Στηρίξτε μας

Χάρισαν τον κουμπαρά τους για να βοηθήσουν τον Λεό, έναν σκύλο που τραυματίστηκε στη Βέροια

26 Μαρτίου 2012 12:44 | Τα καλά νέα
Χάρισαν τον κουμπαρά τους για να βοηθήσουν τον Λεό, έναν σκύλο που τραυματίστηκε στη Βέροια

Ο Λεό είναι ένας σκύλος, που βρέθηκε στη Βέροια, χτυπημένος – μάλλον από αυτοκίνητο – και καταδαγκωμένος, με βαριά κατάγματα και εξαρθρώσεις σε δύο πόδια. Εξαιτίας της σοβαρής του κατάστασης χειρουργήθηκε στη Βέροια, λόγω όμως της κακής εξέλιξης στην κατάσταση της υγείας του, μεταφέρθηκε επειγόντως για νοσηλεία στην Κτηνιατρική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

leo1

Εκεί διαγνώστηκε εκτεταμένη μόλυνση του μπροστινού ποδιού του, το οποίο και ακρωτηριάστηκε. Τα έξοδα για τον Λεωνίδα έχουν ξεπεράσει τα 800 ευρώ και ο Σύλλογος Ζωοφίλων Ημαθίας - ΖΩ.Η. έκανε έκκληση και ζήτησε οικονομική ενίσχυση για τα νοσήλια αυτού του ποιμενικού σκυλιού, που αντιμετωπίζει με πρωτοφανή στωικότητα την μεγάλη περιπέτειά του.

Η Βάσω Τάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Ζωοφίλων Ημαθίας - ΖΩ.Η. εξηγεί στο www.zoosos.gr, ότι «Στο κάλεσμά μας να συγκεντρωθούν λεφτά για την αντιμετώπιση των υψηλών εξόδων νοσηλείας του, είχαμε μια πολύ συγκινητική προσφορά.

leo2

Ο 9χρονος Αλέξανδρος και η 5χρονη Ασημούλα από Θεσσαλονίκη, παιδιά του Γιάννη Σαουλή και της Τουρκάλας καλλιτέχνιδας Görkem (Γκιορκιέμ), η οποία παίζει κανονάκι και τραγουδάει, μας χάρισαν τον κουμπαρά τους με όλα τα λεφτά, που μάζευαν σε αυτόν εδώ και μήνες! Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι ένας γεμάτος και ιδιαίτερα μεγάλος κουμπαράς.

Η πρωτοβουλία ήταν των παιδιών, οι γονείς τους είχαν ήδη προσφέρει 50 ευρώ για τον Λεό. Μας συγκίνησε τόσο πολύ η κίνησή τους, γι’ αυτό και θεωρήσαμε, ότι αξίζει να την δημοσιοποιήσουμε. Είναι από τις ειδήσεις που πρέπει να προβάλλονται».

Τα παιδιά της Τουρκάλας;

Είναι βέβαιο, ότι κάποιοι θα χαρακτηρίσουν υποτιμητικά «τα παιδιά της Τουρκάλας», όμως εμείς τονίζουμε, ότι κάθε φορά, που αναφερόμαστε σε εθνικότητες και σε καταγωγή, είναι γιατί έτσι αποδεικνύεται, ότι οι Έλληνες, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί είναι εξίσου ικανοί για το καλό και το κακό και προς τα ζώα! Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, είναι γιατί τον τρέφει το μίσος για κάθε τι «ξένο», επειδή είναι ο ίδιος ρατσιστής!

Διαβάστε επίσης:

Ο σκύλος Λεό που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στη Βέροια μας χρειάζεται

Ο σκύλος Λεό από την Βέροια μας χρειάζεται

Ο σκύλος Λεό είναι ο πολυτραυματίας που τα κατάφερε (βίντεο)

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. eleni loub

    xairomai poli otan akouo gia paidakia pou einai siniditopoiimena kai noiazontai gia ta zoa!!!uparxoun paidia ta opoia den exoun kamia paideia gia to pos tha eprepe na tous feronte kai den noiazontai gia auto oute oi goneis alla oute kai sto sxoleio..bravo sta paidakia!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.