Στηρίξτε μας

Τροφοσυλλέκτες και κουμπαράδες από τη Mars στα ΑΒ για το καλό των ζώων

9 Μαρτίου 2012 14:43 | Τα καλά νέα
Τροφοσυλλέκτες και κουμπαράδες από τη Mars στα ΑΒ για το καλό των ζώων

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων (Π.Σ.Ε.Ζ.Σ.), ευχαριστούν την εταιρία «ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ» ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για την έγκριση, που έδωσε, ώστε να εγκατασταθούν τροφοσυλλέκτες και κουμπαράδες στα σούπερ μάρκετ της, για την ενίσχυση των αδέσποτων ζώων.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες στους τροφοσυλλέκτες οι πελάτες του ΑΒ μπορούν να τοποθετήσουν γατοτροφές και σκυλοτροφές (κονσέρβες, ξηρά τροφή), που αγόρασαν, ενισχύοντας τη δράση του τοπικού φιλοζωικού συλλόγου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν χρήματα στους ειδικούς κουμπαράδες. Το πρόγραμμα αυτό ήδη εφαρμόζεται στη Λαμία, στον Βόλο και στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι φιλοζωικοί φορείς ευχαριστούν και την εταιρία Mars για την κατασκευή και τη διάθεση των τριών τροφοσυλλεκτών στους αντίστοιχους φιλοζωικούς συλλόγους, που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους νομούς.

Στη σχετική επιστολή τονίζεται εκ μέρους της Π.Φ.Π.Ο. και της Π.Σ.Ε.Ζ.Σ., ότι «οι σύλλογοι μας σε όλη την Ελλάδα, δια των μελών τους, θα εκτιμήσουν αυτή την προσφορά σας, η οποία είναι παράδειγμα έμπρακτης βοήθειας στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε, τόσο για την ανάπτυξη της φιλοζωίας, όσο και για τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων».

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τον τροφοσυλλέκτη στο κατάστημα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Και τα σούπερ μάρκετ Μασούτης βοηθούν τους φιλόζωους!

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

6 Σχόλια

  1. Αλέξιος

    Τί σχέση έχει η MARS Hellas η οποία εμπορεύεται τις σκυλο-γατοτροφές με την Mars η οποία αναφέρεται στα σχόλια και κατασκευάζει σοκολάτες;
    (Μ&Μ's, MilkyWay, Dove, Starburst, Snickers, Twix, Three Musketeers, Skittles)

    Έλεος είστε. Σταματήστε απλά να κάνε googling ένα όνομα και να μας κοτσάρετε ότι άσχετο θέμα βρείτε.

    Σταματήστε να τρώτε σοκολάτες, συνεχίστε να ταΐζετε τα ζώα από τη Mars Hellas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.