Στηρίξτε μας

Ο διοικητής του «Θεομήτωρ» παραδέχεται ότι υπάλληλοι έβαλαν τις φόλες!

30 Μαΐου 2012 10:57 | Επικαιρότητα
Ο διοικητής του «Θεομήτωρ» παραδέχεται ότι υπάλληλοι έβαλαν τις φόλες!

«Δυστυχώς, είναι γεγονός», δήλωσε στο www.emprosnet.gr ο διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων «Θεομήτωρ», Παναγιώτης Ψυρούκης, σχετικά με την υπόθεση δηλητηρίασης των 9 κουταβιών μέσα στην αυλή του ιδρύματος στην Αγιασό της Λέσβου την περασμένη Κυριακή, την οποία έφερε στη δημοσιότητα το www.zoosos.gr με τη βοήθεια του καθηγητή, Ιωσήφ Μποτετζάγια.

O κ. Ψυρούκης τονίζει: «Καταδικάζω ως διοικητής την πράξη, που θεωρώ αποτρόπαιη αλλά κι επιπόλαιη, δεδομένου, ότι θα μπορούσε να πάει και κάποιος άρρωστος άνθρωπος και να θεωρήσει πως στα κεσεδάκια έχει νερό ή γιαούρτι, και να είχαμε πολύ πιο σοβαρές απώλειες». Ο ίδιος παραδέχεται πως πρόκειται για ενέργεια κάποιου από τους εργαζομένους του θεραπευτηρίου, αφού η πόρτα της πύλης παραμένει κλειστή όλο το βράδυ.

«Οι πρώτες μας κινήσεις ήταν να πάμε στην Αστυνομία και να ενημερωθούμε, να δούμε πώς θα προσεγγίσουμε το θέμα, πώς έγινε και από ποιον. Καταλήξαμε σε ορισμένα συμπεράσματα, δεν έχουμε καλέσει ακόμη δύο - τρεις εργαζομένους που είχαν ρεπό την Κυριακή.

Αυτό που θέλω πάντως να γίνει σαφές, είναι πως δεν πρόκειται για μια πράξη, που χαρακτηρίζει το ίδρυμα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων όχι μόνο αγαπούσαν, αλλά τάιζαν και φρόντιζαν καθημερινά τα κουτάβια».

Η ανώνυμη καταγγελία από εργαζόμενο στο «Θεομήτωρ» έγινε στο Τέρπο Παπαθεοδώρου, πρόεδρο του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» την Κυριακή το βράδυ. Ο κ. Παπαθεοδώρου κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο τον Ιωσήφ Μποτετζάγια, ώστε να δουν μαζί πως θα το χειριστούν την υπόθεση. Την επόμενη μέρα πήγαν στο ίδρυμα «Θεομήτωρ» συνοδεία της κτηνιάτρου από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Λέσβου.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Εξόντωσαν τα κουτάβια και έβαλαν σε κίνδυνο ασθενείς με νοητική υστέρηση

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Θάνος

    «..........δεδομένου, ότι θα μπορούσε να πάει και κάποιος άρρωστος άνθρωπος και να θεωρήσει πως στα κεσεδάκια έχει νερό ή γιαούρτι, και να είχαμε πολύ πιο σοβαρές απώλειες».
    ----
    Α ναι;
    Για τα σκυλιά δεν νοιάζεται κανείς γιατί δεν έχουν την νοημοσύνη του ανθρώπου. Οι άνθρωποι με νοητική υστέρηση έχουν ανθρώπινη νοημοσύνη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.