Στηρίξτε μας

Τα αδεσποτάκια της Σύρου παίζουν ανέμελα στο σπίτι τους στη Γερμανία (βίντεο)

8 Ιουνίου 2012 16:55 | Τα καλά νέα
Τα αδεσποτάκια της Σύρου παίζουν ανέμελα στο σπίτι τους στη Γερμανία (βίντεο)

Αυτά τα πλάσματα τα βρήκαν στις 24 Μαΐου 2012 στο νησί της Σύρου δύο Έλληνες, που έκαναν τις διακοπές τους εκεί. Το ζευγάρι, επειδή διαπίστωσε, ότι το ένα γατάκι είναι πολύ άρρωστο - αφού έπασχε από διαφραγματοκήλη - το πήγε στον κτηνίατρο Μανώλη Βορρίση. Μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το ζώο από τον κτηνίατρο Γιώργο Μαραγκό και αφού το συνήλθε, το ζευγάρι το πήρε μαζί με αυτό, που ήταν υγιές, στο καινούργιο τους σπιτικό στην Κολωνία.

Αυτό το νεαρό ζευγάρι είναι Έλληνες δεύτερης γενιάς και μένουν μόνιμα στη Γερμανία, αγαπούν τα ζώα και τους συμπεριφέρονται καλύτερα απ’ ότι εμείς εδώ και μας το απέδειξαν.

Μόλις διαπίστωσαν, ότι το www.zoosos.gr είχε δημοσιεύσει την ιστορία τους μας έστειλαν το βιντεάκι, που βλέπετε, με τα δύο μικρά πρώην αδεσποτάκια να παίζουν στο ασφαλές περιβάλλον του διαμερίσματος και όχι στα σοκάκια της Σύρου!

Η Ζωή και η Ειρήνη - έτσι ονόμασαν τα θηλυκά γατάκια - βρίσκουν κάθε μέρα φαγητό, νερό, χάδια και φάρμακα αν αρρωστήσουν. Στη Σύρο θα πέθαιναν είτε από φόλα, είτε από τροχαίο, είτε από πείνα!

Διαβάστε επίσης:

Σύρος: Ενδιαφέρθηκαν για τα γατάκια και θα τα πάρουν στη Γερμανία

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.