Στηρίξτε μας

Σέρρες: Ο κτηνίατρος δήμαρχος αποφάσισε να «καθαρίσει» τον τόπο απ’ τα αδέσποτα (βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2012 21:55 | Καταγγελίες
Σέρρες: Ο κτηνίατρος δήμαρχος αποφάσισε να «καθαρίσει» τον τόπο απ’ τα αδέσποτα (βίντεο)

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών κάνει απεγνωσμένα έκκληση σε όλους τους φιλόζωους και τους προτρέπει να αντιδράσουν για το πογκρόμ εις βάρος των αδέσποτων ζώων, το οποίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από συνεργεία του Δήμου Σερρών με την μέθοδο της περισυλλογής!

Serres2012 3

Στόχος εκείνων, που σκαρφίστηκαν την ιδέα, είναι επί της ουσίας να μεταφερθούν σε άγνωστη και προφανώς ακατοίκητη περιοχή, τα αδέσποτα – που περιφέρονται στους δρόμους της πόλης – ώστε αυτά να μην «ενοχλούν» τους περαστικούς, αλλά κυρίως τη δημοτική αρχή και την «αισθητική» της.

Ο δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, που είναι και κτηνίατρος, διαβάζοντας τον νέο νόμο 4039/2012 – κατά πως τον βολεύει – βάλθηκε να «καθαρίσει» τον τόπο από τα αδέσποτα, τα οποία με πολύ κόπο, αγάπη και έξοδα έχει στειρώσει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σερρών. Τα δημοτικά συνεργεία παρανομώντας ξεκίνησαν σήμερα τη συγκέντρωση των σκυλιών.

Ο δήμαρχος Σερρών ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής δεν σκέφτηκε ή αδιαφόρησε για τις συνέπειες, που θα έχει μια τέτοια εγκληματική πρωτοβουλία. Δεν σκέφτηκε, ότι θα δυσφημίσουν την πόλη, τον ίδιο, και τη δημοτική αρχή, που εκπροσωπεί, οι εικόνες των σκυλιών δεμένων πάνω σε αγροτικά αυτοκίνητα να οδηγούνται αρχικά στο Δημοτικό Κυνοκομείο και στη συνέχεια για άγνωστο προορισμό.

Δείτε τα σχετικά βίντεο...

«Πογκρόμ» κατά των αδέσποτων ζώων στις Σέρρες

Οι φωτογραφίες και τα πλάνα κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Έχουν ξεσηκώσει τους φιλόζωους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων καθώς και την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, την πλέον πολυμελή ομοσπονδία της χώρας, η οποία θα κινηθεί και νομικά εναντίον του δήμου με βάση τις παρανομίες, που έγιναν, και τις οποίες ξεκάθαρα αναφέρει ο νόμος 4039/2012.

Κύριε δήμαρχε, αν και είστε κτηνίατρος, προφανώς η αγάπη σας για τα ζώα περιορίζεται σε μια στενά επαγγελματική σχέση με σαφή οικονομικά ανταλλάγματα. Η δημοτική αρχή της οποίας προΐσταστε αποδεικνύει με τις πρακτικές, που υιοθετεί, για ακόμη μια φορά πόσο απολίτιστοι είμαστε ως λαός, πόσο αντιφιλοζωική είναι η κουλτούρα μας, πόσο οπισθοδρομική είναι η αντίληψη μας και πως εμείς οι ίδιοι τελικά αποτελούμε το χειρότερο παράδειγμα για τα παιδιά μας.

Τα ζώα είτε σας αρέσει, είτε όχι, έχουν δικαίωμα να ζούν ανάμεσα μας και το ο νέος νόμος το τονίζει ξεκάθαρα… Αντί να μεριμνήσετε για τη φροντίδα τους, αφού είσαστε υποχρεωμένοι και από το νόμο να το πράξετε, αντιθέτως επιδιώκεται την εξόντωση τους… Από κανένα σημείο του νέου νόμου δεν προκύπτει, πως είναι ορθό, αυτό που πράττετε.

Η περισυλλογή των ζώων, που συγκεντρώνονται από περιοχές εντός πόλεως ή αλλού, πρέπει να γίνεται, ώστε αυτά να στειρωθούν, να εμβολιαστούν, να τσιπαριστούν και στη συνέχεια να επανατοποθετηθούν μέσα στις πόλεις ή τα χωριά, αφού αυτό είναι το φυσικό τους περιβάλλον.Ένα σκυλί, που κάποιος το παρατάει σε ορεινή ή ακατοίκητη περιοχή, δεν μπορεί να επιβιώσει. Επί της ουσίας έτσι καταδικάζεται σε θάνατο κυρίως λόγο ασιτίας!

Οι δικαστές, που θα κληθούν στο Πταισματοδικείο Σερρών, να δικάσουν τα δύο ανήλικα παιδιά, 8 και 10 ετών αντίστοιχα, τα οποία σκότωσαν ένα κουτάβι στις 21 Ιανουαρίου 2012 στη Βυρώνεια Σερρών, θα πρέπει προφανώς να δείξουν τεράστια επιείκεια απέναντι τους, αφού οι ενήλικες, όπως είστε εσείς κύριε δήμαρχε, δίνουν τέτοιο κακό παράδειγμα, εξοντώνοντας τα σκυλιά ομαδικά!

Τα 11 ζώα μεταφέρθηκαν στο Κυνοκομείο Σερρών και από Δευτέρα θα συνεχιστούν οι παράνομες περισυλλογές ζώων και από άλλα σημεία της πόλης. Διαμαρτυρηθείτε γι’ αυτό το έγκλημα στο Γραφείο Δημάρχου Σερρών, Πέτρου Αγγελίδη, (ιδιαίτερος δημάρχου Βασίλης Μαλαματάκης) στο τηλέφωνο: 2321350100, στο φαξ: 2321083602, και στο email: [email protected]. Στείλτε μήνυμα διαμαρτυρίας και στην παράταξη του δημάρχου, «Δημοτική Πρωτοβουλία» στο email: [email protected].

Διαβάστε επίσης:

Ο δήμαρχος Σερρών καλύπτει την ανικανότητα του και την αλλεργική συνάδελφο του

Δήμαρχε Σερρών θα παρέμβει ο εισαγγελέας αν δεν σταματήσεις το πογκρόμ εις βάρος των ζώων

Μας καθησυχάζει ο Δήμος Σερρών! Του θυμίζουμε ότι τα γραπτά μένουν!

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

62 Σχόλια

  1. Πάνος

    Ε! έχω κι εγώ δικαίωμα να βγαίνω με την οικογένειά μου με τα ποδήλατα βόλτα ! Να μη τρέμω κάθε φορά αν κάποιο σκυλί / θύμα κακού "φιλόζωου" ιδιοκτήτη / την πέσει ( δύο φορές έχει γίνει )
    Δεν ξέρω τι λέτε - πρέπει να "μαζευτούν" αυτά ! με τον καλό τρόπο φυσικά.

    1. ΑΝΔΡΕΑΣ

      ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑΛΕΠΩΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ .ΑΠΛΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ.ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

  2. FWTEINH

    KA8ISTERIMENOI AN8RWPOI....SE ESAS PREPEI NA TO KANOUN AUTO KAI SE AUTOUS POU EPIKROTOUN TETOIES PRA3EIS...EISTE XEIROTEROI KAI APO AYTA TA ERMA TA ZWA APOLITISTOI....KRIMA POU UPARXETE...APO ESAS PREPEI NA KA8ARISEI AYTOS O TOPOS PLEON...OXI APO AYTA TA A8WA PLASMATA POU DEN PEIRAZOUN KANENAN..K POU KUKLOFOROYN TOSA POLA ADESPOTA STHN DIKIA MAS ANEF8INOTHTA OFEILETAI POU NOMIZOUN KAPOIOI PWS EINAI A3IOI NA FRONTISOUN ENA ZWO TO PERNOYN KAI META TO PARATANE STO ELEOS TOU 8EOY STON DROMO...APO EMAS 3EKINAEI TO KAKO ...APO OLOUS AUTOYS TOYS ANEU8YNOYS POU UPARXOYN PANTOY...GI'AYTO SUNEL8ETE PLEON APOLITISTOI....

  3. ΒΡΑΧΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΑΙΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ Η ΤΥΧΟΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ .ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ .ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟΘΕΜΕΝΑ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Ο ΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΟΜΠΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

  4. KATERINA

    διωξτε με καθε τροπο τα αδεσποτα.Δεν μας ενδιαφέρει ο τροπος.Συγχαρητηρια σε οποιον τα μαζεψει.Παρα τραβηξε το κακό με αυτο το αίσχος.

    1. Κώστας

      Κατερίνα, Εσένα να μαζέψουν καλύτερα.
      Άνθρωποι απολίτιστοι χωρίς το αίσθημα ανθρωπιάς σαν εσένα έχουν καταστρέψει αυτό τον τόπο!

  5. LENA

    ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .
    ΟΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΙ ,ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΑΠΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ .ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ,ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ Η ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ .
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΚΑΤΕ,ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κ.ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ .ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΥΓΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

  6. petros sergitzhs

    APARADEKTO AYTO POY KANATE EPEIDH KAPIOI SYMPOLITES MAS POY BEBAIA EXOYN KATHE DIKAIOMA NA DIIAMARTYRITHOYNE ALLA DEN EXETE ESEIS AYTO TO DIKAIOMA NA SYMPERIFERESTE ETSI STA ZVA..THA MPOROYSATE APO TO NA KANETE AYTHN EDO THN PRAKSH H OPOIA DEN SAS TIMA KAI POLY OPOS KATALABENETE APO OLA TA SXOLEIA NA IDOPIOISETE TON FILOZOIKO SYLOGO KAI NA MAZEYTOYNE ME PIOI SOSTO KAI ANTHROPINO TROPO

  7. petros sergitzhs

    APARADEKTO AYTO POY KANATE EPEIDH KAPIOI SYMPOLITES MAS POY BEBAIA EXOYN KATHE DIKAIOMA NA DIIAMARTYRITHOYNE ALLA DEN EXETE ESEIS AYTO TO DIKAIOMA NA SYMPERIFERESTE ETSI STA ZVA..THA MPOROYSATE APO TO NA KANETE AYTHN EDO THN PRAKSH H OPOIA DEN SAS TIMA KAI POLY OPOS KATALABENETE APO OLA TA SXOLEIA NA IDOPIOISETE TON FILOZOIKO SYLOGO KAI NA MAZEYTOYNE ME PIOI SOSTO KAI ANTHROPINO TROPO

  8. Πάνος Καφφές

    Κε Δήμαρχε,

    θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο νόμος εφαρμόζεται για όλους. Και εσείς σύμφωνα με τον νέο νόμο 4039/12 είστε προφανώς παράνομος. Συνεπώς μην εκπλαγείτε εάν "συρθείτε" στα δικαστήρια για να αντιμετωπίσετε την δικαιοσύνη.

  9. Dimitris

    Δήμαρχούλη μου βλέπω σφύζεις από αγάπη για τα αδέσποτα! Είσαι και κτηνίατρος παναθεμά σε! Δεν έβγαζες αρκετά σαν κτηνίατρος και είπες να ασχοληθείς με την πολιτικη? Ουυστττ

  10. AGGELA AGGELINA

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΗΔΕΣ.....ΥΠΑΝΑΠΤΗΚΤΕ..ΝΑ ΣΟΥ ΧΕΣΩ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ...ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ Κ ΟΧΙ ΔΙΠΟΔΟ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΔΙΠΟΔΟ ΚΤΗΝΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ

  11. φανη βαρσαμη

    Ειμαι μελος του φιλοζωικου σερρων.Αυτη τη στιγμη τα ζωα που μαζεψανε βρισκονται στο κυνοκομειο.Εχουμε παει ηδη στο χωρο και τα φωτογραφησαμε ενα προς ενα για να μην τα...εξαφανισουν. Παρακαλω βοηθηστε μας με ενα τηλεφωνημα ή mail διαμαρτυριας στο δημο Σερρων.

