Στηρίξτε μας

Σαλαμίνα: Εγκατέλειψε 8 σκυλιά, κλείδωσε κι έφυγε!

1 Απριλίου 2012 14:12 | Καταγγελίες
Σαλαμίνα: Εγκατέλειψε 8 σκυλιά, κλείδωσε κι έφυγε!

Δε σταματούν να μας εκπλήσσουν τα περιστατικά κακοποίησης και βασανισμού ζώων στο νησί της Σαλαμίνας. Αυτή τη φορά πληροφορηθήκαμε ότι μια «φιλόζωη» άφησε το σπίτι που νοίκιαζε στα Σελήνια, για να μεταφερθεί στο δικό της πριν από έναν μήνα και φεύγοντας άφησε τα φώτα της κατοικίας ανοιχτά και παράτησε στην αυλή του σπιτιού μια σκυλίτσα Λαμπραντόρ με τα 7 κουτάβια της.

Εγκατέλειψε τα ζώα μέσα στο άδειο σπίτι, χωρίς ν’ αφήσει φαγητό και νερό και φυσικά κλείδωσε την εξώπορτα. Όταν έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί οι εθελοντές έριξαν αμέσως σκυλοτροφή στα ζώα, τα οποία μετά από τόσες ημέρες ασιτίας κόντεψαν να φάνε το ένα το άλλο! Ο χώρος, όπως ήταν επόμενο, ήταν γεμάτος περιττώματα!

Τα κουτάβια περίπου 5 μηνών (4 αγοράκια και 3 κοριτσάκια) είναι εμφανώς υποσιτισμένα και στα μάτια τους βλέπεις τον φόβο και την πείνα. Η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού εις βάρος αυτής της αναίσθητης, που εγκατέλειψε τα 8 ζώα και τα έφτασε σχεδόν μέχρι τον θάνατο.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει υιοθετώντας κάποιο από αυτά τα μικρά, που σύντομα θα συνέλθουν, αφού τρώνε πια συνέχεια, ας καλέσει στα τηλέφωνα: 6938209651, 6972607907.

Διαβάστε επίσης:

Στη «μαγευτική» Σαλαμίνα κρέμασαν την έγκυο σκυλίτσα…

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. MARIA.

    Θα επρεπε την ελεεινη να την αφηναν αυτη ετσι πολυ χειροτερα αποτην Καρυωτου την περιπτωση Κωσταλεξι για να δουμε θα της αρεσε?Τουλαχιστον στην Ελενη την Καρυωτη εβαζαν και φαγητο.Τραγικοτατη η περιπτωση της δεν λεω αλλα της εβαζαν φαγητο.

  2. admin5

    Καλησπέρα σας,

    το γεγονός ότι στη Σαλαμίνα υπάρχει καλά οργανωμένη φιλοζωική ομάδα και έρχονται στην επιφάνεια πολλά αθλία περιστατικά κακοποίησης ζώων δε σημαίνει πως αποκτάτε το δικαίωμα να προχωράτε σε τέτοιους αθλίους χαρακτηρισμούς για του κατοίκους του μαγευτικού νησιού μας.
    Φιλικά παντα..

  3. κωστας

    σκιστε τη με το νεο νομο . μη σταματησετε για κανενα λογο . ειναι ευκαιρια αφου υπαρχουν ονοματα και στοιχεια αυτης τη φονισσας . θα τιμωρηθει παραδειγματικα και θα αποτρεψει πολλους αλλους δολοφονους . ειναι ευκαιρια και δε πρεπει να την αφησουμε να παει χαμενη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.