Στηρίξτε μας

Ο πρώην μηχανόβιος γάτος γλύτωσε από τη Βέσπα στον Άλιμο

26 Ιουλίου 2012 13:19 | Επικαιρότητα
Ο πρώην μηχανόβιος γάτος γλύτωσε από τη Βέσπα στον Άλιμο

Οι φιλόζωες εθελόντριες, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Φαλήρου, και οι οποίες έχουν δημιουργήσει την ομάδα «Γάτες Φλοίσβου», εντόπισαν την Πρωτομαγιά το γατάκι, που βλέπετε, το οποίο κάποιος εγκληματίας, είχε εγκλωβίσει μέσα στο ντουλαπάκι μιας εγκαταλελειμμένης μηχανής Vespa. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, εκεί κάποιος άθλιος είχε βάλει το μικρούλη στο ντουλαπάκι της μηχανής, για να το βασανίσει, και μάλιστα είχε σφηνώσει το καπάκι μ’ ένα ξύλο.

vespaki2

Ένα κοριτσάκι ειδοποίησε τις εθελόντριες, οι οποίες πήγαιναν, να ταΐσουν τις γάτες της περιοχής πίσω από το σούπερ μάρκετ Carrefour στον Άλιμο. Τους είπε, ότι ακούει κλάματα από γατάκι κάπου εκεί. Ψάχνοντας εντόπισαν από πού ακούγεται το νιαούρισμα του ζώου, το οποίο υπέφερε, γι’ αυτό και έκλαιγε σπαραχτικά! Τελικά αφού το απεγκλώβισαν το μετέφεραν στον κτηνίατρο. Το μικρό, όπως τονίζουν, ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένο!

Το μικρούλη είναι πλέον ένα υγιής και αποπαρασιτωμένος γατούλης. Ένα πλασματάκι τριών μηνών, που θα δοθεί από τους ανθρώπους, που το φρόντισαν, σ’ εκείνον ο οποίος θα θέλει να ζει μαζί του μόνο εντός σπιτιού και με την προϋπόθεση, ότι θα στειρωθεί μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο [email protected]. Ο Piaggio, o πρώην μηχανόβιος, φέρει τσιπ με αριθμό: 968000010055954.

Διαβάστε επίσης:

Άλιμος: Εγκλώβισε γατάκι μέσα σε ντουλαπάκι εγκαταλελειμμένης μηχανής

Άλιμος: Απείλησε τον γείτονα του με δύο όπλα επειδή ταΐζει τις γάτες

9 νεογέννητα κουτάβια νεκρά στον Άλιμο

Άλιμος: Γάτα πάλευε να σώσει το μωρό της που πνιγόταν

Γλυφάδα: Χτύπησαν τον γάτο της με βέλος!

Γλυφάδα: Συνεχίζει να τραυματίζει με βέλη τις γάτες

 

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.