Στηρίξτε μας

Σοβαρά άρρωστο σκυλί στην Κερατέα

11 Οκτωβρίου 2012 11:08 | Επικαιρότητα
Σοβαρά άρρωστο σκυλί στην Κερατέα

Ο Γιώργος Αρώνης, που φροντίζει αδέσποτα στην περιοχή της Κερατέας, κάνει έκκληση για τη σωτηρία αυτού του πολύ άρρωστου ζώου. Το σκυλί ζει κοντά στη μονάδα της Αεροπορίας στην περιοχή της Πλάκας Κερατέας. Εκείνος πηγαίνει και το ταΐζει καθημερινά και μαζί με την Ειρήνη Καλυβιώτη παλεύουν να σώσουν ό,τι σώζεται.

304311 4776423851254 766354741 n

Όμως οι δυνάμεις τους δεν επαρκούν για την σίτιση τόσων αδέσποτων και για την περίθαλψη όσων χρήζουν βοήθειας. Ο ίδιος εξηγεί: «Η βενζίνη που καταναλώνω στις καθημερινές βόλτες μου σε οικισμούς και απομακρυσμένες περιοχές, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος τροφών είναι από την δικιά μου τσέπη! Έχω γονατίσει πια, οικονομικά σωματικά και ψυχικά. Ξέρω ότι έχω γίνει κουραστικός με τα συνεχόμενα τηλεφωνήματά μου τόσο καιρό τώρα, αλλά επειδή το συγκεκριμένο σκυλί, είναι πια μια κινούμενη πληγή επείγει η σωτηρία του! Σπαράζει η ψυχή μου να το βλέπω να τυραννιέται έτσι, και να μην μπορώ να το βοηθήσω!

Αυτό το πλάσμα είναι φορέας ψώρας για δεκάδες αδέσποτα και ζει μια ζωή, μαρτυρική, από την φαγούρα και τα έντομα! Τον χειμώνα… δεν θα τον αντέξει!». Αν υπάρχει σωματείο ή ιδιώτης που να θέλει να βοηθήσει το ζώο, ας επικοινωνήσει μαζί με τον Γιώργο Αρώνη στα τηλέφωνα: 6977632238 ή 6977401748. Το ζώο χρειάζεται περιορισμό, αιματολογικές εξετάσεις και ανάλογη θεραπεία. Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν στον δρόμο, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην το εντοπίζουν καθημερινά και αυτό θα στοιχίζει σε κόπο και σε χρήμα.

Διαβάστε επίσης:

Κερατέα: Ξεκίνησαν τη θεραπεία του σκελετωμένου και άρρωστου σκύλου

Ο άρρωστος σκύλος στην Κερατέα εμπιστεύτηκε το άγγιγμα εκείνου που τον έσωσε

Βρήκαν 9 νεογέννητα κουτάβια πεταμένα στα σκουπίδια στο Δασκαλειό Κερατέας (βίντεο)

Κερατέα: Συνελήφθη και θα δικαστεί ο 76χρονος που ξυλοκόπησε τον σκύλο του

Κερατέα: Γνωρίζουν ποιος κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκυλί αλλά δεν τον καταγγέλλουν

Η τρίποδη σκυλίτσα που πυροβολήθηκε στην Κερατέα χρειάζεται σπιτικό!

 

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.