Στηρίξτε μας

Κερατέα: Σκότωσε τον σκύλο χτύπησε και τον αστυνομικό

25 Ιουνίου 2012 08:51 | Καταγγελίες
Κερατέα: Σκότωσε τον σκύλο χτύπησε και τον αστυνομικό

Η Σάμια ζούσε με ακόμα τρία αδέσποτα σκυλιά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας. Ήταν ένα ζώο επιφυλακτικό με τους ανθρώπους και όχι άδικα. Για περίπου έναν χρόνο ζούσε εκεί έχοντας τη φροντίδα των αστυνομικών και των μελών του φιλοζωικού σωματείου της περιοχής. Ήταν υγιής και στειρωμένη και ζούσε μέχρι το περασμένο Σάββατο. Δε ζει πια, γιατί ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έκανε «πατιλίκια» στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να την χτυπήσει θανάσιμα.

Όπως μας ενημέρωσε η Δήμητρα Βασιλοπούλου, προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ» το ζώο πέθανε από την ακατάσχετη αιμορραγία, αν και έσπευσαν, να το βοηθήσουν δεν τα κατάφεραν. Ο κτηνίατρος δεν πρόλαβε.

Samia (2)Ο αστυνομικός, που ήταν μπροστά στο συμβάν, του έκανε σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε. Στο Α.Τ. Κερατέας καταγγέλθηκε ο δράστης από τον ίδιο τον αστυνομικό αυτόπτη μάρτυρα.

Ο εγκληματίας, που σκότωσε τον σκύλο αναζητείται, αφού είναι γνωστό το όνομα και το παρατσούκλι του. Το όχημα, που οδηγούσε, έχει σπασμένο προφυλακτήρα από το χτύπημα πάνω στο ζώο και μάλιστα - όπως μας εξήγησε η κα Βασιλοπούλου - το Ι.Χ. αναπτύσσοντας ταχύτητα χτύπησε στο χέρι με τον καθρέφτη και τον αστυνομικό, που ήταν παρών αλλά πεζός.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε και από το Εφετείο Αθηνών για τα 3 σκυλιά που σκότωσε με το Ι.Χ. στην Κερατέα

Την προειδοποίησε ότι θα της σκοτώσει τα σκυλιά και τελικά τα χτύπησε με το Ι.Χ. του στην Κερατέα

Κερατέα: Δέχονται απειλές και πιέσεις επειδή κατήγγειλαν τον δολοφόνο των σκυλιών τους…

Τον Ιούνιο θα δικαστεί ο δολοφόνος που σκότωσε με Ι.Χ. τα δύο τσομπανόσκυλα στην Κερατέα

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.