Στηρίξτε μας

Ασπρόπυργος Αττικής: Έκκληση για σοβαρά άρρωστο σκύλο που υποφέρει

1 Μαΐου 2023 23:29 | Καταγγελίες
Ασπρόπυργος Αττικής: Έκκληση για σοβαρά άρρωστο σκύλο που υποφέρει

Νεότερη Ενημέρωση: Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στις 3 Μαΐου.

Έκκληση μέσω facebook απευθύνει οδηγός φορτηγού που εντόπισε στον Ασπρόπυργο Αττικής στην περιοχή του Κουταλά έναν σκύλο πολύ άρρωστο.

 

Ο άνδρας δημοσίευσε την έκκληση βράδυ της Δευτέρας 1η Μάη και εξήγησε ότι έβαλε στο ζώο τροφή. Στην ομάδα «Άγγελοι με γούνα, μεταμορφώνουν την ψυχή μας» επισήμανε και το σημείο όπου εντόπισε τον σκύλο:

«Καλό μήνα. Βρήκα αυτόν τον σκυλάκο σε άθλια κατάσταση στον Ασπρόπυργο σε μια φίρμα που ξεφόρτωνα. Είναι φιλικός τον φώναξα και ήρθε. Του έβαλα να φάει και είχε πολύ όρεξη. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Αν ξέρει κάποιος που να απευθυνθώ στον Ασπρόπυργο ας αφήσει ένα σχόλιο εδώ. Κάντε κοινοποίηση σε ομάδες.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ξέρω πως δε θα δείξετε αδιαφορία. Ελλάδα 2023

Σωστά μου είπατε πως δεν έβαλα το σημείο ακριβώς που το είδα. Είναι στην θέση κουταλά στον Ασπρόπυργο ακριβώς μετά τις γραμμές. Μόλις περνάς τις γραμμές έχει ένα μεγάλο οικόπεδο με δύο φίρμες μέσα. Εκεί ήταν. Ελπίζω να ξέρει την περιοχή κάποιος.».

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος Αττικής: Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο ο εξαθλιωμένος σκύλος

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.