Στηρίξτε μας

Τα μεταχειρισμένα είδη βοηθούν και εμάς και τ' αδέσποτα ζώα

23 Μαρτίου 2012 14:32 | Προτάσεις
Τα μεταχειρισμένα είδη βοηθούν και εμάς και τ' αδέσποτα ζώα

Το Σωματείο για την Περίθαλψη και Προστασία Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (Κ.Α.Ζ.) και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (Z.E.H.) ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε ένα κοινό μπαζάαρ μεταχειρισμένων ειδών. Σε αυτό το παζάρι, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 1η Απριλίου, 10:00 – 20:00, στον χώρο Thission Lofts, (Πειραιώς 123, Μετρό Κεραμεικός), θα βρείτε βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά αντικείμενα, παιχνίδια και πολλά άλλα είδη, που αποκτούν μια δεύτερη ευκαιρία.

Μια ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν ξανά! Αυτά τα αντικείμενα θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στα αδέσποτα, που φροντίζονται από τα σωματεία, να ζήσουν και όχι απλά να επιβιώσουν!

Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - Stray.gr

To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - Stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Το Stray.gr προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπηµένων ζώων.

bazar

Το Stray.gr από το 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ δε λαµβάνει κανενός είδους κρατική επιχορήγηση ή βοήθεια από την Πολιτεία. Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε: www.stray.gr.

Κ.Α.Ζ. (Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων)

Το Κ.Α.Ζ. (Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων) είναι ένα φιλοζωικός σύλλογος, που ιδρύθηκε το 1988, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αποτελείται από μια καλά δεμένη ομάδα ζωοφίλων. Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, μια καθαρά εθελοντική προσπάθεια, ήταν αυτό που τους ένωσε από την αρχή.

Η υπεράσπιση του δικαιώματος των τετράποδων συντρόφων του ανθρώπου στη ζωή με αξιοπρέπεια, είναι αυτό που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους, που δεν είναι εύκολο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: www.kazshelter.gr.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (Z.E.H.) είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από το 1997. Σύμφωνα με το καταστατικό της δραστηριοποιείται στον τομέα της περισυλλογής, διάσωσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηλιούπολης και όχι μόνον. Κάθε χρόνο περιθάλπει, σιτίζει, εμβολιάζει, στειρώνει και προωθεί για υιοθεσία περίπου 120 αδέσποτα ζώα (κυρίως σκύλους και γάτες), τα οποία και προωθεί, κυρίως μέσω του των Μ.Μ.Ε. για υιοθεσία.

Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και βασίζει τη λειτουργία του στις εισφορές των μελών του και στις εισφορές, που λαμβάνει ως ενίσχυση από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: www.zeil.gr. Για περισσότερες επικοινωνήστε με τη Μυρτώ Ξανθοπούλου στο email: [email protected].

Διαβάστε επίσης:

Χαρίστε ό,τι δεν χρειάζεστε πια!

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.