει. Οι φωτογραφίες, που τράβηξε, αποδεικνύουν τι υπέστη αυτό το καθαρόαιμο πλάσμα. Η Ειρήνη γράφει γι’ αυτήν αναζητώντας και εκείνη από την πλευρά της τους ανθρώπους που θα της συμπεριφερθούν όπως της αξίζει: «Η Κάλυ, που είχε να φάει μέρες, που τα κόκκαλα της σου πονούν τα χέρια, που γέννησε, αλλά τα παιδιά της ήταν πιο χρήσιμα από 'κείνη, που πίστεψαν πως θα μπορούσαν να την αγριέψουν, κόβοντας τ' αυτιά της, που τα πόδια της γέμισαν κάλους απ' τις κατακλύσεις, που δεν έχει ν' αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, είναι πλέον μαζί μας.

KalavrytaSkylos2013-1

Βρέθηκε στα Καλάβρυτα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Ιωάννα. Είναι από τα πιο καλόκαρδα πλάσματα που έχουν περάσει απ' το σπίτι μου και μέχρι στιγμής, φιλική προς τα ζώα και τα παιδιά. Είναι απόλυτα ανθρωποκεντρική και αναζητά μονάχα την παρέα. Βρέθηκε αρνητική σε ερλιχίσωση και ύποπτη σε λεϊσμάνιωση και θα επανεξεταστεί σε ένα μήνα.

Η Κάλυ εντάσσεται στο πρόγραμμα ειδικών φιλοξενιών του SGS, που θα φροντίσει για όλα τα ιατρικά της έξοδα. Είναι περίπου 2 ετών και 17,5 κιλά. Όποιος νομίζει πως ο καναπές του έχει μια θέση για το κορίτσι μας, μπορεί να μας βρει στο 6936790790. Θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, εντός Αθηνών. Αρ. microchip 900110000033892».

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε ο 70χρονος που πυροβόλησε τον σκύλο του στην Περιστέρα Ζαρούχλας το 2014

Καλάβρυτα: Ο σκύλος βρέθηκε απαγχονισμένος σε προχωρημένη σήψη με δεμένο το στόμα

Τι βλέπει ο τουρίστας στα Καλάβρυτα;

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.