Στηρίξτε μας

Λέσβος: Σε κρίσιμη κατάσταση σκύλος που πυροβολήθηκε στον Παππάδο – Ο Δήμος Μυτιλήνης ακόμα δεν έχει πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων

10 Απριλίου 2023 14:17 | Καταγγελίες
Λέσβος: Σε κρίσιμη κατάσταση σκύλος που πυροβολήθηκε στον Παππάδο – Ο Δήμος Μυτιλήνης ακόμα δεν έχει πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σκύλος που βρέθηκε πυροβολημένος (από κάποιον κυνηγό) στην περιοχή Παππάδος στη Λέσβο. Ο αρμόδιος Δήμος Μυτιλήνης αν και βρισκόμαστε στον Απρίλιο του 2023 δεν έχει ακόμα πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων γι’ αυτό και το κόστος φροντίδας του ζώου ανέλαβε ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» o οποίος έφερε στη δημοσιότητα το έγκλημα.

Το σκυλί πυροβολήθηκε με καραμπίνα...

 

Ο φιλοζωικός φορέας για το έγκλημα επισημαίνει τα εξής: «Σήμερα, 10 Απριλίου 2023, και περί ώρα 10 π.μ. εθελοντές της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης οι οποίοι είχαν μεταβεί για να αφήσουν τροφή για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή του Παπάδου Λέσβου μια θηλυκή αδέσποτη σκυλίτσα βαρύτατα τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο.

Το ζώο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο -αφού ο Δήμος Μυτιλήνης δεν έχει ακόμα πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων ζώων….- χειρουργήθηκε και δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτή τη στιγμή δίνονται καταθέσεις στην αστυνομία. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης.».

 

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δήμητρα Λαχουρή με ανάρτηση της στο facebook επισημαίνει τα εξής: «Την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με καραμπίνα...Δίνει μάχη για τη ζωή της
Και παρά τον πόνο της και τα ισχυρά φάρμακα που παίρνει κουνάει την ουρά της στη φροντίδα... Εύχομαι να ζήσει! Θα είναι η μεγαλύτερη νίκη μας απέναντι στο κτήνος που σήκωσε την καραμπίνα. Η κοινωνία του Παππάδου δεν πρέπει να σιωπήσει !!!».

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Επέζησε και εμπιστεύεται τους ανθρώπους σκύλος που πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής (βίντεο)

 

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.