Στηρίξτε μας

Γάτα εγκλωβισμένη σε συρματόπλεγμα κρεμόταν από Ι.Χ. μέσα στο πλοίο «Διαγόρας»

1 Νοεμβρίου 2012 18:39 | Καταγγελίες
Γάτα εγκλωβισμένη σε συρματόπλεγμα κρεμόταν από Ι.Χ. μέσα στο πλοίο «Διαγόρας»

Επί ώρες ταξίδευε εγκλωβισμένη μέσα στο γκαράζ του πλοίου «Διαγόρας» της Blue Star Ferries, η ασπρόμαυρη γατούλα, που βλέπετε, την οποία ο ιδιοκτήτης της, την είχε ακινητοποιήσει μέσα σ’ ένα συρμάτινο τσουβάλι, το οποίο είχε κρεμάσει έξω από το παράθυρο του Ι.Χ. του.

BlueStar%20(5)

Το ζώο αυτό παρέμενε καθηλωμένο έτσι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (προφανώς χωρίς τροφή και νερό) καθώς το δρομολόγιο είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη μέρα με τελικό προορισμό τον Πειραιά στον οποίο έφτασε την Τρίτη 30/10 στις 12:00 το μεσημέρι (αν και ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στις 10:30).

Φαντάρος – που επιβιβάστηκε στο «Διαγόρας» από την Τήλο – είδε την γάτα σε αυτή την κατάσταση όταν βγήκε από το πλοίο στον Πειραιά. Σοκαρισμένος από το θέαμα,  τράβηξε τις φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε και επικοινώνησε με το www.enikos.gr για να καταγγείλει το συμβάν.

Στο www.zoosos.gr εξήγησε ότι όταν είπαν στον οδηγό του οχήματος πως είναι ντροπή αυτό που κάνει, εκείνος απάντησε πως αν δεν νοιαζόταν για τη γάτα θα την πετούσε! Δυστυχώς δεν κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του μπλε Nissan Sunny, που πάνω στην σχάρα του είχε και ένα τεράστιο κλουβί με κότες τυλιγμένο με χαρτόνι.

Πόσο κάφροι είμαστε;

Όμως αναρωτιόμαστε, κανείς από τους εργαζόμενους στο πλοίο «Διαγόρας», που επιβλέπουν την επιβίβαση και την αποβίβαση των οχημάτων, δεν είδε το πως αυτός ο άθλιος τύπος είχε τσουβαλιάσει το ζώο;

Κανείς από τις λιμενικές αρχές στο νησί στο οποίο επιβιβάστηκε το όχημα ή στον Πειραιά δεν πρόσεξε τη γάτα σε αυτή την άθλια κατάσταση;

Κανείς δεν νοιάστηκε να τον σταματήσει; Να τον καταγγείλει; Η εταιρία Blue Star Ferries δεν φέρει ευθύνη, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτήν είτε δεν εντόπισαν, είτε αδιαφόρησαν γι’ αυτό που υπέστη το ζώο μέσα στο πλοίο της;

Έχετε σκεφτεί ότι φωτογραφικό υλικό, όπως αυτό, δυσφημεί ουσιαστικά τη χώρα μας στο εξωτερικό, αφού δείχνει πόσο κάφροι και πόσο ουσιαστικά απολίτιστοι είμαστε;

Έχετε διανοηθεί τον φόβο, τον τρόμο, τον πόνο, που ένιωσε, και τα καυσαέρια που εισέπνευσε η γάτα, αλλά και το πόσοι τουρίστες είδαν αυτό το ζώο σε αυτή την άθλια κατάσταση στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας;

Διαμαρτυρηθείτε στην Blue Star Ferries

Διαμαρτυρηθείτε στην Blue Star Ferries για την κακοποίηση αυτού του ζώου, που έγινε μέσα στο πλοίο της και κανείς από τους αρμοδίους δεν το εντόπισε ή δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί και να το σώσει. Το email για να δείξετε δυσφορία σας γι’ αυτό το φριχτό θέαμα είναι: [email protected].

BlueStar%20(5)...

BlueStar%20(4)...

BlueStar%20(3)...

BlueStar%20(1)

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Τι απαντά το Λιμενικό για την κακοποίηση γάτας στο πλοίο «Διαγόρας»

Ανεύθυνοι οδηγοί που θέτουν σε κίνδυνο τα ζώα και τους άλλους κατά την μεταφορά τους με οχήματα…

Οδηγούσε με τον παπαγάλο της πάνω στο τιμόνι!

