Στηρίξτε μας

Χανιά: Αύριο θα μεταφερθεί στον κτηνίατρο ο σκύλος με το παραμορφωμένο μάτι

6 Μαΐου 2012 13:05 | Επικαιρότητα
Χανιά: Αύριο θα μεταφερθεί στον κτηνίατρο ο σκύλος με το παραμορφωμένο μάτι

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα μεταφερθεί στον κτηνίατρο το δύστυχο ζώο, που εντοπίστηκε σε φριχτή κατάσταση, με παραμορφωμένο το αριστερό του μάτι στη Σούδα Χανίων. Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι ο σύλλογος αμέσως μετά την καταγγελία ήρθε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες του σκύλου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν, ότι θα μεταφέρουν το ζώο τους στον κτηνίατρο αν και μόνοι τους δεν το έκαναν.

Η συμβολή τους είναι απολύτως απαραίτητη για την μεταφορά του ζώου, επειδή ο σκύλος ίσως λόγω και του πόνου, είναι εξαιρετικά επιθετικός και άγριος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον πλησιάσει κανείς, εκτός από εκείνους, που αυτό το πλάσμα θεωρεί, ότι είναι η οικογένεια του! Ήδη έγινε δύο φορές προσπάθεια προσέγγισης του από εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων αλλά δυστυχώς και τις δύο οι εθελοντές απέτυχαν.

Η Αστυνομία έχει καταγράψει το συμβάν και φυσικά την άθλια κατάσταση στην οποία παραμένει ο ιδιόκτητος σκύλος, ο οποίος είναι αλυσοδεμένος εδώ και περίπου 3 χρόνια σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης (κοντά στο Alex Pack και στην αντιπροσωπεία της Suzuki).

Η φωτογραφία του ζώου, που τράβηξε ο αλλοδαπός κάτοικος Χανίων David C. Κάνει εδώ και δύο εικοσιτετράωρα το γύρο του διαδικτύου… ξεφτιλίζοντας την Ελλάδα και διεθνώς, αφού αποδεικνύει ότι είμαστε πρωταθλητές στην κακοποίηση των ζώων, είτε αυτά μας ανήκουν είτε αυτά είναι αδέσποτα ή ανήκουν στην άγρια πανίδα!

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον των ιδιοκτητών του σκύλου που υποφέρει από τον καρκίνο

Χανιά: Έφριξαν οι τουρίστες βλέποντας τα κουτάβια να χαροπαλεύουν!

Χανιά: Δε θέλουν να γίνει η επέμβαση στον άρρωστο σκύλο τους γιατί φοβούνται μη τους πεθάνει!

Χανιά: Μετά τη σύλληψη έγινε και η εγχείριση στον άρρωστο σκύλο!

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. ευα

    αισχος πια!!!!τοσα χρονια δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οι τουριστες ακυρωνουν τα ταξιδια τους στην Ελλαδα οταν μαθαινουν-βλεπουν φωτο απο φιλους τους που εχουν ερθει για διακοπες την καταντια μας?εστω και για αυτον τον λογο ας φροντισουν τα δεσποζομενα τους!!εστω και για αυτον τον λογο!!!αμαν πια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.