Στηρίξτε μας

Βρέθηκε - Χάθηκε η γάτα Σωσώ στα Εξάρχεια

5 Νοεμβρίου 2012 12:12 | Χάθηκαν
Βρέθηκε - Χάθηκε η γάτα Σωσώ στα Εξάρχεια

Η γάτα που βλέπετε είναι η Σωσώ και χάθηκε στην περιοχή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (από την οδό Κυβέλης). Την φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα ένας φιλόζωος στο σπίτι του, επειδή εκεί είχε τη δυνατότητα να βγαίνει για μια μικρή βόλτα στην αυλή του.

Η Μέλπω που την αναζητεί μας εξηγεί ότι «Φορούσε κόκκινο λουράκι αλλά μπορεί να της έχει φύγει). Έχει κομμένο αυτάκι και είναι στειρωμένη σχετικά πρόσφατα γι’ αυτό από το πλάι το τρίχωμα της είναι πιο κοντό.

Μπορεί να βρίσκεται σε οποιαδήποτε περιοχή ή να έχει προσπαθήσει να επιστρέψει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης όπου έμενε για επί 5,5 χρόνια. Αν την δείτε οπουδήποτε, ακόμα και αν δεν είσαστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μου. Τηλέφωνο: 6945847609».

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. melpo

    H Σωσω βρεθηκε σημερα το βραδυ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ κοντα στην πλατεια Μαβιλη.Ο Γιοργος Τορακης(George Torakis)τον οποιο υπερευχαριστω,την φροντιζε εδω και μια εβδομαδα που ειχε παει κατω απο την πολυκατοικια τους.Βλεποντας το λουρακι της καταλαβαν οτι απο καπου ειχε χαθει και ολες αυτες τις μερες ψαχναν να βρουν εαν καποιος την εχασε.Βρηκαν την αγγελια σας στο Ζοοsos και ετσι σημερα το βραδυ με πηραν τηλεφωνο.Σας ευχαριστω πολυ!Ας προσπαθησουμε ολοι να της βρουμε ενα σπιτι και μια ολοδικια της οικογενεια!Ειναι πολυ φιλικη με τους ανθρωπους και η ηλικια της ειναι 5,5 χρονων!το τηλεφωνο μου ειναι 6945847609

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.