Στηρίξτε μας

Τα παριανά κουτάβια του ψυγείου ποιος θα τα βοηθήσει;

12 Μαΐου 2012 11:08 | Επικαιρότητα
Τα παριανά κουτάβια του ψυγείου ποιος θα τα βοηθήσει;

Αυτά είναι τα 5 κουταβάκια της Λίζας. Της σκυλίτσας του ψυγείου στα Τσουκαλιά της Πάρου. Η Ράγια, ο Ντάνυ, ο Μπέρυ, η Λίλα, και ο Μπένυ. Τρία αγοράκια και δύο κοριτσάκια 25 ημερών. Άνοιξαν για τα καλά πια τα μάτια τους και κάνουν τα πρώτα τους βήματα πάντα κοντά στη μαμά τους και γύρω από το ψυγείο, που έχουν για σπίτι.

 

Βοηθήστε τους Φιλόζωους Εθελοντές Πάρου, που τα φροντίζουν, να βρουν τους ανθρώπους, οι οποίοι θα τ’ αγαπούν, όπως τους αξίζει. Ένα σπίτι, μια αυλίτσα χρειάζεται και η μικρόσωμη φοβισμένη Λίζα, η μαμά των κουταβιών, που έχει και υπέροχα μάτια και ζει πλάι στη μάνα της μέσα σ' ένα ανοιχτό ψυγείο.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει ας καλέσει τη Δέσποινα Καλογεροπούλου στο τηλέφωνο 6944511160, ή ας στείλει μήνυμα στα εξής email: [email protected], [email protected]. Φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν αυτά τα ζώα θα δείτε στα κείμενα, που ακολουθούν.

Διαβάστε επίσης:

Η Λίζα της Πάρου σώθηκε επειδή η Δέσποινα νοιάστηκε!

Πάρος: Γέννησε η σκυλίτσα του ψυγείου στα Τσουκαλιά (βίντεο)

Βρήκε τον σκύλο δεμένο σε «σπίτι» - ψυγείο στα Τσουκαλιά της Πάρου

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.