Κορινθία: Ταξίδευε στην Εθνική Οδό με τον σκύλο δεμένο πάνω στην οροφή του βαν

Ατρόμητος μέσα στο αυτοκίνητο ο γατούλης από το Λαύριο... (βίντεο)

Αυτοσχέδιο κλουβί μεταφοράς σκύλου με μηχανάκι στη Λευκάδα

Σύρος: Κολλητοί στην ξηρά και στη θάλασσα

Που θα καταλήξει το άλογο αν ο οδηγός πατήσει απότομα φρένο;

Που θα βρεθεί το άλογο αν φρενάρει ο οδηγός;

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. MARIA

    ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΡΧΕΙΟ Γ/Χ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΤΡΟΠΗ .Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΤΙΣΕ ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ

  2. πιτσα

    Νροπή και Αίσχος σε οσουσ εργαζόμενους της Εταιρείας ,είδαν και ...ανέχτηκαν αυτες τις άθλιες και απαράδεκτες συνθήκες που βρέθηκε το ανυπεράσπιστο και αδύναμο να αντιδράσει ζωάκι !!!! Ειναι το ίδιο ...ισως και περισσότερο,,,ένοχοι οσο και ο απαράδεκτος ιδιοκτήτης της γάτας... γιατί ανέχτηκαν αυτο το περιστατικό και επέτρεψαν με την ανοχή τους να ολοκληρωθεί ...εις βάρος του ζώου ....και εις βάρος της πολιτισμένης μας κουλτούρας . ΝΤΡΟΠΗ !!!!!

  3. αθηνα πετροχείλου

    Επιστολή στην εταιρία,

    Ένα μόνο έχω να πω, Ντροπή σας!
    δεν νοιάζεστε για τα ζώα και δικαίωμα σας,
    αλλά οι εικόνες αυτές ντροπιάζουν τη χωρά μας, και φυσικά την εταιρία σας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα στη κρίση, όταν η χώρα μας έχει μεγάλη ανάγκη από τουρισμό, μια εταιρία σαν τη δική σας, που στην ουσία είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό,θα έπρεπε να είναι πρότυπο οικολογικής συνείδησης, φιλοζωίας, νομοταγής και αξιοσέβαστη επιχείρηση.
    Και μια εταιρία φαίνεται από τους υπαλλήλους που προσλαμβάνει, οι οποίοι, εκτός κι αν ζουν σε διαφορετικό σύμπαν από το δικό μας, ακολουθούν τη γραμμή της εταιρίας στην οποία εργάζονται για να μην απολυθούν.
    Άρα η ευθύνη σε κάθε περίπτωση βαρύνει την ιδία την εταιρία.
    Μπράβο λοιπόν, με αυτές τις εικόνες φέρατε την Ελλάδα στο ίδιο επίπεδο πολιτισμού με τις χώρες του τρίτου κόσμου! Ψάχνοντας να βρουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, που περιλαμβάνει τον Όμηρο, ένα ποιητή που εκθειάζει τις αρετές των ζωών και τη φιλοζωία,βρίσκουν μια δεύτερη Τουρκία, μια δεύτερη Ινδία, μια δεύτερη Ταϊβάν. Ω, ποια καλύτερη σύγκριση, οι Ευρωπαίοι δεν θα βλέπουν την ώρα να μας επισκεφτούν...

    τις εικόνες στις οποίες αναφέρομαι καθώς και το άρθρο θα τις βρείτε στη παρακάτω διεύθυνση,
    δεν σας ευχαριστώ καθόλου,
    έχω κουραστεί από τις εταιρίες σε αυτή τη χώρα που δεν διαθέτουν καμία επαγγελματική ευθύνη και καμιά δικαιολογία, έχω κουραστεί γιατί οι πράξεις σας περιορίζουν την δική μου ελευθερία και ζωή!
    Είμαι Ευρωπαία,
    Είμαι Ελληνίδα,
    Θα ήθελα να είμαι περήφανη.
    αλλά εσείς με κάνετε να νιώθω ντροπή για την καταγωγή μου!
    Αθηνά Πετροχείλου

  4. καρολος

    Τετοιες σκηνες ειναι συνηθισμενες σε Ελλαδα,Πακισταν,Μπαγκλαντες και τα λοιπα.Δεν πρεπει να μας κανει εντυπωση.Σιγα μην φωναζαν την αστυνομια,αφου για την πλειοψηφεια του κοσμου,τα σκυλια και τα γατια ειναι ισαξια με τα τρωκτικα και τα σκουληκια.

  5. μαρια

    Με συγχωρήτε αλλά τι καταλαβαίνουμε απ την σειρά των φωτογραφιών? ότι παρ όλο που του είπαν ότι αυτό που έκανε ήταν ντροπή και μπλα μπλα το αυτοκίνητο αποβιβάστηκε και έφυγε με την γάτα και τις κότες συνεχίζοντας να τα έχει δεμένα έτσι? εξηγήστε μου αν κάνω λάθος!

  6. Δάφνη Χρονοπούλου

    Όποιος βλέπει και δεν αντιδρά είναι συνυπεύθυνος.
    Αίσχος Blue Star Ferries
    (όταν είναι να μας υποχρεώσετε να βάλουμε σκυλί αγκαλιά στη 'σκυλιέρα' τα βλέπετε τα ζώα..)

  7. Θάνος

    Όχι με πολυβόλο, όχι με αεροψεκασμούς, ούτε με πυρηνικά δεν τελειώνουν και δεν εξοντώνονται οι άθλιοι κανίβαλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.