Σκελετωμένο σκυλί στην Παροικιά της Πάρου
Στις 20 Ιουνίου φιλόζωοι εθελοντές εντόπισαν αυτό το σκελετωμένο σκυλάκι που κρυβόταν τρομαγμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο στο αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά της Πάρου στην διασταύρωση του Γκίκα.
Στις 8 Φεβρουαρίου μέσω instagram έγινε γνωστό ότι στην Πεύκη Αττικής και στο δασάκι δίπλα από το 1ο Γυμνάσιο βρέθηκε ένα κομμάτι κρέας (μάλιστα όπως επισημαίνει η αυτόπτης μάρτυρας είναι μοσχαρίσια γλώσσα) και πάνω του ήταν καρφωμένες καρφίτσες.
Η φωτογραφία που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό @_lou1za_ αποδεικνύει ότι πρόκειται για φόλα. Οι φιλόζωοι της περιοχής θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.
Διαβάστε επίσης:
Πεύκη Αττικής: Πανό στο δημοτικό άλσος Κατσίμπαλη - Μορέλλα προειδοποιεί για φόλες
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr