Στηρίξτε μας

Αναβλήθηκε η δίκη του ζωοκτόνου της Ανθούσας

16 Αυγούστου 2013 11:47 | Επικαιρότητα
Αναβλήθηκε η δίκη του ζωοκτόνου της Ανθούσας

Στις 22 Αυγούστου θα δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο 60χρονος που σκότωσε με την καραμπίνα του στις 14/8 στην Ανθούσα Αττικής μια αδέσποτη σκυλίτσα η οποία εγκυμονούσε. Η δίκη του σήμερα αναβλήθηκε και εξαιτίας της απουσίας των αυτοπτών μαρτύρων και λόγω κολλήματος του δικηγόρου του.

AnthousaMplouzakiaDrastisΦορώντας μπλουζάκια με τον νεκρό σκύλο και τον δράστη σιδηροδέσμιο περίμεναν σήμερα στην Ευελπίδων τον 60χρονο οι φιλόζωοι.

Γείτονες του δράστη και φιλόζωοι της περιοχής για να τον διαπομπεύσουν από χθες κόλλησαν αφισάκια κοντά στο σπίτι του με φωτογραφίες του 60χρονου, που τον δείχνουν να βγαίνει φορώντας χειροπέδες από το γραφείο του ανακριτή, ενώ δίπλα έβαλαν και εκείνα τα στιγμιότυπα που δείχνουν το σκοτωμένο ζώο.

AnthousaMplouzakia

Σύμφωνα με τους γείτονες του ο συγκεκριμένος άνδρας δεν σκοτώνει μόνο ζώα απειλεί και τα παιδιά, επειδή τον ενοχλεί η μπάλα τους που πέφτει στην αυλή του!

Διαβάστε επίσης:

Γέμισαν την Ανθούσα με αφίσες με τον δράστη που σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα

Ανθούσα: Σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα με καραμπίνα

Καταδικάστηκε από το Εφετείο ο 62χρονος που εκτέλεσε την σκυλίτσα στην Ανθούσα

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

6 Σχόλια

  1. Filozwiki

    H οικογένεια του και τα παιδιά του ΕΙρηνη δεν φταίνε σε τίποτα αν αυτός ειναι ψυχικά άρρωστος η μαλακας....και δεν επιτρέπετε να τρώνε κράξιμο λόγων των πράξεων του...μην τα ρίχνουμε ολα στο ίδιο καζάνι...να τρώνε μπουκάλια ο γιος του και κράξιμο ο γιος του επειδή ο πατέρας του έκανε έγκλημα..????.αν ειναι δυνατόν....

    1. Chris Doukas

      Πως είσαι σίγουρη ότι η οικογένεια δεν φταίει? Τους γνωρίζεις προσωπικά? Τέτοιος άνθρωπος θεωρείς πως είναι η πρώτη φορά που βλάπτει ζώο? Είσαι σίγουρη πως η οικογένεια δεν γνωρίζει τι κάνει αυτός και απλά αδιαφορούσαν?

      Αν ο πατέρας μου έκανε κακό σε ζώα, εγώ θα το έχωνα μέσα ο ίδιος. Πόσοι πιστεύεις θα το έκαναν αυτό?

  2. Filozwiki

    Ποιοι σας στην στιλανεεεε??δεν ειναι η πραγματική σκυλιτσα αυτη αποσο γνωρίζω αλλά αυτο δεν εχει καμια σημασία...η πράξη δεν αλλάζει, αν και θαταν καλο αυτα να διπλοτσεκαρωνται...

  3. Ειρήνη

    Επειδή είμαστε ενήλικες και θεωρητικά έχουμε μυαλό θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι πράξεις μας , μας ακολουθούν παντού και επηρεάζουν όχι μόνο τη δική μας ζωή αλλά και τη ζωή της οικογενείας μας . Αυτά που έχει υποστεί τώρα η οικογενειά του και αυτός είναι αποτελέσματα δικών του πράξεων και μόνο .

  4. xx

    η φωτογραφια δεν ειναι αληθις-ανηκει σε αλλο ζωο αλλα αυτο δεν εχει σημασια...θαταν καλο επισης να σεβαστουμε καιτην οικγενεια του που δεν εφταιξε σε τιποτα.....και να μην τουσ βριζουμε και πεταμε μπουκαλια οπως εγινε σημερα...δεν φταει σε τιποτα ο γιος του εαν ο πατερασ του ηταν ψυχικα αρρωστος..αυτα...τετοιες πραξεισ πρεπει να καταδικαζονται..απλα πρεπει να βλεπουμε και ολες τι αλλες πλευρες του νομισματος...αυτα..

    1. eleni

      Τρεις φωτογραφίες του νεκρού ζώου μας έστειλαν. Αυτή είναι μια από τις τρεις. Τις υπόλοιπες μπορείτε να τις δείτε στα προηγούμενα δημοσιεύματα μας.

      Για το http://www.zoosos.gr

      Ελένη Ηλιοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.