Στηρίξτε μας

Αθήνα: Έσωσαν τα ζώα από το ρέμα στον Βοτανικό

2 Φεβρουαρίου 2012 10:24 | Τα καλά νέα
Αθήνα: Έσωσαν τα ζώα από το ρέμα στον Βοτανικό

Στις 07:00 σήμερα πρωί και μετά από τρεις ώρες προσπαθειών οι 4 άνδρες της Πυροσβεστικής και 6 υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων κατάφεραν, αφού κατέβηκαν στο ρέμα στο σημείο της οδού Σαλαμινίας 14 (κάθετη της Π. Ράλλη) να πιάσουν με τη βοήθεια ειδικού βρόγχου και διχτυού τα δύο σκυλιά, τα οποία είχαν εγκλωβιστεί εκεί από την περασμένη Κυριακή.Οι φιλόζωοι, που κινητοποίησαν τις αρχές, και επί τρεις μέρες αγωνιούσαν για τη σωτηρία των ζώων θέλουν και μέσω του www.zoosos.gr να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική και τον Δήμο Αθηναίων για τη πολύτιμη βοήθεια τους στη σωτηρία των δύο σκυλιών. Οι φωτογραφίες που δείχνουν την επιχείρηση διάσωσης μιλούν από μόνες τους.

Τα σκυλιά είναι αρσενικά και μεταφέρθηκαν στο κτηνιατρείο Αθηνών για εξετάσεις. Για το Λυκόσκυλο έχει ήδη βρεθεί εκείνος που θα το υιοθετήσει τώρα ζητείται κάποιος να υιοθετήσει τον δεύτερο σκυλάκο. Αν μπορείτε να βοηθήστε με την υιοθεσία ή την προσωρινή φιλοξενία καλέστε την Μαρίνα Τελή, μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στα τηλέφωνα: 6948257095, 6971767421 (watch up). Είναι κρίμα το ζώο να επανενταχθεί και να καταλήξει ξανά στους δρόμους!

Διαβάστε επίσης:

Αθήνα: Ούτε σήμερα κατάφεραν να τα απεγκλωβίσουν από το ρέμα στον Βοτανικό

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. Iωάννα

    Μπράβο και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας να σώσετε αυτές τις ζωές... Μία ένσταση όμως πριν δοθούν τα σκυλιά για υιοθεσία καλά θα ήταν να βγουν αναρτήσεις μήπως έχουν χαθεί και υπάρχουν οι οικογένειές τους. Φιλικά Ιωάννα.

  2. Μαρίνα

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων & στο Σώμα της Πυροσβεστικής, πραγματικά ήταν άξιοι αφού έφεραν εις πέρας ένα τέτοιο δύσκολο έργο με κίνδυνο την ζωή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.