  12. κωνσταντοπουλου βαρβαρα

    τι κανετε εκει στις Σερρες ξεσηκωθητε και πειτε και στο δημαρχο αμα δει επισκεπτες να μας γραψει αλλα φταιτε εσεις που τον ψηφισατε τηλεφωνηστε στο σταρ και ειδικα στην πρωινη μελετη να στειλουν καμερες να τον πιεσουν να πει που πηγαν τα σκυλακια και υπο το βαρος της κακης δημοσιοτητας θα συμμορφοθει.θα προσπαθησω κι εγω απο αθηνα αλλα εσεις οι Σεραιοι κουνηθητε!!!!!!!!!!!!!

  13. Carolina

    To mono pou exw na pw einai NTROPH! Tha eprepe na ntrepomaste gia osa kanoume emeis oi anthrwpoi, apolitistoi kai aplistoi oloi. Ntroph mas panw ap' ola pou pisteuoume oti eimaste anwtera onta kai pou onomazomaste anthrwpino eidos. KRIMA kai NTROPH, oti kanoume omws to vrhskoume panta mprosta mas sthn poria.. KRIMA!

  14. Tak

    EISAI POLU MEGALOS 3EFTILAS DHMARXE KAI KRIMA TA FRAGKA POU EDWSAN OI DIKOI SOU GIA NA GINEIS KAI KTHNIATROS. ANTI NA PAS NA VGEIS STOUS DROMOUS ME TOUS DIKOUS SOU TWRA POU POULANE THN ELLADA ESY VGAINEIS STOUS DROMOYS NA MAZEPSEIS TA ADESPOTAPOU DEN ENOXLOYN KANENAN. FTOY SOY!!!!

  15. Ολγα Λεβεντακη

    Δραστε αμεσα με οποιο τροπο μπορειτε μονο τοτε θα αλλαξουν πραματα σε αυτον τον τοπο
    εστειλα e mail στο δημαρχο ελπιζοντας να μπορεσω να επηρεασω εστω στο ελαχιστο σας παραθετω το περιεχομενο του:
    "Δημαρχε Σερρων
    Με μεγαλη απογοητευση παρατηρω την μεγαλη καταντια του δημου σας οπως και πολλων αλλων δημων της χωρας μας
    Θα σας συμβουλευα να διορθωσεται τη γκαφας σας που δεν προκειτε να σας οφελησει ουτε τωρα ουτε και στο μελλον
    θα σας συμβουλευα να επιστρεψεται τα ζωα εκει που τα βρηκατε γιατι δεν ενοχλουν κανενα αντιθετως εσεις θα ενοχληθειτε... πολυ απο οργισμενους πολιτες για τις πραξεις σας αυτες.
    και να θυμαστε........." ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ."
    Ολγα Λεβεντακη
    Χανια Κρητης

  16. PANOS

    APO TON THEO THA TO BREITE APOLITISTA,AKSESTA.AKARDA,APOBRASMATA!KAI META ,PERIMENOUME NA PAEI MPROSTA AYTOS O TOPOS ,OTAN EXOUME ESAS NA DIOIKOITAI KAI NA EXETE TIN EKSOUSIA..SKATA STA MOUTRA SAS..PREPEI NA MATHETAI NA AGAPATE..OXI MONO TOYS EAUTOUS SAS..ALLA TIN FUSI KAI ONTA THS..KAI NA EXETE SEBASMO PROS AUTA..ETSI KI ALLIWS APOSUKNEIETAI GIA ALLI MIA FORA POSO KATWTERI EIMASTE TELIKA OI ANTHRWPOI APO AUTA TA PLASMATA...AN ITAN TA PAIDIA SAS ,THA TO KANATE AYTO?OPWS LOIPON TA PAIDAKIA SAS EXOUN PSIXI ETSI KAI AUTA TA PLASMATA...LUPAMAI GIA LOGARIASMO SAS...KANETE KAKO KAI STO NHSI...

    1. Ηρτακλης

      σπιτι σου καλυτερα...υποαναπτυκτε μπουρτζοβλαχε!!!

      Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ!
      ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

  17. καρατσορη κωνσταντινα

    δεν μπορω να μπω στην σελιδα της παραταξης του δημαρχου και τστο εμαιλ του δημαρχου αν θελετε καντε μια κυνοποιησηη κατι αλλο για να στειλουμε τις διαμαρτυριες οι φιλοζωοι θεσ/κης

  18. Λιτσα Ντουφεξη

    Δεν προκειτε να πατησω το ποδι μου σε αυτη τη πολη που μας ντροπιαζει παγκοσμιως.Αν στις δυσκολες στιγμες που παιρναμε σαν εθνος χασαμε την ανθρωπια μας και τον πολιτισμο μας ευθυνονται οι πολιτικοι σαν και εσενα και τους παραστεκαμενους σου Δημαρχε και ανθρωποι σαν και εσενα δεν εχουν μπεσα γιαυτο και δεν θα πω ντροπη σου γιατι απλα δεν εχεις.συνχαρητηρια στους γονεις που σε μεγαλωσαν και σε σπουδασαν και στους πολιτες που σε ψηφισαν.

  19. kiri

    o neos nomos gia ta zoa den isxi gia tous politikous???
    prepi na bgaloun kenourio nomo na mazepsoun tous politikous k tous dimarxous (ektos merikes eksereseis) kai na tous klisoun sto Dafni me zourlomandia !!

    prepi na paretithi amesos !!!! NTROPI !!! emeis stin serres tha ton exoume ipopsi mas gia tin zoofilia tou......

    afti ine i ellada tou simera !!! legomaste k europei !!! REZILIKIA !!!

  20. DIMOS

    ntrepomai poy sas pshfisame kiolas an hksera oti eiste tetoios anthrwpos oyte tha hthela nas gnwrisw .telika oloi sas zeite mes to psema ti soy ftegane re ta zwa kai ta mazepses ee h opos ayth poy exei to kynokomeio serrwn ws dieythyntria h proistamenh kai exei dhlwsei oti exei allergia sta iatrika gantia poy prepei na forei NAI KYRIOIIII EXEI DHLWSEI ALLERGIA AKOYSON AKOYSON KAI OLO LEIPOYN 3 FORES PHGA STO KYNOKOMEIO GIA ZWO DEN YPHRXE KANEIS MA KANEIS AISXOOOOOOS NTROPH KAI KSEFTYLA KAI OSO GIA THN METAFORA TWN ZWWN KSEROYME POY THA METAFERTHOYN OLOI MAS AISXOOOOS
    ]

  21. Αρης

    μαλλον για να οικονομαει εγινε κτηνιατρος ο δημαρχος σας.να μαζεψουν τα παιδια αυτων που δε θελουν τα αδεσποτα με το αγροτικο

  22. KATERINA

    ντροπη σας που εχετε οριστει να εκπροσωπειτε την πολη σας και πολυ περισσοτερο ντροπη που ασκειτε το επαγγελμα του κτηνιατρου...και δεν ειδατε την λυση της στειρωσης αλλα της "περισυλλογης " ...ελεοςςςς εμεις φταιμε που δινουμε εξουσια σε τετοια ατομα.

  23. Ζωη Κουφακη

    Αυτα συμβαινουν συνεχως ακομα...δυστυχως...και οταν ανθρωποι εχουν μεγαλωσει απο αυταρχικους/υστερικους/ψυχαναγκαστικους με απαρχαιωμενες ιδεες γονεις τοτε τα συναισθηματα και οι πραξεις μονο αρρωστια μπορουν να χαρακτηριστουν...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΝΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ....ΚΤΗΝΗ....ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!....αλλα δεν φταινε αυτοι....φταιει ο κοσμος που παρακολουθουσε...επρεπε να τους λυντσαρουν....να χωσουν τον εναν μεσα στην κλουβα,να δεσουν και τον φιλο του στην καροτσα και να τους οδηγησουν ΕΤΣΙ καρφι στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.....ΑΨΥΧΑ,ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ....ευχομαι να τελειωσει η υπαρξη με τον τροπο που προκαλειται κι εσεις το θανατο...

  24. Elena

    Πόσο προβληματικός μπορεί να ειναι κανεις για να αποφασίσει έτσι απλά να ξεφορτωθεί αδεσποτα ζώα? Πόσο υπερώπτης μπορεί να είναι κάποιος για να νομίζει πως μπορεί να αποφασιζει για τις ΖΩΕΣ αλλων? Έλεος!Λίγη ταπεινωσύνη δεν βλάπτει. Ας ασχολειθεί με άλλα περισσότερο σημαντικά πραγματα ο δημαρχος και να αφήσει τα κακόμοιρα στην ησυχία τους!

