Στηρίξτε μας

Κερατέα: Προσπαθούν να πιάσουν τον άρρωστο σκύλο

30 Ιουλίου 2012 16:30 | Επικαιρότητα
Κερατέα: Προσπαθούν να πιάσουν τον άρρωστο σκύλο

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ» και η Ύρια Λιονάκη ανέλαβαν, να πιάσουν το ζώο, το οποίο άρρωστο τριγυρνάει στην περιοχή της Γαλήνης στην παραλία Βρωμοπούσι Κερατέας στην Αττική. Το ζώο είναι εξαιρετικά φοβισμένο και δεν πλησιάζει τους ανθρώπους σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων.

Ήδη χτες έγιναν δύο προσπάθειες για τον εντοπισμό του. Η δεύτερη αργά το βράδυ ήταν επιτυχής αλλά στάθηκε αδύνατο να καταφέρουν να το εγκλωβίσουν ώστε να μεταφερθεί στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία για τα περαιτέρω.

Όποιος ενδιαφέρεται, να βοηθήσει για τα νοσηλεία, τη μεταφορά, την προσωρινή φιλοξενία, να προσφέρει τροφές ή φάρμακα κ.ο.κ. ας επικοινωνήσει με το «ΠΡΟΚΡΙΣ» στο τηλέφωνο 6974521052.

Στο χθεσινό μας δημοσίευμα κάναμε αναφορά στις ευθύνες του Δήμου Λαυρεωτικής. Αυτό ακριβώς κάνει - και δικαίως - και το «ΠΡΟΚΡΙΣ». Μια χούφτα εθελοντές δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα στους 58 οικισμούς αυτού του δήμου.

Διαβάστε επίσης:

Κερατέα: Έσωσαν τον άρρωστο σκύλο αλλά χρειάζονται τη βοήθεια μας

Κερατέα: Βλέπουν εκατοντάδες τον σκύλο να υποφέρει, κανείς δεν νοιάζεται;

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.