  25. ΛΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ

    ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ..ΚΑΘΩΣ Κ ΤΟ ΠΟΣΟ 'ΑΓΡΙΑ' ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣ Κ ΠΟΣΟ 'ΕΝΟΧΛΟΥΝ',Κ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ!!!

  26. loukaskalimpas

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΖΟΩΚΤΟΝΙΕΣ?????????ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΚΩΣ!!!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ .........ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ Κ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!

  27. Mary

    "Κυριε" δήμαρχε αν θες να καθαρίσει ο τόπος για να μην χαλάει η αισθητική, παραιτήσου!
    Και ετσι δεν πρέπει να περισσυλέγουν σκυλιά αλλά όλους τους
    βρωμοπολιτικούς.

  28. Θάνος

    Τα έχει δεμένα σαν να είναι τσουβάλια και δεν ανέβηκε κανένας να τα λύσει και να τα κατεβάσει; Και να γίνεται και βιντεοσκόπηση.

  29. Σταυρουλα Λαμπροπουλου

    ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΥΧΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΕΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ? ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΝΙΟΘΟΥΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΩΝΤΕΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΡΩΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ! ΑΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΩΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΩΜΕ !

    1. mike

      Υπαρχουν στο εξωτερικο αδεσποτα στο δρομο?Αν ναι για ποιο μερος μιλατε?Βλεπω ολοι εδω μεσα μιλατε για τα αδεσπωτα αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε να τους δωσει ενα δικο τους μερος να ζησουν ησυχα...Με εξοδα φιλοζωικου σωμματειου τα στειρωσατε,μηπως θα θελατε να σας κανουν και σας το ιδιο???Και μια απλη ερωτηση που στον καθ ενα θα μπορουσε να συμβει...Αν ειστε με το αυτοκινητο μονοι σας η με την οικογενεια σας και καποιο σκυλι πεταχτει μπροστα σας Α)δεν προλαβαινετε να φρεναρετε και το χτυπατε τραυματιζοντας το σοβαρα Β)προσπαθητε να το αποφυγετε και συγκρουεστε με αλλο οχημα η σε καποιο τοιχο η δεντρο ΠΟΙΟΣ φερει την ευθυνη???Οχι παντως το καημενο το σκυλακι που κουναει την ουρα του...Αφηστε τα λογια και τις βρισιες και αν οντως ειστε φιλοζωοι μαζι με τον ΔΗΜΟ βρεστε απο κοινου μια λυση καλη για ολους,η αν δεν εχετε καποια προταση αφηστε τον να κανει τη δουλεια του...

      1. αννα

        Η δουλεια του σε οτι αφορα τα αδεσποτα είναι ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ και ΣΤΕΙΡΩΣΗ. Καμια άλλη δεν ειναι η δουλεια του να κοιταξει να την κανει. Οχι επειδη αυτος και ο αντιδημαρχος του ειναι ανικανοι να προτεινει μαζικες θανατωσεις αντε μου στο γερο διαολο οι αχρηστοι μπουρζοβλαχοι

      2. καρολος

        Η δουλεια του Δημου ειναι να εφαρμοζει τον νομο,ο οποιος πουθενα δεν μιλαει για 'ευθανασιες',απεναντιας υποχρεωνει τους Δημους να περιθαλπτουν τα αδεσποτα με κυνοκομεια κτλ.Τα φιλοζωικα σωματεια αποτελουνται απο εθελοντες οι οποιοι συνεισφερουν οικονομικα,δεν προκειται για καμια οργανωση με απεριοριστες δυνατοτητες,ουτε για πυροσβεστικη που θα υποκαταστησει τις υποχρεωσεις των Δημων και θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα.Την ιδια στιγμη που καποιοι αφιερωνουν χρημα,χρονο για να σωσουν κουταβια παρατημενα στα σκουπιδια,στα ρεματα καποιοας επαρχιακης πολης,πασχιζοντας για υιοθεσια,καποιοι αλλοι βλεπω οτι αμπελοφιλοσοφουν και το παιζουνε και ξερολες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.